2009 Eylül Anneleri

teşekkür ederim gamzecim inan halimi görsen tek olmasam oturup ağlardım ilk saatden itibaren küçücük bebeğim el kadar nasıl sayıkladı bide ılık bezle sildikçe vücudunu titremeye başladı üzerini örtemiyorum bana sarılmaya çalışıyor görsen çok kötü durumdaydım elini tutunca sakinleşiyordu yavrum Allah bebeklerimize hastalık vermesin...dayanmak çok zor...hemde çok

amin canımm amiin..
özlemcim bol bol ılık duş aldır.. ama esinti cereyan görmesin dikkat et üstünüde giydirme bezi dışında incecik ört yeter... ateşi çok çıktığında titremesi üşümekten değil korkup sakın giydirme olurmu..... bide sen nolur nolmaz calpol veriyosun ama evde fitil bulundur... son çare ama çok etkili bir çare.... ateşi 3 gün sürerse ve ishalle arkasından döküntü eşlik ederse 6. hastalık oluyomuş.... aman canım dikkat et bezle silmektense dş aldır.... bi yandanda ilaçsız nekadar çare üretirsen okadar iyi....

özlemcim yardımına filan gelicek kimse yokmu?
kıyamam sende çok zor durumdasın yalnız başına böyle üzüldüm haline inan biliyorum öyle durumlarda yalnızlık nasıl zor... :((

slm hanımlar nasılsınız... çok geçmiş olsun özlemcim... gamzoş naber be gülüm yoktunn:((

canım bende öyle düşündümde 6.cı hastalıkta döküntüden bahsediyor bizde yok ishal falanda yok sadece sabah ateş düşürücü vermeye çalıştık babası ile yuttu yuttuğu gibi midesindekilerin hepsini çıkardı ...ilaç vermeden önce emzirdim aç karnına zararı olmasın diye oda ilaçla geri çıktı kendisini zorluyor ilaç içmemek için...onun dışında hareketli ama sürekli ağlıyor yada mızmızlanıyor...izmirde bildiğiniz çocuk dr u varmı iyi burada h.sonu kapalı hastaneler dr bile yok gitsek iğne vurup göndericekler ne olduğunu bimeden kaldık öyle:((((

özlemcim yardımına filan gelicek kimse yokmu?
kıyamam sende çok zor durumdasın yalnız başına böyle üzüldüm haline inan biliyorum öyle durumlarda yalnızlık nasıl zor... :((
anlatamam gamzecim o kadar zorki ve soğuk kanlı olmak durumundasın kimse yok ve bebeğin sana muhtaç dyanamadım sabah ezanında ağladım durdum.bide o kadar masumki çokkorktum bişey olursa diye Allah korusun olmaz İnşallah... inanın dayanamazdım ölürdüm..Allah tan eşim 6 da geldi yoksa ne yapardım bilemezdim:((((
slm hanımlar nasılsınız... çok geçmiş olsun özlemcim... gamzoş naber be gülüm yoktunn:((

teşekkür ederim canım benim...

canım acilde kan tahlili ve idrar tahlili yaptır istersen.. ordaki dr gösterirsin en azından..

evet canım ya site içinde gezdiriyorum azcık belişi filan arkadaşa gidiyorum burdaki çocuk çok sıkılıyo diye bari ev etrafında gezdiriyim diyorum...
sen nasılsın tatlım keyfin, akif eymenin nasıl???

