2009 Eylül Anneleri

dilek bezle de anlaşılıyor
ben zaten edanın irkildiktenm hemen sonra çiş yaptığnı öyle farkediyorum
ahfif bir irkilme olunca bezine dokunuyorum
kıyafetinin üstünden
bezi sıcak oluyor zaten

çok güldüm dilek bir dene baklaım sıcaklıklar tutacak mı? dediğim gibi ikna olduysan birşeyi yoktur ama işte kurt düştü mü içimize illa dr duyacaz birşeyi yok diye.. çok bilmek de iyi olmuyo herşeye daha çok pimpirik yapıyo insan.. büyüdükçe dertleride büyüyo diye boşuna demiyolar valla

Valla annelik insana neler yaptırıyor yaaa inanamıyorum düştüğüm hallere :kedi:
Eğer ki p...kunu yersen anlarsın diye olsa onu bile yaparım. kaydirigubbakcemile3
Kesinlikle yaa çok araştırmakta asla iyi değil dediğin gibionlar büyüyüene kadar kimbilir daha neler neler yaşıcaz görcez...

kıyafetinin üstünden
bezi sıcak oluyor zaten

Bakalım canım görcez artık yok ben kıyafetinin üstünden ikna olamam illa çişe temas etmem lazım. sırnaşık şey

Evet muhtemelen Defnede aynı çişten yapıyor şimdi eşime tel. açtım anlattım sence sıcak olur mu bez o şekilde anlayabilecek misin dedi, bende şey dedim : önce başka bir beze ben yaparım çişimi bakarım ısısına sonrada onunki ile karşılaştırıp anlarım ne olduğunu kaydirigubbakcemile3

Tatlım süpersinnnnnnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ama dediğim gibi poyrazda arada yapıyor yani dediğim gibi korkacak birşey değil bence götürme bekle yaşına kadar

Valla annelik insana neler yaptırıyor yaaa inanamıyorum düştüğüm hallere :kedi:
Eğer ki p...kunu yersen anlarsın diye olsa onu bile yaparım. kaydirigubbakcemile3
Kesinlikle yaa çok araştırmakta asla iyi değil dediğin gibionlar büyüyüene kadar kimbilir daha neler neler yaşıcaz görcez...

Bakalım canım görcez artık yok ben kıyafetinin üstünden ikna olamam illa çişe temas etmem lazım. sırnaşık şey

süpersin dilek bence şişle alakalı

günaydın kızlar
meryemcim geçmiş olsun canım önemli bişey çıkmamasına çok sevindim
dilekcim o söylediğin irkilmeler sinandada oluyodu geçen haftadan beri kaan da yapıyo genellikle bana kızdıysa hıhhhh diyo aynı andada omuzlarını kaldırıp bütün vücudunu kasıyo ama ben normal olduğunu düşünüyorum çünkü sinan 1 yaşına kadar yaptı ben bu yüzden dr a falan götürmeyeceğim ya yazık değilmi biraz gözlemle 1 yaşına ne kaldı şurda bekle derim çok dr da iyi olmuyo belki kaan a söylediklerinide okumuşsundur çok zor günler geçirdim şimdi iyi allaha şükür evlat çok farklı bişi insan tüylerine zarar gelsin istemiyo canım bence sadece dr tahmini
bizim nörolog kafası biraz büyük beyin tansiyonu olabilir demişti bi sürü incelediler bişi çıkmadı sonra prof nörologa götürdük resmen bizi azarladı bu bebeğin kafasıda herşeyide normal rahat bırakın bebeği hastanelerde süründürüyosunuz yazık dedi

kızlar bende poyraz 5 aylıkke göz doktoruna götürdüm çocuğun sol gözünde resimlede şaşı gibi çıkıyor ama her resimde değil çok merak ettim kendi doktorumuza gösterdim anasağlığındaki doktorumuza gösterdim birşey yok dediler sadece burundeliklerinin olduğu yer varya orası geniş olduğu için dediler ama ikna olmadın ege üniversitesinde bir uzmana götrüdüm ikna olmadım özel göz doktoruna götürdüm yok bişiy ama nasıl korktum hepside aynı şeyi söyledi veayrıca 1 yaşına kadar tam odaklaymazmış bakışlarını ama anne yüreği işte annemde çok kızdı bana çcocuğu doktor doktor gezdirdin diyor. ama bide doktor senin resim çekişlerinde de sorun vardır diyor neyse arada bazı insanlar göz doktoruna götürdün mü sol gözünde sanki bişiy var diyorlar sinir oluyorum.1 yaşında tekrar götürcem

