• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

kızlar ben geldim öğlen bi arkadaşımız için ev hediyesi aldım...

istanbullu arkidişler sırf bu buluşlmaları kıskandığım için istanbula gelecem günü birlik valla, adamı deli,e tmeyin, oturun evinizde.... şaka bi yana çok özeniyorum ya, ben de keşke istanbulda otursaydım diyorum bazen...

kızlar ya ben acaba rüzgara fazlamı yediriyorum, sabah 7.30 da kahvaltı olrak iki yumurta sarısı, bizim elimizin yumruğu kadar ekmek içi ve 1 tatlı kaşığı tereyağı yedi, babası eşliğinde.... ama köy yumurtalarının sarısı çok küçük, yani xlarge yumurta sarısıyla aynı neredeyse.... o yüzden köy yumurtası olduğundan iki tane yapıyorum..... tabigece boyu da emdi bu çocuk...

yasemincim rüzgarda yemek önlüğünün takılacağını hissedince mızıklıyor, kaçmaya çalışıyor.... ayaklar kollar hareketleniyor, valla bizimkiler açlıktan ölseler sesleri çıkmayacak cinsten....

maşallah gökşene ya, kırkbirkere....

bu arada meryemim bulduğun oto koltuğunun linkini atsana canım.

özlem maşallah kızına, rüzgarı da ben hep market arabasında gezdiriyorum alışverişte , bayılıyo ya oraya oturmaya....

bence fazla vermiyosun gülaycım.. dediğin gibi köy yumurtaları gerçekten çok küçük oluyo dokunmuyosa ver ..zaten onlar doyduğunda yada istemediklerinde yemiyolar ki..

ben korkuyom market arabasına koymaya .. bazen atıveriyo kendini kucağımdayken bile zor tutuyom.. o oyun yapıyo kendince ama..

canım benimki zaten hiçbir zaman istemiyoki, ama kızım resmen babasına aşık, kızım diyor, ben de yumurtalı ekmeği ağzına tıkıyorum... ama hayır demiyo yutuyo yani....

hoşbulduk canım maşallah gökşene, işi çözmüş, yataktan inmesini gözümün önüne getirdim gerçekten çok komik oluyodur ya maşallah.

benim kız belki ufak tefek atamıyo kendini, market arabalarıyla gezmeyi çok seviyo, tabi sarkmaya çalışıyo ama zaten direk gözümün önünde engel oluyorum, genel olarak market arabasında bağrıp çağırıyo keyifden

ya meryem iyi ki söylemişsin koalayı ben de alayım hepsi buradada 300 tl, çok uygun kipada.... koala innova alcam bende.

resmen kızlar babalarına aşık ya:)

bu arada 36 dan daha küçük çocukların oto koltuğu kullanma zorunluluğu varmış, bu oto kolltuğu da 9-36 kilo arası yani bunu alınca bir kez daha almıcaz artık, süper.

12 taksit canım yaa çok ıyı fıyat. viaportta kalmamıs haftaya gelecekmıs. ben belkı 25 kıloya kadar olanını alırım. varmıs cunku. birde bızım araba fiesta arkası çok buyuk değil 36 kılo olan çok genız

Back
X