2009 Eylül Anneleri

kızlar gece yatırmdan önce bir kere aptamil gece maması versem ne olur sizce , acaba son bir haftadır gece ağlamaları sütüm azaldığı için olabilir mi , gündüz çok vermiyoruz zaten toplam 300/350 cc anne sütü ancak alıyor ama acaba sütüm doyurmuyor olabilir mi ?

benımkıde erkekçi:) ilgi gördüğü tüm erkeklerı sevıyor:)
yasemın ben yatırırken tıka basa sutle doyuruyorum valla..

alituna 600-700 cc arası süt içiyor 400-450 si anne sütü.. kalan devam sütü. öğünleri çok sıkı yemıyor alituna. sıkı yedıgı zamanda gunde 450-500 cc gibi süt içiyor.. her sekılde bız gece yatmadan devam sutu içiyoruz

yasemincim gökşende bıyıklı görünce ağlamaya başlıyo :) bu arada evet adım zeynep :)

kızlar bugun arkaşlarım gelicek liseden ama gökşen hiç durmuyo yapıştı yine bana uykusu var uymuyoda napıcam bilemiyorum:(

benim kıza kim cilve yaparsa ona gidiyo.. zaten benimki karşısındaki, ilgilenmese bile o onunla ilgilenene kadar gülüyo sesleniyo..yani illa ilgenelicek hanımla

selam kızlar nabersınız
yabanılık dıyorsunuz ben cok merak edıyorum benımkını burda japonlara hasta her gordugunun ustune atlıyo sanırım ufak gorunce oyuncak sanıyo :)
ama dondugumde nolacak annaneler dedelr derken benımkı napacak
onları sadece msnden tanıyo cunku

eloşşşşş cicim ösledik tabe. sizin de dişiniz gelmiş ne gösel yaaaa....
burcu hoşgeldin canım. ay caponları benzetmene çok güldüm yaaa :)
bizimki önce süzüyor tanımaya çalışıyor ama nasıl dikkatli bakıyor yabancı birini görünce. sonra alışınca ancak gidiyor kucağına.

selam kızlar nabersınız
yabanılık dıyorsunuz ben cok merak edıyorum benımkını burda japonlara hasta her gordugunun ustune atlıyo sanırım ufak gorunce oyuncak sanıyo :)
ama dondugumde nolacak annaneler dedelr derken benımkı napacak
onları sadece msnden tanıyo cunku

bizimki birde çocukları çok seviyor çocuklara resmen sarılıyor kucaklarına almalarını istiyor

gökşende ona her gülene gülüyo ama kucağımdan gitmiyo :) birde dışarı çıktımı acaip dışarıya bakıp süzüyo merak ediyo herhalde :)

kucağımdan gittiği tek babası onun dışnda pek kimseye gitmez ben varken oda ama babasını görünce resmen atlıyo kucağına :))

bide bu aralar çenesi düştü kızımın anası gibi olcek herhalde:))
konuşmuyo konuşmuyo diyodum bi açıldı şimdi sürekli bişiler deyip duruyo :)

neyse kızlar ben çıkıyorum şimdi misafirlerim gelirler hazırlıklarımı son bi kontrol ediyim :)

güzel bi gün sizlerin olsun :)

selammmm ben geldim herkes gitmiş .

poyraz da yabancı birine dikkatli bakar bakar beğenirse gülümser, beğenmezse ağlar :) ama çocukları çok seviyor...

Hala dişimiz yok bizimde .. az önce muz ve kivi yedirdim bide yogurt corbası yaptım..

Geceleri nasıl deli uyuyor park yatak geniş ya bi bakıyorum biucunda bi bakıyom diğer ucunda geniş geniş yayılıyo valla :)) ama hep üstünü açıyo gece ...

Bu arada tv izlettirmek istemiyorum ama ister istemez izliyo açınca bugün açmadım masal radyoyu açtım onu dinliyoruz :)

Birde poyraz 2 gündür dötünü kaldırıp dizlerinin üztünde durmaya çalışıyo normalde sürünüyo yuvarlanıyo ama şimdi resmen bakıyorum dizlerinin üstünde azcık duruyo ama hemen pes edip yatıyo :) yakında emeklicek sanırım gerçekten...

Back
X