2009 Eylül Anneleri

ya kızlar şu rejim olayı nasıl, bende doğumdan sonra hiç kilo veremedim ve kendimden çok sıkıldım artık, aynı giysileri giymekten,aynaya bakmak istemiyorum, pisikolojimi alt üst etti, tutamıyorum şu boğazımı, sanki hala hamile gib, aşeriyorum yiyeceklere, niye böyleyim ya :(, imreniyorum doğum yapıp eski haline dönenlere, bende rejim yapacağım diyorum ama işyerinde dayanamıyorum offfffffffffff gidişatım iyi değil

fatos tebrik ederim cok iyi yapmissin
araba kullanmak hakkaten ozgurluk
bende esime kalsa hic bir yere cikamam o ev kusu cunku
oyle olunca aliyorum alisi ikimiz geziyoruz ana ogul :)

saol canımmm.. evet ii oldu hayırlısıyla su direksiyon sınavınıda atlatırsam daha ii olcekkk:)

saolun kizlar
hakkaten ya buyudu de vesikalik fotografi oldu bile :)
her gun degisip her gun buyuyorlar cok ozlicem bu hallerini o yuzden bol bol fotograf cekip hatira birakiyorum :)
tabi bu resmi pasaport yuzunden cektirmek zorunda kaldik ama iyi oldu

cntz_06 merhaba öncelikle .. sıkma cnaını bu senede fazla kg verme hayalinde olmayalım bence ancak öbür yaza zayıflarız sanırım öyle düşünüyorum

zeynep şimdiden o kadar resimleri varki diyorum nasıl saklıcaz bunları ömür boyu hazine bunlar :)) eşimde cd ye kopyalayıp duruyo bilgisayara bişey olursa diye bende diyom ya cd kaybolursa :))))

elacım bende yetişemiyorum pc bütün gün açık arada bakıyorum işleirmi yapmaya çalışıyorum malesef evde hiç iş bitmiyo şimdi bi sepet asılacak çamaşır var bi sepette ütülenecek gökşenin çamaşırları var :(

arkadaşlar merhaba,

benim size tavsiyem kurutma makinesi..hem bebeklerin çamaşırları yüksek ısıyla kurumuş oluyor hijyenik..hem de ütü gerekmiyor, kurutma makinesinden dümdüz çıkıyor..

ya şu zayıflama hapları var elif emmeyi bıraktıktan sonra araştırıp onlardan kullanayım diyorum,

bizde o yüzden hard disk e kopyalayıp kaldırıyoruz :)

bizim geçen pcmiz çöktü fotolar yedekliydi ama dogum videolarımız içinde gittii öyle üzülmüstüm ki anı anına eşim kaydetmiştii ama bigün sonra flash belleğin birinde yedekliymiş buldum öyle sevindimkii hemen yedekledimmm gercekten hazidenednde kıymetli yaff:)

Herkese merhabaaa..nasılsınız ...
Gül canım benim çok çok geçmiş olsun umarım Allah acil şifalar verir hemen iyileşir kuzucuk..:(((
ablana da kızma şuan desteğe çok ihitiyacı var umarım sorunsuz atlatırlar...
kızlar bebeek bisküvisine başlıycam bugün ama nasıl yapılır bilgim yok tariflre baktım kimi un kim tam buğday unu diyor siz ne kullanıyorsunuz?

Son düzenleme:
buğday unu kullan özlemcim bu arada hg:) nerelerdeydin:)

Hoşbulduk canım benim sorma kızım bian durmuyor şimdi akşamları ağlıyor gündüzleri de yapışık ikiz gibiyiz :))))dişimiz henüz yok her dr a gidişimizde 1 hafta içinde çıkıcak diyor ama 3 ay geçti tık yok:D
Bu arada ya sen nasılsın kuzucuk nasıl...Umarım sağlığınız sıhhatiniz yerindedir...
Tam buğday unu dün aldırdım eşime ama içindekilere baktım buğday ununun içinde askorbik asit var bişey olmaz dimi?

Back
X