kıyafetinin üstünden
bezi sıcak oluyor zaten

canım kaan da irkiliyo arada ben bana kızınca yaptığını düşünüyodum eda nasıl irkiliyo peki aynı anda bütün vucudunu sıkıyomu yada başınıda hafifçe titretiyomu

günaydın kızlar
meryemcim geçmiş olsun canım önemli bişey çıkmamasına çok sevindim
dilekcim o söylediğin irkilmeler sinandada oluyodu geçen haftadan beri kaan da yapıyo genellikle bana kızdıysa hıhhhh diyo aynı andada omuzlarını kaldırıp bütün vücudunu kasıyo ama ben normal olduğunu düşünüyorum çünkü sinan 1 yaşına kadar yaptı ben bu yüzden dr a falan götürmeyeceğim ya yazık değilmi biraz gözlemle 1 yaşına ne kaldı şurda bekle derim çok dr da iyi olmuyo belki kaan a söylediklerinide okumuşsundur çok zor günler geçirdim şimdi iyi allaha şükür evlat çok farklı bişi insan tüylerine zarar gelsin istemiyo canım bence sadece dr tahmini
bizim nörolog kafası biraz büyük beyin tansiyonu olabilir demişti bi sürü incelediler bişi çıkmadı sonra prof nörologa götürdük resmen bizi azarladı bu bebeğin kafasıda herşeyide normal rahat bırakın bebeği hastanelerde süründürüyosunuz yazık dedi

Doğru söylüyorsun canım işte bende bu nedenle götürüp götürmemekte kararsızım yazık yaa o minicik haliyle kafasında bir sürü kablo çocğun bilinçaltı etkilenir birde. Sanırım en iyisi yakından gözlemlemek zaten 10 temmuza kadar vaktimiz var eğer ki kötü birşey olmadığına dair ikna olursam götürmem beklerim 1-1,5 yaşına kadar bugün eve gittiğimde bu şekilde irkilen bebeklerin videolarını izliycem. Ayrıca elimdeki videoyu yabancı nörologlara da göndericem sadece türklerle yetinmiycem ona görede bir karar veririm , ben inanıyorum bir anne ne hissederse çocuğu için doğruyu hisseder, annelik insanın kalp gözünü açıyor sanırım..

kızlar bende poyraz 5 aylıkke göz doktoruna götürdüm çocuğun sol gözünde resimlede şaşı gibi çıkıyor ama her resimde değil çok merak ettim kendi doktorumuza gösterdim anasağlığındaki doktorumuza gösterdim birşey yok dediler sadece burundeliklerinin olduğu yer varya orası geniş olduğu için dediler ama ikna olmadın ege üniversitesinde bir uzmana götrüdüm ikna olmadım özel göz doktoruna götürdüm yok bişiy ama nasıl korktum hepside aynı şeyi söyledi veayrıca 1 yaşına kadar tam odaklaymazmış bakışlarını ama anne yüreği işte annemde çok kızdı bana çcocuğu doktor doktor gezdirdin diyor. ama bide doktor senin resim çekişlerinde de sorun vardır diyor neyse arada bazı insanlar göz doktoruna götürdün mü sol gözünde sanki bişiy var diyorlar sinir oluyorum.1 yaşında tekrar götürcem
canım bizim bi arkadaşın bebeğindede böle bi sorun vardı bebeklerde olabiliyo büyüdükçe düzelir dediler o pek üstüne düşmedi o kadar dr bişi yok dediyse yoktur zaten rahat ol

Doğru söylüyorsun canım işte bende bu nedenle götürüp götürmemekte kararsızım yazık yaa o minicik haliyle kafasında bir sürü kablo çocğun bilinçaltı etkilenir birde. Sanırım en iyisi yakından gözlemlemek zaten 10 temmuza kadar vaktimiz var eğer ki kötü birşey olmadığına dair ikna olursam götürmem beklerim 1-1,5 yaşına kadar bugün eve gittiğimde bu şekilde irkilen bebeklerin videolarını izliycem. Ayrıca elimdeki videoyu yabancı nörologlara da göndericem sadece türklerle yetinmiycem ona görede bir karar veririm , ben inanıyorum bir anne ne hissederse çocuğu için doğruyu hisseder, annelik insanın kalp gözünü açıyor sanırım..

