2009 Eylül Anneleri

günaydın kızlar....

nasılsınız...çalışan annelere kolay gelsin...bende doğumdan önce çalışıyordum ama artık çalışmıyorum...5-6 yıl galiba çalışmayacağımda...malum 2 çocuğum var...

5 gündür eşimin ailesindeydik
güzeldi ama çookk yoruldum
eda kucağımdan inmedi yabanilik yaptı
bu arada ilk dişini de çıkardı
( baanneye geçmiş olsun :) )
ben de boş durmadım midemin kapasitesini öğrenmek için deneyler yaptım löp löp kilo yaptım
( sınırsız kapasitem varmış )
işe döndüm işler tavan yapmış inanılmaz yoğunum
gece geç döndüm uykusuzum sinirliyim gerginim
çok mızıldandım yaaa

yasemincim walla işler hiç kapanmadı desem yeridir bu ara iyice çığrından çıktık sonumuz hayrola.
ebrucum benim de bir dönem öyle oldu canım adapte olamadım. bütün gün nette takılıyordum falan. kopmuştum iyice. sonra geçiyor canım düzeliyor merak etme.

eylül feyza hoşgeldiniz kızlar. eylülcüm dişiniz uğurlu gelsin inşallah canım. bizde daha görünürde bişi yok malesef :(
meryemi ben birazdan ararım yoklama çekerim :)
bircanım ilk zamanlar çok zorlanıyor insan ama alışıyorsun canım. tek zor olan kısıtlı zamanlarınızı nasıl değerlendireceğini şaşırmak oluyor bir süre sonra.

günaydın.... bugün yüzümdeki lekeler için dr gitcem.. doğumdan sonra kaybolur dedim ama daha da beter oldu..umarım dr fayda bulur çok çirkin oldum ya....

sağol baharcım darısı başınıza inşallah
korktuğum gibi olmadı diş süreci sadece tam çıkmadan önceki gece biraz huysuzdu eda o kadar
şimdi testere gibi dişi
hatta kendi parmağını emen çocuk şimdi parmağını ağzına sokmuyo
bizim parmaklarımızı kullanıyo :)

sağol baharcım darısı başınıza inşallah
korktuğum gibi olmadı diş süreci sadece tam çıkmadan önceki gece biraz huysuzdu eda o kadar
şimdi testere gibi dişi
hatta kendi parmağını emen çocuk şimdi parmağını ağzına sokmuyo
bizim parmaklarımızı kullanıyo :)

canım dişiniz hayırlı olsun inşallah hepsi yavaş yavaş patlatsın bebekini yıpratmadan.

bircan çok sağol inşallah diyim
yabanilik konusunda da benim kızım sadece yaşlı erkeklerden korkardı herkese giderdi
ama bu samsunda hem herkes yabancı hem de ortam farklı olunca
ve insanlar alıp sevmek için yarış halinde olunca korktu minnoşum
ama benim kucağımdayken herkese gülüp oyunlar yapıyodu
benden aldıklarında da kıyamet kopuyodu

Back
X