2009 Eylül Anneleri

ebru valla ne diyim bilemiyorum. çorbası doyurmasın sadece besleyıcı olsun dıye ırmık pirinc bulgur vs katmadımda. köfte engınar bezelye brokolı yer elması havuc vardı

fragman verdıler ama ses yoktu sadece goruntu verdıler.adnan bıhterın cuzdanından mı yoksa telefonundan mı ne ısey goruo ama ne?nıhal de gelınlık gıyıyodu.
oglum uyandı en onla ılgıleneyım tekrar uyudugu zaman gelırım.mucx

Meryemcim üzülme o da bir şey , yavaş yavaş tekrar yemeye başlar bence zorlama sakın aman diim :)

Ela580 canım bence düşünme al üstüne kon gitsin .

Ebrucum ben de öyle duymuştum ertelemiştim ama zaten rejime başladık kilolar da yavaş yavaş giderken bir zararı olacağını düşünmüyorum .

Bir de ben şu konuyu sormak istiyorum şimdi ben genelde tek göğüsten süt veriyorum ve ebat farkı oldu arada :)) ne kullansam acaba sütyen olarak , sıkı toplayan bir şey mi siz ne yapıyorsunuz ?

arkadaşlar merhaba
herkesin yöntemi farklıdır ama bebeklerimize yaptığımız sebze pürelerinde patates ve havuç baz sebze olacak ek en fazla 2 sebze katılacak diye okumuştum bir amerikan sağlık sitesinde..eğer hepsini bir arada katarsak sebzelerin, bebeklerin damak zevki gelişmezmiş. Ayrıca, blenderdan ya da rondodan geçirerek değilde ezerek yedirmek gerekiyor. Pütüre alışsınlar diye..

bir de 6.ayı dolunca tam kan sayımı ve ferritin testi yaptırmak gerekiyor. Mesela, bizde demir eksikliği çıktı ve demir şurubuna başladık..

Herkese iyi haftalar..

biz aliye evde penye alt ve ust giydiriyoruz
kiin sadece altina giydirdgim sey kadife felandi ayakli mothercareden almistim
simdi ise ayni markadan penye olanlarini aldim giydirmek icin
uyurkende yine sadece penye tulum giydiriyorum

ıcıne cıt cıt lı gıydırıyomusunz ben atlet kılot ustune cıt cıtlı badısı uzun kıllu ustunede kıyafetını gıydırıyom

Meryemcim üzülme o da bir şey , yavaş yavaş tekrar yemeye başlar bence zorlama sakın aman diim :)

Ela580 canım bence düşünme al üstüne kon gitsin .

Ebrucum ben de öyle duymuştum ertelemiştim ama zaten rejime başladık kilolar da yavaş yavaş giderken bir zararı olacağını düşünmüyorum .

Bir de ben şu konuyu sormak istiyorum şimdi ben genelde tek göğüsten süt veriyorum ve ebat farkı oldu arada :)) ne kullansam acaba sütyen olarak , sıkı toplayan bir şey mi siz ne yapıyorsunuz ?

kaydirigubbakcemile5 kondum gitti

meryemcim bizde alininkilere hic tahil koymuyoruz oylede doyar merak etme
tek farkımız biz 2 ya da bilemedin en fazla 3 sebze koyuyoruz icine
alis cok karisik sevmiyor cunku
yani mesela kereviz cok koyuyorum asil tadi o olusturuyor birazda brokoli ekliyorum gibi
ya da sirf enginar katiyorum kofteyle felan
ama karni oylede doyar hic merak etme asil protein tok tutar

aynen bende yelek kazak falan gıydırmedım hep daha hafıf seyler gıydırdım cok sıcaga alısmasın dıye:) tek fark atlet kılot gıydırıyorum belını tutsun dıye tam ısınsada su havalr bacakları kolları cıksa dısarı :emir_bebek:

Bende Efeye çıt çıtlı body üstüne penye takım giydiriyorum , duruma göre yelek giyiyor ,akşam geç döndüğümüzde hırka falan giyiyor , havaya göre yani ha birde külotlu çorap hep giydirdim hala giydiriyorum penyenin içine .

Kızlar ya alakasız konu olacak ama bıze marmara ereĞlısıne kamp ÇıkmıŞ nasıldır oralar bılen varsa yazarsa Çok sevınırım ben pek ıstemıyorum ama denızı falan soĞukmuŞ

ebru doysa da doymasada yapacak bişey kalmadı valla. az sonra sütünü içer uyur. resmen şevkim kırılıyor. zorla yedıremem ama sinirimi bozan agzının içene gireni yutuyor. mesele agzına sokmakta..

ben hep atlet yarım kol ustune penye giyindirdim kilotlu corapta gıyındırdım hala devam. çünkü havaların hala ısındıgını düşünmüyorum. dısarıya cıkarken ustune daha ınce seylker gıyındırıyorum okadar

kilotlu çorap bende gıydırıyorum zaten cıkarmak ıcın daha erken sanki..bazende sekıllı kılotlu corapları var ruzgarın poposunda gemı traktor fıgurlerı var ,alt pıjaması cıkarıyorum bazen ogle poposunu kaldırmaya calıstıgında cok komık gozukuyor:)

filiz bizim yazlık marmara ereglısıne çok yakın bır yerde. marmara ereglısınde denıze girdim. fena değil.. denızı çok sıcak değil. zaten ben her zaman çok üşürüm denızde

filiz bizim yazlık marmara ereglısıne çok yakın bır yerde. Marmara ereglısınde denıze girdim. Fena değil.. Denızı çok sıcak değil. Zaten ben her zaman çok üşürüm denızde

orda askeri kamp var oraya çıktı temmuz başıymış oğlumu sokabilirmiyim acaba denize

kızlar nasılsınız...

haftasonu rüzgar için ek gıdada yeni bir başlangıçtı, yarım dolmayedi elimden süperdi...

olay şu şekilde oldu, teyzemlere davetliydik, annem rüzgara orada bişey yediremeyiz diye, tıka basa doyurdu, teyzemlere gittiğimizde teyzem nefis şeyler hazırlamıştı. hani benim bir de kıskanç bir teyzem var diyordum ya, o da oradaydı, torunu da vardı, 1,5 yaşında löp löp dolmaları yiyordu, ben de anne keşke rüzgarda yutmayı öğrense bu şekilde yedirsek falan dedim....
olmazsa deniyelim falan dedim şimdi, annem de rüzgar çok tok şimdi denersen kusar falan demeye kalmadı, kıskanç olan teyzem rüzgarın ağzına dolmadan üç tane pirinç tanesi soktu dolmadan alıp, rüzgarda benim kucağımdaydı, bir an boşluğuma geldi müdahale edemedim, rüzgar anında öğürdü yutamadı ve ne var ne yoksa kustu, mutfak, banyo, üstü başı kalmadı zavallının, o kadar özenip bezenip giydirmiştim çok felaketti....

ben de üzerini değiştirdim, fırsat bu fırsat dedim, zaten midesi boşaldı diye, dolmadan elimle yedirdim ezmeden pirinçleri, rüzgar hızını alamayıp yarım dolmayı afiyetle yedi, teyzeme çok kızıdm ama iyi bişeye sebep oldu, yine de hala kızgınım..... kusacağını söylediğimiz halde verdiğine adım gibi eminim....

Back
X