haklısın tatlım. ama arada kalp gözünüde zorluyoruz pimpiriklerle

selam kızlar az geçmişi okudumda bu irkilme zeyneb adadada var ben oyun diye ´.yoruyodum aniden kendini sıkıyo sallıyo başını çenesini böyle titretio oyun yapıo sanıyom ama epilepside böylemi oluyo bu titretme küçüklüğünden beri yapıo ara ara ve bir gözü bazen giğerine göre minik oluyo kirpikleri tamamen içine girio bugün doktor kontrolü var söylesemmi hoş hiç ilgilenmşio doktor bulmamız şarttt 2aydır zeyneb gram almamış çokta güzel yiyo kafam bozuk 7800 hala 7.5 aylıkken öyleydi 9ay oldu hala öytleee

canım kaan da irkiliyo arada ben bana kızınca yaptığını düşünüyodum eda nasıl irkiliyo peki aynı anda bütün vucudunu sıkıyomu yada başınıda hafifçe titretiyomu

yok ece senin dediğin şekilde de yapıyor ama onu kızınca yapıyor hanım efendi
bu biraz daha değişik
hani bazen bize de olur ya
ensende bi ürperme gibi bişi hissedersin bi sallanırsın azcık
hatta abzıları azrail yokladı der ( allahım korusun)
böyle bir tabir de var yani
onun gibi oluyor edadaki
kendini sıkmıyor
sadece bi anda bi omuzlarını ve kafasını sallıyor
ama dediğim gibi hep kontrol ettim çişini yapınca yapıyor
o yüzden hiç aklıma başka bişey de gelmedi açıkçası

Bircancım bence endişelenme bende 1 yaşına kadar bur tarz sorunların normal olduğunu okudum bir çok kaynakta. Bu arada bir sitede tüm dünyadan pek çok nörolog'un mailini buldum öğleden sonra güzel bir mail yazar video'yu da ekler hepsine yollarım bakalım gavurlar ne diyecek.

yok ece senin dediğin şekilde de yapıyor ama onu kızınca yapıyor hanım efendi
bu biraz daha değişik
hani bazen bize de olur ya
ensende bi ürperme gibi bişi hissedersin bi sallanırsın azcık
hatta abzıları azrail yokladı der ( allahım korusun)
böyle bir tabir de var yani
onun gibi oluyor edadaki
kendini sıkmıyor
sadece bi anda bi omuzlarını ve kafasını sallıyor
ama dediğim gibi hep kontrol ettim çişini yapınca yapıyor
o yüzden hiç aklıma başka bişey de gelmedi açıkçası

Aynen canım işte Defnedeki de aynı hatta sana videosunu göndereyim eğer bana özelden mail adresini yollarsan bakarsın aynısı mı?

bircan benim kızım için de dediler aa bunun gözü kayıyo dr a götür diye
iki doktora götürdüm
baktılar bişey yok dediler
dediğin gibi küçükken odaklanma sorunu yaşarlarmış
net bir sorun farkedersen yine getirirsin ama bişeyi yok dedi doktor
bir buçuk yaşında da damlalı muayene yapılması gerekir her bebeğe
o zaman getirirsin kesin sonucu da alırız dedi
ben de ikna oldum açıkçası

selam kızlar az geçmişi okudumda bu irkilme zeyneb adadada var ben oyun diye ´.yoruyodum aniden kendini sıkıyo sallıyo başını çenesini böyle titretio oyun yapıo sanıyom ama epilepside böylemi oluyo bu titretme küçüklüğünden beri yapıo ara ara ve bir gözü bazen giğerine göre minik oluyo kirpikleri tamamen içine girio bugün doktor kontrolü var söylesemmi hoş hiç ilgilenmşio doktor bulmamız şarttt 2aydır zeyneb gram almamış çokta güzel yiyo kafam bozuk 7800 hala 7.5 aylıkken öyleydi 9ay oldu hala öytleee

yaa evet kaan da 1 haftadır yapmaya başladı evet kendini sıkıp başını hafifçe titretiyo bende bana kızıyo sanıyodum kontrolde bi sor bakalım
canım bence kilosu normal büyüdükçe kilo alımı yavaşlıyo ama durmaması lazım 10 gr damı almıyo hepmi aynı kiloda kaanda aylardır 8 kilo ama arada 20 yada 30 gr alıyo

bircan benim kızım için de dediler aa bunun gözü kayıyo dr a götür diye
iki doktora götürdüm
baktılar bişey yok dediler
dediğin gibi küçükken odaklanma sorunu yaşarlarmış
net bir sorun farkedersen yine getirirsin ama bişeyi yok dedi doktor
bir buçuk yaşında da damlalı muayene yapılması gerekir her bebeğe
o zaman getirirsin kesin sonucu da alırız dedi
ben de ikna oldum açıkçası

bende oldum canım ya. bizim damlalı yapıldı muayne onda da bişiy çıkmadı

Back
X