2009 Eylül Anneleri

gamzemmmm maaşallah prensesineeee
öyle tatlıki senin kızın kertiği varmıydı kk dan?

canııım hoşgeldin tülayım yaa :)))
şekerim vallehiiiii biz elacığımlaaan dünür olduktu sonacımaaaa kızı virdik gitti :)))
ama eymenciğim hala başlık parasını tamamlayıp biriktiremediğinden kız hala bende bulunmakta bilgine :))))))) :roflol:

ay derya baykalı izliyorum kadın saçma sapan şeyler yapıyo yuhara yaaa....
osuruk doldurma torbası felan yapacak yakında...
emel acarla bi kıyafetler yapıyo aman yarabbiiiiiimmm akıllara ziyanlık..... :)))))))))))
yemin ediyorum giyip sokağa çıksan taşlayıp deli diye haklarlar yani o derece :))))))))))))))))))

canııım hoşgeldin tülayım yaa :)))
şekerim vallehiiiii biz elacığımlaaan dünür olduktu sonacımaaaa kızı virdik gitti :)))
ama eymenciğim hala başlık parasını tamamlayıp biriktiremediğinden kız hala bende bulunmakta bilgine :))))))) :roflol:

vıyyyy ela ya bak sen kaynana olucakkk
seninlede dünürrrrrkaydirigubbakcemile3

eee buldu kayymak gibi kızımı çok koştu peşimizden ayylarca yalvardı falan filan sonra napalım hadi iyi insandır dedik verdik :))))))))))))))))))))))))))))))

açık göz elaa hadi hayırlısı ne diyelim
aman yaaa uyandı halil ibrahim
yiter yaaaaaaaaaaaaa
bugün bi dalamadı bu çocuuuum benim
bak arkadaşımda gelcek gelemedi
sinir oldum zatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

gamzecim yüzün hep gülsün bacım çok güldüm yaa keşke bksaydım nasıl kıyafet diktiler gene :roflol::roflol::roflol:

yanlızım ben bu akşam eşim
geç gelicek
bişiler yiyom hem burdayım
evet ebru nun şirketinde sık girilen siteleri engellemişler
bugün görüştük

selam annişler kimse kalmamış ama olsun selam edeyim alan olur elbet kaydirigubbakcemile3
kızlar çok yoruyo bu cadı beni yaa, çok erken hareketlendi şimdi de durmak bilmiyor...
düştüğü için geç kaldı ama babası düzgün tutup düşürmeseydi şimdiye yürüyor olacaktı...
gerçi hangisi hayırlı bilemiyorum, böyle bile canıma okuyor -tatlicadiarzu-
koltuklara tutunup kalkıyor, yataktan düştü kaç kez (sadece tek tarafı açık ve orda da minderler dizili :roflol: )
masadayken kucağımdan iniyor ve geri dönüp tekrar alayım istiyor, mama sandalyesi alacağız bu kadar zamandan sonra -tatlicadiarzu-

boğazları iltihap olmuş yine, neden bu kadar çok boğaz sorunu yaşıyoruz anlamadım...
acaba çocuk kbb doktoruna falan mı götürsem, kulağında sorun olabilir mi?
hadi ilk aylardaki hep öpülmekten oldu ama şimdi?
ayyy annelik zor zanaat vesselam...

edit: yarım saattir mama sandalyesi araştırıyorum...
hamilelik bitti ama arayışlar hala devam...
fikri olaaannn? ama maddi olarak da fikir olsun :roflol:

Son düzenleme:
Back
X