2009 Eylül Anneleri

SELAM KIZLAR KONUYA ORTADAN DALIYORUM.. YENı Bı ıŞYERı AÇIYORUZ KUAFÖR VE ZAYIFLAMA SALONU PAZAR GÜNÜ AÇILIŞIMIZA GELEBıLEN TÜM DOSTLARIMI AĞIRLAMAKTAN GURUR DUYARIM.. DUALARINIZI EKSıK ETMEYıN...

2186.jpg

ebru en de hep ozenmısımdır ıncecık kolu olan ınsanlara ama benım kemıgım ırı yoksa zayıfım dermısım:)ama hıc cop gıbı kollarım olmadı 45 kıloyken ıle yapıyla alakalı sanırım:(

demetcım,yemıorum dıosun ya e zaten en bas seebeı bu kılo vermenın az ve sık eslenıcez kı vucut kendını korumaya almasın.gelecek gerısı sansın yaksın yagları:)ac kalarak kılo verılırmı?

meryem su fıltrelılerden ıstemedım en annemın var evet suprmesı ıyı ama o kovayı temızlemesı cok pıslık ınsanın ıcı kalkıo resmen o saclar tozlar kovaya yapısıo suyla ıgrenc oluo.toz torbalı en ıyısı geldı cek cıkar at torbayı,temızlık:)

demet cok guldum ikinci bebek ne zaman derken olay yine yemeye dönmüş :PPP

ben hemen istiyordum 2. cocugu ama esim belki hatirlarsin gecen hafta ben istemiyorum tekrar cocuk deyip butun hayallerimi yikti
aslinda gecen aksam cark etti yok istiyorummmm felan dedi ama bilmiyorum sagi solu belli olmuyor adamin
eger o da isterse ben ali 2 yasindyken felan kardesi olsun istiyorum ama kismetse mart-nisan gibi dogsun istiyorum o zaman 2011 temmuz-agustos arasi hamile kalmam lazim :P

bende 10 kilo almistim hamilelikte sonra 10 unu da dogumdan 2 hafta sonra vermistim. sonra acayip gaza geldim ooo ben 2 haftada tum kilolarimi verdiysem yaza kadar incecik olurum felan diye
soora bi basladim yok sutum olsun yiyeyim yok gece uykusuz kaldim gucten dusmeyeyim yiyeyim felan derken kilo vermek bir yana 2 kilo da geri aldim
neyse simdi 1.5kilosu gitti en azından ama ben 60 kilo olmak istiyom yaaaaa insallah olabilirim daha yaklasik 8 kilo felan vermem lazim

bu arada demetcim sana da masallah 21 kilo vermissin bunca zamanda cok iyi bence gerisi de gider merak etme

canim ben zaten dogum cikisinda 10kg gitmisdi erdenay su plesanta......vs yani zaten cokda su toplamisdim suda gitti baki olanlar kaldi yapisdiiiiiiiii resmennnnnn:1no2:

ela ne bıleyım kusa kusa temöızlerız :)

nihal yeni işiniz hayırlı olsun. bol kazanclı olsun ınsallah..

elacim bende gorunuste iri duruyorum ama aslinda kemiklerim iri deildir benim yani versem kollarimda zayiflar halis mulis et yani bendeki kemik deil :P
of yaaa universitede okurken 51 kiloydum bende
tabi simdi o kadar olmak istemem cok zayiftim insanlar hasta saniyordu
60 kiloya dussem sonrasinda da koruyabilsem daha ne isterim
aslinda su esim beslendigi gibi beslenebilsem incecik olurum (paleo-tas devri diyeti)
hemde sinirsiz sebze et meyve yemene ragmen hic karbonhidrat tahil seker felan yemedigin icin inceliyorsun

Ebru mekik aleti al tavsiye ederim :)) Çekemediğin kadar mekik çekmene yardım ediyor , hem sizin sitede vardır spor klubü falan rahatça idebileceğin bir yer , ben efeyi bırakabilsem spor salonuna giderim ...

nıhalll hayrlısı olsun canım.ıst da olsam gelmek ısterdım ama cook uzagız bu taraflara da bi subesını acın barı

gecen sene gaza gelıp en de mekık sehpası aldırmıstım geeşlıkte kullanamayınca sımdıye nasıp oldu.gercekten yasemının dedıgı dogru gıdıp gelıp oturup 50 tane cekıosun gunde benım 300 ü buluodur toplam tavsıye ederım:)

Ben kemikli değilim maalesef lömbür lömbür et bendekiler , bir versem ah bir versem :)) ama çok iradeleyim bu sefer , çünkü geçen salı metroda hamişleyim diye yer vermeye kalktılar yenmi doğurdum diyemezdim artık ( gerçi 9 aylıkken kimse vrmiyordu yer ama ) dedim bu bana mesaj :)

askı memnuda nıhalın sacları hıc yakısmamaıs bana gore.zaten uzun yuzu daha da uzamıs hastalıklı gıbı olmus
hem bu hafta nıe hala fragman gırmedı cok merk edıorum opersembe gelsın:)

Benim hedefim efenin doğum günü , o gün kendime şık bir elbise almak istiyorum ve large bedenler arasında gezinmek istemiyorum , tabi yazında 3/5 kilo versem fena olmaz :))

Bu arada mekik aleti gerçekten süper , bende senin gibi Ela canım sıkıldıkça çekiyorum , bisikletim de vardı ama onu kullanmıyorum daha çok göbbek yaparmış , onu biraz göbekten kurtulunca basenler için yapıcam . hafta sonuda efeyle yürüyüş yaptım , bundan sonra hep yapıcam :)

o mekik aletinden kardeşimde var
edayı almaya anneme gittiğimde kullanmayı düşünüyordum ben de
ama acaba alıp üstüne mi konsam ki sempatiksalakcinni

ya ben kiloluyken mekik cekmek zararli diye okumustum
oradaki yaglari kasta yapinca sabitliyormussunuz hic gitmiyormus
yani ilk once kilo verip ondan sonra da mekik cekerek sıkılastırmak gerekiyormus

slm kızlar.. uzun zamandır gıremedım.geçmişide okuyamadım.direk konuya giriyorum havalar ısınıyo suan bebişlerınızı nasıl gıydırıyosunuz kızlar hem üşümemeleri hemde terlememeleri gerek tam bı muamma:D

Back
X