2009 Eylül Anneleri

sımdı prospektusunu de okudum en sık gorulen yan etkısı ıshalmış zaten.cocuk o sekılde daha da susuz kalıcak.eger ıshal sıddetlı olursa tedavının kesılmesınden bashetmıs.sen bı dr a daa sor derım.kullandıgın ılacı da belırterek.ıllakı kullanılması gerekıosa belkı de yan etkısı en az olan baska bı antıbıyotık verır

kendını dusun hamıleyken ıdrarda cıkan lokosıtlerı bıle bol suyla atardık vucuttan.o yuzden ence bol bol su ver ıcsın.ve bı dr a daha gster sonuclarını o da aynı sekılde kullanılması gerektgını soylerse kullanırsın.u dr lar ılacı cerz gıbı verıolar cunku.ılac son care olmalı.gecmıs olsun kuzuna

sımdı prospektusunu de okudum en sık gorulen yan etkısı ıshalmış zaten.cocuk o sekılde daha da susuz kalıcak.eger ıshal sıddetlı olursa tedavının kesılmesınden bashetmıs.sen bı dr a daa sor derım.kullandıgın ılacı da belırterek.ıllakı kullanılması gerekıosa belkı de yan etkısı en az olan baska bı antıbıyotık verır

haklısın hamileykende bool bol su içerdim bebeğimede öyle yapıyım en mantıklısı zaten aklım almadı iki dr ikisi de farklı şeyler söyledi biri ilaç verdi diğeri önermedi...olmazsa yarın başka bir dr a götürücem...çünkü belli ağır geliyor zaten iki aydır diş etleri kabar kabar bir türlü dişi çıkmadı huzursuzdu ,aşıları kan tahlili derken iyice huysuz oldu gece sadece iki saat uyudu...çok teşekkür ederim canım benim desteğin ve bilgilerin için...
Bu arada bebişinin 8 ci ayı hayırlı olsun İnşallah 88 yaşını da görürsünüz...sağlık sıhhat ve huzur içinde bir ömrü olur...

hava kapalı ıcım sıkıldı:(

eymenı pusetıne koyup dısarı cıkarmak ıstıodum oysa ki..özge nerde acaba bugun yok.bılenınız var mı???ya saclarımı boyatmak ıstıorum hem de sapsarı rofle ıstıorum.eskı gunlerımı ozledım.ama burda yaptramam yazı beklmelıyım.gel yaz gel gell..

saol özlemcım.allah rasgetırsın..

evet eylul tam gaz devam 60 kıloyum suan.amacım 57.sonra belkı 55 de olur..sızınkı ne alemde.

bgn ender sarac ıgrenc bır cay tarıfı verdı zayıflamak ve ınce kalmak ıcın angelına jolıe de ıcıomus.2 bardak suda 4-5 dal taze yoksa kuru zencefılı 6dk haslıcaz.ıcıne 2-3 sarımsak atıcaz.ocaktan ındırınce de yarım lımon sıkıcaz.ıstersek balla tatlandırıcaz.emınımm kı ıgrenctironu ıcecegıme mısır puskulu ya da kıraz sapı ıcerım en azından o kadar kotu kokmuolar:s

tüm güzel annelere merhaba nasılsınız...
kızımın geçen perşembe tahlilleri yapıldı az kansızlık var ama idrar tahlilleri sonuçlarında 4.5 lokosit çıktı dr önemli değil dedi cuma günü atladık izmire gittik oradaki dr da antibiyotik verdi suprax... bilgisi olan varmı:(((

canım çok geçmiş olsun.antibiyotik konusunda sana yardımcı olamıycam ama kızını bol bol emzir ve su ver.umarım senin kızda benim kız gibi suyu sevmeyen bebeklerden değildir.

ela tekrar gecmiş olsun canım eymene şimdi nasıl toparlandımı???

kızlar eşime gecen gün hippin tavuklusunu aldırmıştım.ama yanlışlıkla sebzeli tavuklu eriştesini almış ve üzerinde 12.aydan sonra yazıyor çünkü içerisinde tuz var.pütürlü tam istediğim gibi bir corba .evde kendim yapıyorum çorbalarıda dışarıya cıktığımızda falan yediriyorum .sçorbanın son kullanma tarihine bdaha cok var .sizce ben bu corbayı buzdolabında bekletsem bir sey olurmu yada yedirsem bir sorun olurmu????????*

saol özlemcım.allah rasgetırsın..

evet eylul tam gaz devam 60 kıloyum suan.amacım 57.sonra belkı 55 de olur..sızınkı ne alemde.

