2009 Eylül Anneleri

bahar doğrumu okuyorumm yaaaa..
çok geçmiş olsun canım... kadınna baksana ne hakla bebeğinin arabasını itiyo yaa.. gerizekalımıdır nedir... eşin yokmuydu... iyi bari kavga karakola gitmedi..Allah yaşatmasın bidaha yaa ..

bahar doğrumu okuyorumm yaaaa..
çok geçmiş olsun canım... kadınna baksana ne hakla bebeğinin arabasını itiyo yaa.. gerizekalımıdır nedir... eşin yokmuydu... iyi bari kavga karakola gitmedi..Allah yaşatmasın bidaha yaa ..

canım babanem vardı yanımda sadece o da ayırmaya çalıştı yazık. kadın oğluma dokunmasa hayatta karşılık vermezdim ama ona dokununca tutamadım. ama tövbe diyorum ya. ne tür insanlar var. kadın nasıl küfrediyor görmeniz lazım. ordaki adamlar ona çıkıştı zaten ağzını topla diye. heran herşey olabiliyor ya işte. kimseyle dalaşmamak lazım. ders oldu bana.

valla yyaa çok kötü insanlar var işte ... hepimize ders olmalı ...aman amann...ılık bi duş al istersen iyi gelir.. tekrar geçmiş olsun...

selam
kimse varmııııı?
baharcım tatsız bi olay yaşamışsınız
ne desem bilemedim...gelmiş geçmiş olsun

ben geldiiim, naıslsınız hanımlar?

baharcım geçmiş olsun, böylelerine cevap verme, ters bi bakış at yeter, uzatma bence birdaha, Allah muhafaza iş açrlar başına, çocuğun için ;)

aaaaaaaaa nasıl yanii, sert biyere mi?
morarma filan varmı? hay Allah yaa
çok geçmiş olsuuun, önemli değildir inşl. Rabbim şifa versin

canım saçlarımın olduğu bi yer çarptığım banyoyu
ovarken musluğa bayağı bi sert geçirdim morarma varmı bilmiyom???
dua et bişi olmasın

mübarek kocana bi gösterseydin, bi baksaydı morarma şişme varmı diye
hay Allah yaa, geçer inşallah, fena acıyodur oda hee

baharcımm çok geçmişler olsun... ne diyim bilmemki :):) pff çirkefe taş atma üstüne sıçrar demişler...bulaşma bida canım ya...
tülayım sanada gecmiş olsun cnm.

gecmış olsun bahar etrafda anlayışsız bol denk gelmiş bı tanesı sanada. ben olsam bende farklı olmazdm herhalde gecmış olsun yenıden
tulay sanada gecmış olsun dıkkat et kafalar lazım bıze:))

Günaydın kızlarrrrrrrr. Nöbetçi çalışan anneniz geldiiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3

Baharım yaaaaaaa burcu geçmiş olsun falan yazınca son sayfada nasıl korktum anlatamam. Hemen senin yazdıklarını okudum. Vay anam vayyyyyy. Ama biri kalksa çocuğumun arabasını tekmelese bende aynı tepkiyi verirdim yani. Bana yapsa tenezzül bile etmem ama işte çocuk olunca başka oluyor. Kimseyi gözü görmez insanın. Çok geçmiş olsun cnm ama en çokta hasar gören kadına kaydirigubbakcemile3

Back
X