2009 Eylül Anneleri

kızlar drmuz çok fazla yağlı şekerli tuzlu baharatlı olmamak kaydıyla yemeklerimizden öğün olarak verebilrisniz herşeyi yiyebilir bol bol balık et yedir dedi ben yedirmeye başlıcam zaten yemekleimizi daha çok seviyo sanki

ebru doktor az tuzlu az yagli yapin yemeklerinizi ona ayri yapmayin demisti
peki koray kendi kendine mi birakti gece kalkmayi sen bisey yaptin mi
bende 1-2 aya artik gece emmesin butun gece uyusun istiyorum ama nasil olcak bilmiyorum
gece mutlaka 1 kez emiyor beni

kizlar siz nasil veriyonuz leeen sekerli seyleri cocuklara zararli degil mi

Ebru ben özel bişey yapmadım uykusu için zaten koray emmiyor artık bizde süt olayı 7 aylıkken bitti. akşam çorbasını yoğurdunu yiyor bazen üstüne devam maması içiyor 22:30-23:00 gibi uyuyor sonra sabah 7-8 gibi kalkıyor. Kendi tercihii..

seker yok ebrucum devam sütü ıle ona ozel yaptım. şeker vermem..

kopararak verdım ebru hemen kayıyor zaten makarna. cubuk makarnayı 1 cm 1 cm kadar verdım

selam kkizlar nasilsiniz bebeler nasil
oglusum biberondan sut icmiyooooooo:1no2:
bi de 2 gundur ayisi ile uyumaya basladi
oyuncak ayiyi almis yuzune kapatmis oyle uyuyor cok komik

ebru canim burda her bebegin uyku arkadasi vardir adinada dudu diyolar hatta kucuk havlu gibi oluyor ustundede hayvanlarin baslkari var erdenayinda var o olmadan uyumuyor gozune cikip koklayip uyuyor dogdugundan beri yaninda.

meraba kızlar. nabesiniz?
azcık gecmişe göz gezdirdim. ama fazla okuyamdım başım cok agrıyo.
elacım cok gecmiş olsun tekrar rabbim tüm bebekleri korusun inşallah.

kızlar size bişe sormak istiyorum.
benim kızim sanki çok sinirli gibi.
istedigi bişey olmadfıgında ellerini sıkıyor kendini sıkıyor.
çok üzülüyorum bu haline.
sizde de var mı böyle bişey. normal mi acaba?

birde şu et meselesine ben kendimce bi çözüm buldum gibi ama ne kadardogru bilmiyorum.
ilk kez verdigimde kıymayı corbasına katmıştım cok güzel yedi ama daha sonra hiç yemedi kıymaları bulup cıkartıyor.
bende kemik suyu koyuyorum corbalarına. dogrumu yapıyorum bilmiyorum ama yapıyorum işte :)))
cokda lezzetli oluyor corbası. zaten sebze meyve hiç yediremiyorum .
yogurt ve tarhana corbası yiyor.

bu arada spor salonuna başlıycam pzrtsi. haftada 4 gün
2 gün plates
1 gün step
1 günde kondisyon.
bakalım kurtulcam mı şu kilolarımdan.
evde yapmaya calıştım plates ama evde olmuyor. hiç fayda etmedi.

ben geldim. hüsniyecim ne güzel spora başlıcan ohhh gitsin kilolar :) ah be ya saçımı zor tarıyom walla zaman bulamıyom ne güzel herşeyi sığdırabiliyorsunuz. ben mi çok hantalım acep :D

Back
X