2009 Eylül Anneleri

baharcım bence 5,6 saat hiçbirşey verme, ben başlard öyle yaptım, aç olunca daha güzel alışıyorlar, paşa paşa açlıktan yiyorlar...

dün rüzgarda çok güzel uyuudu maşallah, ben de akşamları muz, avokodayı kendi sütüm ve içine hipp pirinç koyarak yapıyorum, bunu yediğinde daha rahat ediyor...

bir de ebru deöişti, günkurusunu sıcak suda bekletip blenderdan çektim, çok koyu bir marmelat eldu, rüzgar ondan 4 kaşık yedi... nasıl yuttuysa şaşırdık, çünkü çok koyu bişeydi. ama sevdi, sanırım o da iyi geldi, daha versem yiyecekti..

meryem sizin de iyi uyumanıza sevindim, uykusuzluk adamın feleğini şaşırtıyor....

ebrucum maşallah ya kendi kalkıyor demekki, ne güzel... benimkinde daha o yönden bi gelişme yok...

özlemcim benim kız iki gün önce sadece sabah kakasını yapmıştı, akşama kadar yedikleriyle mideyi doldurdu, kakasını yapmamıştı yatarken. gece çok perişan oldu, kıvrandı, çünkü kakasını gaz yapar canım, sürekli uyanır o da. ben ce avakado deniyebilirsin yatmadan önce....

doğru söylüyosun ebrucum :) herşeyi hemen öğrenmek istiyo ama yemektede öle olsa bu aralar pek yemek yemiyo diş yüzünden iştahımız gitti ağzını açmıyo :(

Gülaycım sağol canım Ebru da avakado iyi gelir diyordu. Olmazsa aldırayım eşime.Onun tadı da çok kötü ama bişeylerle karıştırıp veririm artık.

elacım çoooook geçmiş olsun, çok zor günler atlattınız, inşallah bir daha yaşamassınız canım, seni çok özledik....

ozlem birazavokado biraz elma ya da armut kat birlikte ver o zaman tadi biseye benziyor az da olsa
ben armut oneririm cunku o da bagirsaklari calistiriyor ama tabi eger organik armut bulabilyorsan onu
cunku normal armutlarda cok fazla zarari olan bir tarim ilaci varmis felan yemeyin diye burada da yazmisti arkadaslar
ben organik veriyorum sadece

gulay demek sizde uyudunuz sevindim
bu gecede benim sipa sapitti ama artik valla aglar aglamaz gitmiyorum 2-3 miykliyor sonra tekrar uyuyor ben yine uyanmis oluyorum ama gozumu aralayip ses kesilince yine kapatiyorum :P

ebru benımkı yanımda ya gayri ihtiyari hemen fırlıyorum:) yaa bıode normal az aglasa tamam en yuksek tondan baslıyor kalkmada göreyım dıyor:)

Geçen gün bir yazıda 7-8 aylık bebekler için makarna falan da yiyebilirler diye yazıyordu. Makarna yediren varmı aranızda:)

ebru ben azcık makarna verdım. cok cok az tuzla haşlamıstım. kendı yedıgımden tattırdım gibi..

sütlaç veren varmı? benımkı çok sevdı sütlacı:)

Meryem makarnayı ezerekmi verdin bütünmü?
Dün oğlum sütlü irmik helvası yedi. Sütlaç hiç vermedim. Kendimiz için yaptığım mercimek çorbasından tattırdım baharatta vardı içinde sevmedi.

Ebru dolma iyi olur güzel yiyebiliyorlar. Kendimiz için yaptığımıza baharak koymayıp ondan vereceğiz heralde yoksa ayrı yapmak zor olur değilmi.
Benim oğluşum artık gece beslenmelerine kalmıyor sabah kurt gibi açıkmış olarak uyanıyor.

Back
X