2009 Eylül Anneleri

Kızlar ya oğluş uyuyamıyor tam uyucak bir ağlama bir ağlama bütün gece mız mız gözleri kızardı ama çocuk uyuyamıyor 2 saat ayağımda saalladım ama memnun olmuyor kucağımda ayağımda canım çıktı 12 de zorla uyudu bütün gece bir anda ağlamalar sonra sabah ezanında kalktı ama keyfi yerinde işe gelirken gülüyor bay bay bile yaptı ama var bişeyi.. uyuyamıyor çocuk ağrı kesici içirdim yok fayda etmedi

Günaydın hanımlar ,
Birrcancım klasik olacak ama dişi mi çıkıyor acaba , dün efe de akşam yatırdım 3/5 kere ağlayarak uyandı sonra akşam annem geldi ateşi var dedi ölçtüm ateşi çıkmış calpol verdim uyuttum güya ama ancak yanıma alınca rahat rahat uyudu , üstte dişi geliyor bizimkinin derdi bu eminim .

Kızlar ya oğluş uyuyamıyor tam uyucak bir ağlama bir ağlama bütün gece mız mız gözleri kızardı ama çocuk uyuyamıyor 2 saat ayağımda saalladım ama memnun olmuyor kucağımda ayağımda canım çıktı 12 de zorla uyudu bütün gece bir anda ağlamalar sonra sabah ezanında kalktı ama keyfi yerinde işe gelirken gülüyor bay bay bile yaptı ama var bişeyi.. uyuyamıyor çocuk ağrı kesici içirdim yok fayda etmedi

ilk olarak diştendir dicektim ama ağrı kesici de işe yaramadı demişsin
yattığı yer sıcak mı bircan
belki sıcaktan huzursuz olmuştur
ya da yatmasına yakın zamanda mı yedirdin
çok yemek de bazen gecelerini zehir edebiliyor
belki midesi rahatsız olmuştur

günaydınnn

bircancım yorucu bi gece geçirmişin bazen sebebini bilemediğiniz nedenlerden böle yapıyolar vardır bi sıkıntısı bu gece rahat geçirirsiniz inş...

merve mama sandalyesi sormuşsun biz ikea dan aldık iş görüyo daha duygusalını bulamazsın :))

gunaydın kızlar. benim oğlumda 3 gecedır herhangı bır saatte uyanıyor gozler kapalı ama mızır mızır 1 saat ugrasıyorum. diş miş yok ama sebepte bılemedım

Öyle ya da böyle bir şekilde büyüyorlar , yapacak bir şey yok artık ' ben sizi ne zorluklarla büyüttüm yemedim yedirdim , uyumadım uyuttum , giymedim giydirdim ' lafının boş bir şey olmadığını bu şekilde anlıyoruz ...Allah hepsine sağlık versin ,kimseye de evladının mutsuzluğunu göstermesin ...Ay çok duygusalım bugün annem geldi dün , oğlum inşallah bugün sorunsuz bir şekilde yer içer hemen alışır .

yasemin dert etme artık eskisi gibi minicik değiller kendi hizmetlerini istedikleri gibi yaptırıyorlar
benim de kayınvalidem bir hafta burdaydı ve çocuk bakmayı hiç bilmez
ama edaya gayet güzel bakabildi
zaten bi iki günden sonra alışır Efe de
küçük oldukları için alışma süreçleri oldukça kısa

bencede yasemin belkıde daha kolay olur. komik bişey söyliyim alituna agzını acmadıgı dönemde 4 yasındakı yıgenım kaşık uzatınca ona agzını acıyordu:) farklı ınsanları sevıyor esekler

Haklısın Meryemcim :) Kayınvalidem kimseden yemiyor demişti de o yüzden tedirgin oldum ama geçen komşum alıp götürdüğünde çorba içirmişti naz yapıyor galiba tanıdıklara :))

Geçmiş olsun canım ...

Günaydın hanımlar ,
Birrcancım klasik olacak ama dişi mi çıkıyor acaba , dün efe de akşam yatırdım 3/5 kere ağlayarak uyandı sonra akşam annem geldi ateşi var dedi ölçtüm ateşi çıkmış calpol verdim uyuttum güya ama ancak yanıma alınca rahat rahat uyudu , üstte dişi geliyor bizimkinin derdi bu eminim .

ilk olarak diştendir dicektim ama ağrı kesici de işe yaramadı demişsin
yattığı yer sıcak mı bircan
belki sıcaktan huzursuz olmuştur
ya da yatmasına yakın zamanda mı yedirdin
çok yemek de bazen gecelerini zehir edebiliyor
belki midesi rahatsız olmuştur

günaydınnn

bircancım yorucu bi gece geçirmişin bazen sebebini bilemediğiniz nedenlerden böle yapıyolar vardır bi sıkıntısı bu gece rahat geçirirsiniz inş...

gunaydın kızlar. benim oğlumda 3 gecedır herhangı bır saatte uyanıyor gozler kapalı ama mızır mızır 1 saat ugrasıyorum. diş miş yok ama sebepte bılemedım
kızlar üstten 4 dişimiz birden geliyor 2 si patladı 2 taneside patlamak üzere ama hiç böyle yapmazdı çocuk. resmen eridim dün ya ne yapcağımı şaşırdım bi annem alıyo bi babam alıyo yok mutlu olmuyo ağlıyo mamada yemedi saat 8 de çorba içmişti ondan sonra bişiy yediremedim ama gece Sma devam sütünü içti. bide sürekli su içmek istiyor suyu çok içincede karnıdan sesler geliyor su doluyor midesi kusuyor acaba ateşi içinimi yakyı ama dışında ateş yoktu ölçtüm yinede ama yoktu

günaydın alt dişler zorlamadı üst dişler çok zorluyo bizi de uykusuzluktan ölücem

sorma ya çok üzülüyorum akşam o kadar canım sıkıldı ki bir ara sinir geldi balkona çıktım derin nefes aldım. sonra ağlayasım geldi nasılda yorgundum işler yoğundu anlatamam. kucağımda anneme gidiyor annemden bana geliyor babama gidiyor emekliyor biraz. ama mız mız ağlıyor memesini atıyor ağlıyor veriyorum yine atıyor . sonra koltuklarda sıralıyor ama ağlaya ağlaya ayağıma yatırıyorum uykusu var yok kalkıyor kucağıma yatıyor kafasını bi o tarafa bi bu tarafa ama valla öyle sinir geldiki anlatamam.

Back
X