canım bende öyle düşündümde 6.cı hastalıkta döküntüden bahsediyor bizde yok ishal falanda yok sadece sabah ateş düşürücü vermeye çalıştık babası ile yuttu yuttuğu gibi midesindekilerin hepsini çıkardı ...ilaç vermeden önce emzirdim aç karnına zararı olmasın diye oda ilaçla geri çıktı kendisini zorluyor ilaç içmemek için...onun dışında hareketli ama sürekli ağlıyor yada mızmızlanıyor...izmirde bildiğiniz çocuk dr u varmı iyi burada h.sonu kapalı hastaneler dr bile yok gitsek iğne vurup göndericekler ne olduğunu bimeden kaldık öyle:((((

canım biz prof.dr.mete akısü ye gidiyoruz.... o diyoki eğer beni bulamazsanız egepol hastanesindeki çocuk dr.larına gidin oradakiler öğrencilerimiz hepside çok iyiler...
istersen bi tahli,l yaptır kusma filanda oluyo çünkü yanlış bilmiyosam.. şuan birçok çocukta var.. döküntü enson aşamada çıkıyo zaten.... işallah ciddi bişiy değildir.. insan evladınamı yansın, çaresizliğinemi yansın, yalnızlığınamı yansın bilemiyo böyle durumlarda biliyorum canım seni çoook iyi anlıyorum.. ama en kötü ihtimalle gidip bi tahlil yaptırın bişiy kaybetmezsiniz...... yavrum ateşle yanıyomuş, belkide yapılacak bişiy vardır dr bişiy önerir......

ececiiimmmm gördüm ordasın çık yukarıı :))))

bu arada mervecim kuzuma çok geçmiş olsun yaa bu çocukları korusak bi dert korumasak bi dert.... aslında rahat bıraksalar burunlarını her boka sokmasalar ne güzel büyütecezde..... herkes herşeyi biliyo maşallah herşeye akıl veriyolar sinir oluyo insan yaa....

özlemcim çoook geçmiş olsun canım kıyamam yavruma sık sık ılık duş aldır sen biliyosundur gerçi ama yinede yazayım ateşliyken kolonya yada sirke falan sürme zararlıymış en iyisi duş ateş düşmezse parasetamol içeren fitil ver şurubu istemiyosa bencede hemen acile götürüp kan idrar gayta testleri yaptır boğazına kulağına baktır dişten öyle ateş falan olmaz inşallah hemen iyileşir kuzun
mervecim allah sabır versin canım o kadar akrabayla bebek büyütmek çok zordur herkes bi yerden karışır sanki üstlerine vazifeymiş gibi bizde gidecez 1 ay sonra öpmesinler diye ne yapsam bilemiyom özellikle kayınvaldem öpme dedikçe daha çok öpüyo niye öpmüycekmişim torunumu diyo ama mikrop kapar diyorum bende mikrop falan yok diyo deli ediyo beni yaa bebek öpülürmü hiç benim annem asla öpmez hatta bi önlük almış oğluma üstündede beni seven öpmesin yazıyo
gamzem ayşecim nasılsınız bebişler iyilermi
kaanda hala diş yok bide ben koltuk altından tutmazsam ayakta duramıyo yani sıralamıyo hala sizinkiler sıralıyolarmı
kızlar bişi sorcam temizlik yapmaktan anam ağlıyo çok yoruluyom yerlerde geziyo diye hergün evi süpürüp siliyorum onu yıkamadan önce mutlaka küveti domestosluyom tabi hergün yıkıyom ellerimizi yıkarken lavabodan su sıçrıyo diye lavabolarıda hergün domestosluyom acaba abartıyomuyum sizde hergün temizliyomusunuz yada 2 günde bi temizlesem olurmuki artık çok yoruldum çoook temizlik yemek bütün vaktimi alıyo kendime hiç zamanım kalmıyo

ececiiimmmm gördüm ordasın çık yukarıı :))))

bu arada mervecim kuzuma çok geçmiş olsun yaa bu çocukları korusak bi dert korumasak bi dert.... aslında rahat bıraksalar burunlarını her boka sokmasalar ne güzel büyütecezde..... herkes herşeyi biliyo maşallah herşeye akıl veriyolar sinir oluyo insan yaa....

