2009 Eylül Anneleri

üzülme kan ilacı takviyesiyle bişeyi kalmaz inşallah mevlam daha beterinden korusun yulanın kendi dr da tahlil yaptırtmıştı size ordada biraz kansızlık var diyodun şimdi ki testte niye böyle çıktı ?

ya tam kan sayımı yaptırmıştı işte demir düşük çıkmıştı..ama ben kıllandım..bir de hematoloğa götürdüm o da ferritin diye bir sayım yaptırdı..bence herkes yaptırmalı..vücuttaki demir depolarıymış..çocuk ilk önce kendi kanındaki demiri kullanırmış daha sonra depolarını..bizim depolar bile tükenmiş o derece yani..dediki anne sütü vermediniz mi ben de dedim 6 ay sadece anne sütü verdim..ilginç dedi..

bizim dr muz yaptırdı ultrasonla filan üribner sistemide kontrol etti ama kan sayımımız normal çıktı yani çok az kansızlık vardı okadar acaba bende yaptırsammı? bide gökşe hala emiyo sen yulayı emzirmeye devam ediyomusun ?

bende su termoslardan edineyim bari
ben,m bozulur dememin sebebi biz mesela sabah bi cikiyoz aksama kadar disardayiz e o zamanda tum gun et dayanmaz diye
neyse artik ayarlicaz bi sekilde
biz bide oglen meyve kefir aksam uzeri sebze-et yiyoruz onun yerlerini degistiririm olmadi

bizim dr muz yaptırdı ultrasonla filan üribner sistemide kontrol etti ama kan sayımımız normal çıktı yani çok az kansızlık vardı okadar acaba bende yaptırsammı? bide gökşe hala emiyo sen yulayı emzirmeye devam ediyomusun ?

evet..geceleri ben emziriyorum..gündüz de annem sağdığım sütlerden veriyor yemek aralarında..

reyhancım o zaman anne sütünün demire pek etkisi olmuyo gökşende gece gündüz sürekli emiyo ama bi daha gittiğimde hem bu rota aşısını hemde kan sayımını bi sorarayım bakım

gökşene muzlu yoğurt yaptım ağzını kitledi açmadı napıcam bilmiyorum ağrı kesici verdim şimdi hiç hali yok yere koyduğum an ağlıyo uyutuyorum şimdi şu diş bi çıksaydı :(

ebrucum corba ogununu neden oglene cekmıosunuz.meyvesını de kahvaltıdan sonrakı ara ogunde verırsın.yogurdunu da ogle ogununden sonrakı ara ogunde.en o sekılde yapıorum hem de deıgın gıbı corba bozulmamıs oluo.nacızane..

pötibör bende senin gibi besliyorum arada cnm ztn et veya sebze tarzı yemekeri öğle arasında verilemli diye okudum birçok yerde..

bu arada muhallebi veriyormusunuz hala akşamları yatmadan yediriyorum ben pirinç unuda katıyorum sadece akşam muhallebisinde kullanıyorum p.ununu

elacim ali sadece 3 kez ek gida aliyor bizim ara ogunumuz yokyani kefir ve meyvada bir ana ogun :)
sabah kahvalti oglen kefir+meyva aksam uzeri sebze+et sonrasinda sadece anne sutu
az mi yediriyorum acaba yaaa

ebru bende aşağı yukarı öyle yediriyorum öğün araları uzayınca daha iyi yiyolar bide bazen aralarda acıkırsa yine ilaveler yapıyorum

pushing peki yatmadan ne yediriyosun akşam 8,30 -9,00 gibi uyuyoz muhallebi yedirip yatırıyom sonra emziriyom uyuyo geri ama bu bi kaç gündr gece 1 kerede mama yiyo emziriyom ağlıyo uyumuyo mama veriyom içiyo uyuyo nedense sütümmü yok acaba

ama ben meyveyi öğün olarak vermiyorum ara öğün yapıyorum çünkü meyve acıktırır genelde ama sen kefirle beraber veriyosun belki kefirle verince tok tutuyodur

canım ben akşamları çobra yediriyorum ama içine bebek ekmeği yada tam buğday ekemği katıyorum yani doyurucu oluyo sadece çorba içmiyo ardından 10 da yatıyo gece bi ara kalkıyo emiyo geriye yatıyo sonra sabah 6 yada 7 de uyanıyo emiyo biraz oynuyo sonra beraber yatıyoruz kalkıncada kahvaltı yapıoruz beraber :)

ee yoğurt yedirmiğyomusunuz peki ;? biz
sabah 9 gibi kahvaltı
11 gibi meyve
2 gibi çorba,
6 gibi yoğurt yatmadan muahllebi
böyle gidiyoruz aralarda emiyor tabii bazen öğün atladığımızda oluyor ama genelde böyleyiz

anldım pushingcim olsun çorba daha iyidir muhalleiden bende o yüzden sordum bazı uzmanlar muhallebi yerine corba yedirin diyor ama biz hala muhallebi veriyoz acaba bendemi çorba versem diye düşünüyrum ...

peki mama vermiyomusun hiç ? geceleri veya aralarda

Back
X