2009 Eylül Anneleri

net gitti yine ben çıkmak zorunda kaldım :)

mahtapçım şiddetle tavsiye edeirm semizotu yemeğini çok lezzetli zaten cansu çok güzel tarif etmiş onu biraz daha suyunu fazla koyup içine bide nar ekşisi eklersen çokta güzel çorba oluyo eylüle dene istersen :)

ilk günaydın benden olsun....

ayy aylardır ilk defa 6 saat uyudum inanamıyorum poyraz gece 1 kere uyandı ona da babası kalkmış mama içirmiş sonrada bi daha uyanmadı sabah 6 da kalktı emzirdim ve kendi kendime düşünüyorum gece hiç kalkmadım hayret diye :)) uykumu aldım dincim bugün Allahıma şükürler olsun maşaallah diyin haa :D

ilk günaydın benden olsun....

ayy aylardır ilk defa 6 saat uyudum inanamıyorum poyraz gece 1 kere uyandı ona da babası kalkmış mama içirmiş sonrada bi daha uyanmadı sabah 6 da kalktı emzirdim ve kendi kendime düşünüyorum gece hiç kalkmadım hayret diye :)) uykumu aldım dincim bugün Allahıma şükürler olsun maşaallah diyin haa :D

o zaman masallah diyerek gune baslayalim
aman nazar degmesin poyraza
ali de arada oyle suprizler yapiyor bana ama bu gece cok kotuydu
e tabi cocuk gum gum oksuruyor uyuyamadi
sabah gozleri sulanmaya burnu da akmaya baslamisti insallah daha kotulemez

günaydın herkese ben berbat bir gece geçiiirdim oğlum saat 3 e kadar oturdu uyutamadım bir türlü calpolde verdim anlamadım gitti en sonunda pes etti ama ben fenayım başım ağrıyo birde 20lik diş çıkarıyorum oğlumla birliktee

yasemin uykuısu daha ıyı yanı tabıkı kalkıyor defalarca ama bunaşükür. yemek konusua gelince hayır kaşık kesınlıkle ıstemıyor. dün dr umuzu aradım teklıf edecksınız kavbul etmıyorsa kesınlıkle ısrar yok dedı. ısrar edersenız bu süreç uzar dedi. dün akşam ben eve gıdene kadar toplam yedıgı sey kahvaltıda muhallebısınden 2 kaşık 1 labne poeynırı 3 kaşık corba ve toplamda 200 cc kadar süttü. gidince kefire muz yaban mersini ve hındıstan cevızı yaptım kaşıkla yemedı blanderla ıyıce parcaladım bıberobla verdım 60 cckadar içti. uyuturken emzırdım ıkı gogsumude. uyanınca bır dılım kabak 1 misket kadar köfte ve 3 küçük dal bropkolıyı buharda haşlamıstım onları elle verdım yedi. ustune bır parmak kalınlıgında muz yedi. yatmaya yakın süt verdim 1 tanede hurma yedırdım. akşam yedıklerınden tatmın oldum:) bugun corba yapmadım corba verılmeyecek. akşam yaptıgım gibi bir kaç sebze buharda pişrilip elle verılecek alısana kadar boyle devam edecgız.

ebrucum dr a goturmenızde fayda var eger öksürük artıyorsa. cigerlere inmeden dr görsün. artmıyorsa sorun yokturda. ateş illa olacak bişey değil cabım alituna bronşit oldugunda hiç ateşimiz olmadı. keyfide çok yerındeydı. yanlış anlama korkutmak için soylkemıyorum. sadece atesi baz alma. cocugun durumu ilerliyorsa dr a götür bence..

çok şükür ebru akşam yedıklerı benı mutlu ettı zaten. eti değilde bız yemek yerken bi şekılde ekmege uzanıyor ve hopp agzına:) normalde ekmek vermıyorum ama kendısı almısken elınden alamıyorum:) eşime diyorumkı gören derki ulan ne iştahlı çocuk:)

ya bende goturmek istiyorum oksurugu sıklastı cunku ama salak doltor ates, beslenmeyi reddetme ya da solunum guclugu yoksa getirmeyin bosuna dedi poffff
olmadi oglen eve gidince bizim evin ordaki acibademe gotureyim

Ebrucum geçmiş olsun canım , doktora gittiniz mi peki ? Gitmediyseniz bir götürün derim erkenden ilaç falan verir geçer hastalığı , kuzum kıyamam ya hasta olunca bir mahsulaşıyorlar yazık ya .

sorma yasemin hele oksurunce gozlerinden yas geliyor icim gidiyor
bir de tam uyku duzenine alistirmistik yine bozulacak bu gece uyumadi mesela

simdi aradim evi kahvaltisini yemis uyuyormus bi degisiklik yok durumunda dedi bakicimiz

Back
X