2009 Eylül Anneleri

elacım deniyorum zaten kavanoz mamalarını walla. ne severse onu yesin yeterki yesin yani. hindilisini de deniyim canım. benim de güneş kremi konusunda hiçbir fikrim yok o yüzden soruyorum canım. mustela mı iyiymiş?

valla bize öyle bi bilgi gelmedi kiii
sanursam akşama kadar çalışıcaz
offf
pofffff
püfffff

eve gidip ütü yapmam lazım edanın odasının kapısı bile açılmicak yakında ütülenecek çamaşırlar yüzünden

mustelanın her urununden memnun cgu kımse yorumlarda cok ıyı seyler yazıo burda da pek cok ark bebeklerıne kulllanıo o yuzden onu almayı dusundum.
meryem duzeldı mı pekı yemesı alıtunanın?

Doruğu dışarı çıkardım geldim. Bırazdan da gidicem bana rahat vermiyor bilgisayarımı kıskanıyor ne??? Yavrum evde kapalı kalmaktan cooook sıkılmış. Herşeyden korkuyor. Arada insanlara gülüyor falan ama yanımızdan kamyon geçti mesela deli gibi ağladı kucak istedi. Arabasına zor oturttum. Yavaş yavaş alıştırmak lazım yaaa. Birde bizim bebek arabası kolay katlanıyor falan aama cok ağır tek başına da zor oluyor.

meryemcim anladım canım. aman kuzucuklar pek nazlı bu ara ya. dişler geliyor sanırım. gelsin artık dimi ama.
elacım amin canım ya.
özlem bizimki de ani seslerden korkuyor ya. kıyamam.

ayy gene geldim.. benim bıdıkda bu aralr çok asabi herşeye sinirleniyo, sürekli kucağımda durmak istiyo.. sakinn yavrum gitti sürekli bağıran bir çocuk geldi yerine.. bende dişe bağlıyom ama daha ne gelen var ne giden.. sanırım artık çalıştığımıda anlıyo gibi daha bir düşkün oldu bana.. gecelri bile koynumda uyumak istiyo..

ay hüsniye aynen canım ayyynen. ali efe de sürekli onla ilgileneyim istiyor. kucak çok istemiyo ama onla konuşcan boğuşcan falan yani. bi de odadan çıkarken ağlıyor yaaaa arkamdan. oyalıyor babanem de öyle kaçıyorum. içim gidiyor ama.

ay hüsniye aynen canım ayyynen. ali efe de sürekli onla ilgileneyim istiyor. kucak çok istemiyo ama onla konuşcan boğuşcan falan yani. bi de odadan çıkarken ağlıyor yaaaa arkamdan. oyalıyor babanem de öyle kaçıyorum. içim gidiyor ama.

ayy evet benimkide arkamdan ağlar oldu eskiden hiç sallamazdı oysa.. beni görünce hemen kollar açılıyo kucağına ala diye almazsam küsüyo hanım.. çoğu kez kucağıma alıp öyle süt sağıyom artık ..
bende güneş kremi alacam musteleanın varsa onu alayım .. birde eczanama bir gideyim bakayım başka hangi seçnerkler varmış..

kızlar ben çok kötü bişey yaptım. bana hiç yakışmıcak bişey. oğlum ve babanemle gezmeye çıktık. bi çay içtik.ali efenin yumurtası bitti diye süpermarkete gircektik. kapıda ali efenin arabası takıldı giremedik kadının biri de arkamızda yol versenizde geçsek diye laf attı. söylendi biraz.dedim geçebilsek vercem zaten ne dırdırlanıyorsun serseri dedim. kadın döndü üstüme yürüdü falan dedim oğlum var hırlaşma git işine. kadın arabayı itekleyince nevrim döndü tekme yumruk allah ne verdiyse salladım. iki adam zor aldılar elimden kadını. kadın küfretmeye başladı yine yürüdüm ama yakalayamadan tuttular beni malesef. yoksa yicekti soda şişelerini kafasına. ya ben böyle kavgacı biri olmadım hiçbirzaman. tamam sertimdir vs ama ağız dalaşından öteye gitmezdim.kadın oğlumun arabasını iteklemese yine bişey demezdim. arada babanem de kaldı ama o da sağlam bi vurmuş kadına öyle dedi. bi de ben sıkı vurmuşum sanırım babanem diyo küt diye ses geldi kadından. aman yarabbim ya. tövbe bi daha oğlum varken sesii çıkarmam suratıma tükürseler yağmur yağıyor derim. kadın orda ellemeye kalksa elimde kalırdı herhalde kimse alamazdı. offffff içim daraldı ya.

Back
X