2009 Eylül Anneleri

saol baharcim insalalh :)

elacim bizde mesela kefirini meyvalarini 1 saat onceden felan dolaptan cilkartip oda isisinda tutuyoruz sonra hazirlayip yediriyoruz hic ilitmadik
corbalarini sebzelerini de hazirlar hazirlamaz yedirdigimiz icin isitma derdi olmuyor hatta sogutuyız biraz :)

elacım ben çora içirirken özellikle üst dudağımla sıcaklığını kontrol ediyorum öle veriyorum ama yoğurdu meyvesini özellikle hafif soğuk veriyorum diş zamanlarında rahatlatıyıo dr larda tavsiye ediyo hem çok sıcak yemeye alışmasın istiyorum sonra yazın hafif bi soğukta hastalanabiliyolars

ebru geçmiş olsun canım ali en yakın zamanda toparlar inşallah kendini

sana özelden mail attım

eloş ben şimdi şöle
çorbası ana yemeği sıcaklığı biraz daha fazla oluyo ama
meyvesi yoğurduna + bi sıcaklık kazandırmıyorum oda sıcaklığında veriyom
sabah kahvaltısı da oda sıcaklığında oluyo

tulaycim disi esimde bende 5 aylikken cikarmisiz alis bizden erken davrandi :)))
ama dedigin gibi genetik dis olayi yani kalsiyumla felan alakasi yok bildigim kadariyla
zaten disi olsada yemesine pek faydasi yok sonucta arka taraflarla cigniyorlar onlarda coook sonra cikacak

bu arada doktorda alis bir konustu bir konustu doktoru cok sevdi heralde surekli seslendi biseyler soyledi cigliklar atti
kadin sasirdi normalde kiz bebekler boyle konusur sizin oglan geveze olcak erken konusur dedi :)
bakalim heyecanla bekliyoruz dedim :)

ufffffffffffffffffffff ya çocuuumu uyuttum
apt da bi haltlar yapıolar sesten uyandı bebem yaaaaaaaaaaaaaa
sağlıcakla kalın anacım hadi byyy

tulaycim disi esimde bende 5 aylikken cikarmisiz alis bizden erken davrandi :)))
ama dedigin gibi genetik dis olayi yani kalsiyumla felan alakasi yok bildigim kadariyla
zaten disi olsada yemesine pek faydasi yok sonucta arka taraflarla cigniyorlar onlarda coook sonra cikacak

bu arada doktorda alis bir konustu bir konustu doktoru cok sevdi heralde surekli seslendi biseyler soyledi cigliklar atti
kadin sasirdi normalde kiz bebekler boyle konusur sizin oglan geveze olcak erken konusur dedi :)
bakalim heyecanla bekliyoruz dedim :)

canım yaaaa yerim ben onun konuşmasınııııııı
Şeniz

bende genelde meyvasını yogurdunu yanıma alırım fakat dışarda nedense çokda yemez kaşıkla etrafa bakmaktan yada yadırgıyor snaırım az yer evdeki gibi yemez o yüzden aç kalmasın diye sucak suyu maamsı yanımda olur böyle durumlarda hemen biberonla beslerim gideceğimiz yere kadar...

nıye bozulsunkı ebru ben et koyuyorum corbnaya yanı köfte falan. ama yemek saatıne yakın cıkıyoruz. çok tereddut edıyorsan buz kalıbı koy yanlarına yemeden 1 saat oncede buzları al yanından ısınsın yada ıcıne bıraz sıcak su ekle yedır

erucum dısarı cıkacagımız gun et koymuorum corbasına cook da memnun oluo kendısı.bu cocuk su ete nasıl aslısacak hala dertlıyım..
ya ben meyvesını ıle ılıtarak verıorum.kotu alıstrmısım o zaman.ama urası gercekten cok soguktu ksın.sımdı ev 28 derece oluo bakmayın ızım salak kalorıfercı hava soguk da olsa sıcak da aynı ısı da yaktıgı ıcın.havalar yumusayınca evın ısıı yukselmıs oldu.ordan kalma galıba.o zamanlar evın ısısnda ılınmıodu.sımdı de aynısını yapıp ılıtıyorum.ama u saatten sonra soguk versem hasta ederım napmalı kı yavas yavas mı alıstrmalı ılemedım oyle yapıp usul usul serınletıım akalım ıns hasta etmem cocugu.ya da boyle devam etsem nolur kı mayıs gırınce oda sıcaklıgında vermeye baslar yaza doru da hfften serınlertırım olmamı

23 nisan ıznıne gelınce sen ne istersen o yapmalı. benım ablam kendı ızınlıyken ıstemıyor mesela bakıcı

kızlr bu havada etlı de olsa bozulmaz ence alın yanınıza yıyorsa bebeler.
reyhancım uzulme hemen baslarsınız demır damlasına mehtaın kızında da cıkmıstı 20 damlayla basladılar sımdı ıyı sanırım.test mı yaptrdın ayrı olarak.

ya kızlar en bu cocuga cok mu sıcak yedırıorum dıye dusunmeye basladım tulay dolaptan cıkarıp ılınınca verıorum dıo mehtap da dolaptan yedırıorum demıstı ı kez.benım odım kopuo.oda ısısına ıle tatmın olmayıp cattle ın uzerınde baska bı kapta ılıtıorum tekrar meyvesını de yogrdunu da.ana ıle soguk gelıo cocuga da veremıorum.yanlıs mıyım?

bende hıc soguk vermedım aynı sekılde tum yıyeceklerını cay makınasının uzerıne bırakıp ısıtıp verıyorum.ılık kıvamda.

üzülme kan ilacı takviyesiyle bişeyi kalmaz inşallah mevlam daha beterinden korusun yulanın kendi dr da tahlil yaptırtmıştı size ordada biraz kansızlık var diyodun şimdi ki testte niye böyle çıktı ?

ebrucum bben 3 gundur korse gıyıyorum aclıgımı daha da bastrdıgını soyleyebılırım.hanı acım dıosun ya bu mıdeye bastrdıgından pek aclık ıssetmıorum hem kendımı de daha ıyı hıssedıorum.postürümde duzszelıo tavsıye ederım

bir tv programında çocuk dr u demişti ki
bebeklerin yemekleriyle dışarı çıkılacağı zaman kabın dışına bebeğin bezini sarın termos görevi görür demişti
denemedm ama yazın denicem
bi de ben ikea dan minik termos almıştım
ona koyuyorum çorbasını dışarı çıkarken

Back
X