sobeeee kaydirigubbakcemile3
gamzem geçmişe bakıyodum
sayende disko kralına dadandım zombi gibiyimkaydirigubbakcemile3 sen nasılsın

ececim sorma o disko kralı benim ağzıma........................ :)))))))
canım yaaa kendini çok hırpalıyosun hiç mikrop almıcakmı bunlar sanada yazık.. ben hergün süpürmüyorum.... bi vileda i toz yeter ... gerektikçe süpürüyorum.... ama mesela wc banyo hergün domestosluyorum bende.... ama benimki takıntıdan yoksa belizin kloetle ne işi olur anası manyak :))))) yazık sana arkadaşım yaa valaha okadar yap yap ev nankör bişey kalmıyo hemen kirlenip dağılıyo.... sende kendini dağıtmadan azcık dur de bence :)

ececim sorma o disko kralı benim ağzıma........................ :)))))))
canım yaaa kendini çok hırpalıyosun hiç mikrop almıcakmı bunlar sanada yazık.. ben hergün süpürmüyorum.... bi vileda i toz yeter ... gerektikçe süpürüyorum.... ama mesela wc banyo hergün domestosluyorum bende.... ama benimki takıntıdan yoksa belizin kloetle ne işi olur anası manyak :))))) yazık sana arkadaşım yaa valaha okadar yap yap ev nankör bişey kalmıyo hemen kirlenip dağılıyo.... sende kendini dağıtmadan azcık dur de bence :)

yaaa sorma gamzecim bendede takıntı var bende aynen klozet banyo hergün temizliyom onlar o kadar yormuyoda ev çok yoruyo kaan nerde dip köşe var oraya kaçıyo bende deli gibi temizlik yapıyom hergün hakkaten bi gün temizlemesem toz oluyo camlar açıkya deli olcam bütün vaktimi alıyo yaaa bide el yıkama takıntım yüzünden ellerim fecii halde:sinifsinif:

nasılsınız kızlar giremedim uzun zamandır eşimle sorunlar yaşıyoruz.. bende annemlerdeyim suan biraz ayrı kalalım bakalım..........:(((

herkese iyi pazarlar
halil ibrahimin ikinci dişide hayırlı olsun.inci gibi dişleri olsun.fatoşcum umarım çözülemeyecek sorunlar değildir.tez zamanda çözersiniz sorunlarınızı.
bizimde tayin dönemi eşimle biraz limoniyiz.eşim adıyamanlı ve adıyamana tayin isteyelim kızada bizimkiler bakar diyor.ama ben istemiyorum.ailelerle aynı şehirde oturan birçok arkadaşım sorunlu .

saliha cım kesinlikleee...katılıyorum düşüncene ama
hakkınızda hayırlısı olsunnnn..bende kayın validemle aynı ildeyim ..hiç hoş bişi değillll

selamssss
herkese ii pazarlarrrrrr
bisimde 2.dişimiz çıktııııı:))))))))))))))
hayırlı olsun canım bizde yok hala diş
nasılsınız kızlar giremedim uzun zamandır eşimle sorunlar yaşıyoruz.. bende annemlerdeyim suan biraz ayrı kalalım bakalım..........:(((
canım inşallah sorunlarınızı çözümlersiniz biraz ayrı kalınca özlersiniz birbirinizi mutlaka
herkese iyi pazarlar
halil ibrahimin ikinci dişide hayırlı olsun.inci gibi dişleri olsun.fatoşcum umarım çözülemeyecek sorunlar değildir.tez zamanda çözersiniz sorunlarınızı.
bizimde tayin dönemi eşimle biraz limoniyiz.eşim adıyamanlı ve adıyamana tayin isteyelim kızada bizimkiler bakar diyor.ama ben istemiyorum.ailelerle aynı şehirde oturan birçok arkadaşım sorunlu .

canım bencede aynı şehirde olmak hiç iyi olmaz bende hep aynı yerde olanların sorunlar yaşadığını duyuyorum ama hayırlısı olsun

Back
X