2009 Eylül Anneleri

evet meyremime katılıyorum kaka de daha sevimli oluyo olaya vitrifiye elemanları karışmasın bencede :)))))))))))))))

özlem aynen şunu de kızım kakasını yapamıyor. bundan doğal bişey yokki. biz zamanında onun kaaksını 4 gözle bekledık degerlı seyler bunlar ama aaaa:)
Allah iyiliğini versin emi:DDDD

hahaha bişi deme anacım lavabosu değil tuvaleti denir bizim köyde herkes böle der yahuuu :))))
artık böyle söyle mesela :))))
hem bak kaynanam yakalıyo diyosun artık bazı kelimeleri değiştirde deşifre olma :)))
benden bir arkideş tavsiyesi :))

ah canımm sağol ama hormonlu bi fıstığım ben valla billa bıktım bazen kalkıyorum Allahım bi şans ver bikere 70 kg uynayım bidaha kilo alırsam morbid obez yap beni diyorum amaaaa her sabah aynı 87 lik bedenimin haşmetşyle uyanıyorum :)))))))))))))))))))))

canım ya bebişler bir ayaklansın inan kendiliğinden gider senin eşin nasıl yapılımı benimki aşırı zayıf yanında kilolu durunca asırı abes kaçıordum ya o yüzden yediklerimden kıstım kilo verdim ama sonra tekrar yemeğe döndüm aslında kilo verdiğimde sütüm azalmamıştı stres faktörü beni mahvetti...bütün gün evdeyim bebekle Allah tan kızım var yoksa kaldıramazdım ...güya batıdayız bide kırsal ir yerde olsak ne olur bilmiyorum

MERYEM cim ne dion sen yaaa 14 yaş mı???
bizim kaka sorunumuss halloldu şükür yemediğindende yapmıyodu sanırım oğluşş
2 gündür normale döndü şükürler olsunnnn
az da olsa yemeğe başladı
2.dişimiz deri altından görünüyor,her an patlıyabilir sanırım rahatlaması ondan kuzumun
saol ayfercimmm yine de

canım sanki çok kilolu eline yüzüne bakılmıcak biri sanar seni bu mesajları okuyan :) boyun uzun kiloyu rahat kaldırıyosun fazlalığında çok yok biraz dişini sık veririsin ama önce su belizi emzir daha sonra verirsin kilolarını :)

özlemciim ve zeynocuum iallah dediğiniz gibi olur ama eğer beliz ayaklanınca zayıflayamassam zayıflama masraflarını ayynen adresinize faturalarım bilginiz olsun :))
eşim benle aynı boyda ve benzer yapıyda ama bana göre daha ince durduğu için ne yazıkki ben yanında iri duruyorum... ki o benden bikaç kg zatıf.. e buda bayaa can sıkıcı bi durum..
ama şimdi emzirmek elimi kolumu çok bağlıyo yonsa okadar zayıflamak istiyorumkiii...
yaa dün bi yüzeyim dedim anaaaammmm haşmetimden sular taştı delircem valla fenayım artık gitmeli bu kilolarrrrr..... :)))

14 yas tulay napalım:) kuruttu bıraktı bızı alıs:) ama su varkı ben hamıleyken ıcınızde karnı en cok buyuyenlerdenım. O zamanda lcw den 16 yas gomlek alıp gıyınmıstım kalıplar buyuk baya yanı

meryemcim ben kıyafet almadım hamileliğimde pantolan dışında üst tarafıma da eşimin tişörtlerini hep giymiştim çok rahat etmiştim :) karnım zaten çok çıkmadı benim kolay kolay anlamıyolardı hamile olduğumu :)

şekerim aslnda VADİ henüz PUSU olmadan önce ilk çiktığı yıllarda,6 sene evvel laz ziyalı çakırlı konseyli o taş plaktan asiyeli bölümlerine ben de takılyrdm o zamanlar istanbulda yaşıyrdm galata da testerenin öldürldğü bölümün çekimlerine de denk gelmiştm.hatta evlendkten sonra da ki bu da o yıllara dayanyr kocamı da ben alştrmıştm....:((((( hala o güne lanet ediyrm .ama bu pusu baydı be canımmm

hımmmm haklıymışsın o zaman
doğru bak ben de bu pusuya başlamıştım en fazla o dayının kafasını kolide görene kadar tahammül edebilmiştim
sonra saldım gitti
her türk hatunu gibi aşkı memnu izlemeye başladım kaydirigubbakcemile3

meryem ve zeynep çok fenasınız yaaa
kıs kıs kıskandım valla
14 yaş ne demek
ben hamile koleksiyonuna bakıyorum hala
kızımdan hatıra göbeğimi başka kalıplara sokamıyorum

ben vichy alıcam bide daylong diye bişiy çıkmış onuda bi araştırıcam... açıkçası sebamede olan güvenim artık olmadığı için vichyden şaşmıcam galiba.. kendimede onun kullanıyorum... çok memnunum.....

kızlar gökşene güneş kremi alıcam siz ne aldınız ?

ben edanın cildi hassas olduğu için la roshe markasının nemlendiricisini kullanıyorum
ve onun 50 faktör güneş koruyucusunu da aldım
hatta " amaannn o nasıl bitirecek bu tüpü tarihi geçer o zamana kadar" deyip kendime de kullanıyorum
zemuszemus

ben vichy alıcam bide daylong diye bişiy çıkmış onuda bi araştırıcam... açıkçası sebamede olan güvenim artık olmadığı için vichyden şaşmıcam galiba.. kendimede onun kullanıyorum... çok memnunum.....

canım sebamede neden güvenin kalmadı ben şampuanını kullanıyorumeyvahedigeldismile
bu arada mustela güneş kremi var bilen duyan varmı?olmazsa vichy alırım henüz araştırma yapmadım bide benim kızda beyaz tenli ne yapıcaz bilmiyorum

gamze daylong u ben de duydum çok iyi diyorlar cildi düzgün gösteriyor diyenler de vardı
kendime ondan alıcaktım ama 78 lirayı duyunca edanınki ikimize de yeter diye düşündüm :)

Back
X