2009 Eylül Anneleri

ben yoğurdu bazen öğünlerinin yanında yediriyorum ama hergün yoğurt yemiyoki zaten arada acıkırsa isteğine göre veriyorum ilk zamanlar çok verdim bıktı şimdi gün aşırı veriyorum hatta bugun verdim yine yemedi :( özellikle diş zamanlarında düzenimiz tamamıyla bozuluyo o yüzden bi zdüzenimiz yok tam anlamıyla :( ne zaman ne isterse keyfine göre hareket ediyorum

canım ben başından beri hiç mama kullanmadım gerek olmadı pek sütüm vardı zaten şimdide mama yerine zaten yine emziryorum hem ben geceleri emzirme dışında yemek yedirmiyorum çünkü artk onlarda bizler gibi gece boyunca bişi yemeden durabilirler

bende aralarda hep emziriyorum sabah ise gelirken emiyor oglen eve gittigimde emiyor bazen isten eve dondugumde de emiyor bazen emmiyor keyfine bagli
sonra aksam yatarken 1 kez de gece emziriyorum
onun harici iste sabah kahvalti ogle kefir meyve ikindi sebze et
acaba aksam ogunune de mi bisey koysam ama sanki aksam sadece anne sutu icince daha rahat uyuyor gibi

canım çorba balık ve artık katı yiyeceklere geçtik ne versem yiyo o yüzden yemek sıkıntımız pek yok drmuzunda dediği gibi çok fazla baharatlı tuzlu olmayan herşeyi yiyo sabah zaten kahvaltıda yumurtası peyniri pekmezi bazende bebe büskivisi arada emiyo öğlen ana öğününde balık yedi mesela dün akşamada çorba içicek ama aralarda sürekli emiyoruz bazen tekrar acıkıncı ana öğünene çok varsa meyve yediriyorum yoğurt yediriyorum değişiyo duruma göre iştahı varsa 5 öğünde yiyo yoksa sabit 3 ana öğünümüz var bazen bunları bile zor yiyo

ebrucum ben çorbaların içine zaten şehriye prinç bulgur katıyorum doyurucu olsun diye akşamlarıda özellikle çorbasının doyurucu olmasına dikkat ediyorum gece uykusunu etkiliyo çünkü ama ali sık sık uynaıyo ya aç olduğundna yada acıktığındna olabilrimi ?

tabiiki keyfine göre .. emziriyorum bende ama yetmiyo tabii bu arada süt de yasak 1 yaşına kadar süt yerine mecbur maam veriyorum gece dediğim gibi ağlıyo aç zannediyoruz mama veriyorum... muhallebisinede maam katıyorum... ve sabah kahvaltısındada mama kullanbıyorum ... süt kullanamayınca mecbur..

sabah kahvaltıda ne veriyosun içecek olarak yani yediriken içecek bişey lazım süt gibi ..

ben bayağı mama kullanıyorum ama sen hiç kullanmadım diyosun kafam karıştı ben neden mamasız yapamıyorum tamam emziriyorum ama yinede lazım oluyo kahvaltıda muhallebide yada gece emzirdiğim halde ağlıyo mama içince susuyo anlamadım gitti

anladim masallah goksene
biz daha yediklerimizden verir duruma gelmedik belki bende evde olsam daha kolay olurdu bu ogun isi
aslinda ben alisin ne zaman aciktigini da anlamiyorum ki kesinlikle aglamiyor acikinca ama verirsen yiyor

anladim masallah goksene
biz daha yediklerimizden verir duruma gelmedik belki bende evde olsam daha kolay olurdu bu ogun isi
aslinda ben alisin ne zaman aciktigini da anlamiyorum ki kesinlikle aglamiyor acikinca ama verirsen yiyor

ayy cnmm hani yaşlı insanlar der ya verirsen yeriz onun gibi oldu bu iş :))

bilemiyorum eminecim ama ben hiç kullanmadım belkide ondandır poyrazda tadını seviyodur o yüğzden istiyodur herhalde

sabah kahvaltısında içicek kullanmıyoruz zaten pek karışım yapmıyorumarada bebe büskivisini sıcak suyla içine peynir pekmez koyarak karıştırıp yediriyorum kadar bizim en sevdiğimiz içiecek su suyu bol bol içer zaten katı yiyecek yedirken hep su bulunduruyorum yutkunamdığı zaman su içiyo

gökşene muzlu yoğurt yaptım ağzını kitledi açmadı napıcam bilmiyorum ağrı kesici verdim şimdi hiç hali yok yere koyduğum an ağlıyo uyutuyorum şimdi şu diş bi çıksaydı :(

geçmiş olsun canım..bizimki de mızmızmız..hala diş miş yok..
kan testini bence sor..bir de rotayı 2 aylıkken vurulmak gerekiyor diye biliyorum ilk dozu

güle güle ebru :)

alinin uykusunun yemekle bi alakası yok ozaman zaten alattığına göre maşalalh iyi yiyo diş yüzünden huzursuz olabilir yada büyüme atağı değişiyo işte bir sürü sebeb var malesef

reyahancım biz rota aşısını vurulduk 3 doz hemde ama geçmiş sayfalarda belki okumamıssındır arkadaşımız rota aşısında domuz dna sının bulunduğu ile ilgili bi açıklama yapmıstı ondan dolayı işin aslını druma sorucam canım :)

bizim 2 dişimiz çıktı şimdi azı dişi çıkıyo ondna çok zorlanıyo gökşen :( sende merak etme diş genelde genetik annene sor bakalım sen ne zaman çıkarmıssın ? ona göre yulada o zaman çıkarıır

Back
X