2009 Eylül Anneleri

ben yazıyorum ama kendi kendime yazıyorum. kızıma ticker yapmaya çalıştım ama olmamış. neyse başka zaman daha fazla zaman ayırırım

aa gerçekten miii. ne güzel. :) kızımın ismini babası koydu. bir gün TV'de bir program izlerken, peygamber efendimiz torunun kucağına almış ve üç kere zeynep demiş. eşim bunu dinlerken, daha ben hamile falan değilim ama. bir gün kızım olursa ismini zeynep koyacağım demiş. benim bundan haberim hamile kalınca oldu. ben de tamam dedim.

afferin ne güzel gelinsin. gerçi anlamı güzel diyorsun. neymiş ki. valla ben kayınvalidemin ismini de istemezdim, kendi annem de yok onunkini de. eşim de annemin ismini koyalım demedi. annesi yaşamıyor, biz evlenmeden vefat etmiş. ben şöyle düşünüyorum. bir aileye o isimden bir tane yeter. bi de kızımı çağırırken annemin ya va kayınvalidemin ismini nasıl söylerim. mesela çocuğa kızıcam, ama onların ismini söylüyorum. ne bileyim. :))))

bizimkide 10 yıl olmuş vefat edeli annesi ve babası trafik kazasında vefat etmişler malesef :(

gökşen isminin anlamı 'yere göğö her yere mutluluk getiren mutlu eden - mavi gözlü kız ' anlamında :) ben evimize mutluluk getirsin diye koydum bide şansına filan da baktım ismi şanslı bi isimdi eşimde annesinin ismi diye koydu erkek evladımda olursa onun ismide hazır :)

isminin şansına nasıl baktın ya... benim kızımın şansına da baksana teyzesi nasıl bakılıyorsa. inşallah hepsi şanslı olur

sayılarla canım :)) doğum tarihindeki sayılarıla ve ismine karşılık gelen sayılarla

bi kitaptan yaptık sana tavsye ediyim celalettin ipek bayrak 'KADERıN ŞıFRESı' eşimle çevremizdeki bi çok kişinin yaptık hepside doğru çıktı tavsiye ederim :))kızım çok şanslı gruptan benim

Kızlar naber,
herkes iyidir inşallah,
yarın kontrole gideceğiz bu aralar kontrole giden varmı, kan alıyorlarmı bebişlerden

Back
X