2009 Eylül Anneleri

adaşım bende 23 jnisandan sonra başlayacam salona.. dün gece yürüyüş yapayım dedim hazırlandım tam başlayacaktım bade uyandı ona sarılıp uyuturken bende uyumuşum kaldı öyle.. bari salona mecburi giderim diye düşünüyom bakalım..

hüsniye öncelikle sinir konusuna geleyim
benim kızımda da var
4,5 aylıkken falan başladı
hatta kızıyor boğazı tahriş oluyor
engelleyemedik ama arada unutuyor arada yine yapıyor
sanırım kendince bişeyler anlatmaya çalışıyor

kilo konusuna ise dün bi girdik çıkamadık
dipsiz kuyu bu konu
ama şu kadarını söyliyim
ben de haftada 2 gün platese gittim bi cacık olmadı
bi yandan boğazı da tutmak lazım çünkü
ama senin spor programın daha yoğun gibi
bi de yemekten biraz kısarsan başarılı olursun gibi geldi bana

hoşbulduk canım.. sorma geçen haftadan önce grip oldum ara verdim dahada başlayamadım dün niyetlendim tekrar ama uyuyakalmışım kızımlasırnaşık şey
geçmiş olsun canım. olsun en azından yapabiliyorsun ya. ben niyetlenemiyorum bile walla.
Baharım kendimiz için zaman ayırmamız gerektiğini aklımızdan çıkartmayacağız.
tamam canım ali efeye de söylerim bunu kaydirigubbakcemile3

askolsun baharım ya.ben dıger mılletten bahsedıorum.aslında asagıda gorunuo azı arkadaslar ama cok fazla kısı yammamıs ondan seyettım:sinifsinif:

ohhh ralli sultanahmette bugunde ben yurumek zorunda kalırsam artık naparım bılmıyorum. papa geldı yuruduk ingiltere kraliçesi yuruduk ahmedi nejat geldi yollarda kaldık nefret edıyorum ya

ya kızlar oglum ıcerde oyle sıkılmıs ı dunde babasının yanına gtmıstık ogleden sonra ınsanları gortdukce delı gıbı aaahh aaah böe bbaamm gıbı anlamsızca delı gıbı bagırıo.ve nasıl guluo anlatamam.herkese opucukler atıo annanesının ogrettıgı gıbı.tam zamanında bahar geldı tam,yazı da ıple cekıoruz:))

eşin mi rahatsızdı meryem anam bilmiyordum geçmiş olsun canım.
ela walla tıkıldı çocuklar eve ya. ali efe de deli gibi bakınıyor dışarı çıkınca. hava bugün iyi gibi ben de çıkartayım mesai bitiminde barim.

bahar kermes bahane canım ya ama hava şahane.burda muftulugun yaptıgı bıseydı.bı dolandık ordan babamızın yanına gectık yarım saat da orda takıldık geldık degsıklık oldu.boyle dısarı cıkınca temız havadan mıdır nedır uyumak ıstıo hemen.bahar ya sen alıefeye bı de hındı etı denesene aklıma geldı bak.o cok lezzetlı hem tavuktan daha besleyıcı belkı sever:)))

meryeeem cıksan bısey derler mı demezlerse kac bacım ya kos oglusuna ı sarıl soyle ne yorgunluk kalırne bıseyın valla:)

ela güneş kremi aldın mı peki bacım. ben dışarı çıkarcam da korkuyom ya.
hindi eti alerjik falan değildir dimi. deniyim olmazsa ya. haftasonumu ek gıdaya adıyorum :)

hındı allerjık dııl canım.bazı arkadaslar hazır kavanoz mamalarından ındılı olanları verıolar cunku.sanırım tubaok da vermıstı ve defnenın sevdıgını soylemıstı.ıstersen sen de once ondan al dene .hipp ın hındılı mısırlısı guzelmıs bı dene begenırse kendın haslarsın;)
gunes kremı henuz almadım o kadar gunes olmadı acıkcası daa.yenı yenı gosterıor gunes yuzunu.aslında evde chıcconun setını aldıgımızda ıcınden cıkan 50+ gunes kremı var ama onu mu kullansam yenı mı alsam bılemıorum.kararsız kaldım.arastrmadayım sanırım mustela 50+alıcam bı tane

eylul ınsan ne kadar cabuk adapte oluo kolaya dımı:)
ama memurlar ıcın 15:00 doruymus sen neen cıkmadın

Back
X