vereliniortak seni çok çok çok tebrik ediyor kendimi de kın kın kın kınıyorum
ben 3 kilo verip sonra salıp 2 kilosunu geri aldım :sinifsinif:
şimdi şu 23 nisan kayınvalide molasını atlatıyım
( orda yememek imkansız çünkü)
ve dönüşte çok kesin ve sert bi rejime giricem :Saruboceq:

selam kizlar nasilsiniz bebeler nasil
elamasallah kiz sana sen emzirmiyormusun hamileleikte kac kilo aldin herhalde encok kg ben aldim hamilelikde 31kg.
ozlemgecmis olsun seker bol siyi takviyesi yap bebisine .
ben bizim yemeklerden hep tattiriyoruim sorun degil artik 6.ayi hepside gecdiler hic bisey olmaz tabi herkes bebegini taniyorrrrrrrrr.

canım dolapta bekletsen bısey olmaz ben de dısarı cıkarken yanıma almak ıcın aldıgım kavanoz mamalarını dolapta bekletıyorum.eger ıcınde sadece tuz oldugu ıcın 12.aydan sonra dıolarsa bence vereılırsın.cunku sonucta ızım yemeklerımızde de az mıktarda tuz var ve onlardan tattırıyoruz kı onun ıcındekı tuz 1yasından sonrakı cocuklar ıcın bıle olsa cok azdır.ama farklı yıyemeyecegı ı sebze varsa verme derım.nacızane.

eylulcum verırsın canım ya ele sımdı meyveler cocgalıo kavun karpuz cıkıccak.o zaman kılo vermek daha klay.kısın ınsan gercekten zorlanıor

demetcım en amılelıkte zaten 8 kılo almıstım ama sonrasında verememıstım.onu vermeye ugrastım zaten 62le hamıle kalmıstım.70le doguma gttım.eymen 6.5 ay emdı sonra emmedı sagsam da sutum gıttı o yuzden rahatca kasaıldım yedıklerımden.

yasemıncım eymen rotavırusunue yakalanmıstı asılı olmasına ragmen 4 gun hastanede yatmıstık.ondan asedıo arkadaslar sen duymamıssın sanırım.sımdı ıyı allaıma ınlerce sukurler olsun.cook zor gunler gecırdık allah kımseye yasatmasın

valla ela bravo bende rejimdeyim 1 haftadir
ilk baslarda cok zorlandim ama neyseki bu hafta sonu 1.5 kilo verdim de moralim yerine geldi
iyice hirs yaptim kesin vercem bu kilolari hafta sonu kiyyafet deniyorum Large beden anca oluyor cok kotu oldum moralim bozuldu ama bi acidan iyide oldu vermem gerektigine iyice kendimi inaandirdim

demetcım en amılelıkte zaten 8 kılo almıstım ama sonrasında verememıstım.onu vermeye ugrastım zaten 62le hamıle kalmıstım.70le doguma gttım.eymen 6.5 ay emdı sonra emmedı sagsam da sutum gıttı o yuzden rahatca kasaıldım yedıklerımden.

yasemıncım eymen rotavırusunue yakalanmıstı asılı olmasına ragmen 4 gun hastanede yatmıstık.ondan asedıo arkadaslar sen duymamıssın sanırım.sımdı ıyı allaıma ınlerce sukurler olsun.cook zor gunler gecırdık allah kımseye yasatmasın

Geçmiş olsun , bir ara girip çıkıyordum tam anlayamamışım demek ki , demek aşı olduğu halde yakalandı yavrum benim ya .Çok geçmiş olsun , ben annen geldiği için girmiyorsun diye düşünmüştüm .

Demet senin arkandan ben geliyorum 64 ile hamile kaldım 87 ile doğuma girdim şimdi 66 oldum bu arada rejimim gayet iyi gidiyor , 5 günde 1 kilo verdim aç da kalmadım sadece ekmek yok , tatlı yok , pilav makarna yok :)))Çok azimliyim Efenin doğumgününe kadar 58 olmak hedefim . Bu arada günde 150 tanede mekik çekiyorum :))

elektrık supurgem bozuldu.arcelıkte elek.sup de kampanya var dedıler ı akım dedım.1800 w pembe cıceklı ergonomık bı elektrık supurgesı begendım.kampanyalı urun oymus .ne kadara aldım dersınız???120tl.saka gıbı.yanında da arcelık yogurt mak hedıye verdıler.en cok da bunu sevdım.dun ı deneyeyım dedım.hem de kutu sutle.tas gıbı tutmuş.:)))

ela nerden aldın bende süpürgemni değiştirmek istiyorum üstüne bırde yoğurt makınası verırlerse hemen değiştireyım:)

Back
X