2009 Eylül Anneleri

sorma ya çok üzülüyorum akşam o kadar canım sıkıldı ki bir ara sinir geldi balkona çıktım derin nefes aldım. sonra ağlayasım geldi nasılda yorgundum işler yoğundu anlatamam. kucağımda anneme gidiyor annemden bana geliyor babama gidiyor emekliyor biraz. ama mız mız ağlıyor memesini atıyor ağlıyor veriyorum yine atıyor . sonra koltuklarda sıralıyor ama ağlaya ağlaya ayağıma yatırıyorum uykusu var yok kalkıyor kucağıma yatıyor kafasını bi o tarafa bi bu tarafa ama valla öyle sinir geldiki anlatamam.

çok iyi anlıyorum bircan
dün akşam eda da öyleydi
gece 12 de uyandı 2 ye kadar uyutamadım
emzik de almıyor iyice kızıyor
ayaklarımda sallamak değil iki dk durmuyor bile
bağıra bağıra kalkıyor
emerek uyumak istiyor ama uykuya dalamıyor
iyice yara oldu zaten
canımın acısına dayanabildiğim kadar emzirdim ama yine uyutamadım
dediğin gibi öyle bir sinir geliyor ki eşime al şunu dedim yoksa bağırmaya başlicaktım
ama işte onların da bi derdi var keyfinden yapmazlar ki

bana bakin bebelere sinir olmayin elimde kalacaksiniz ha.oyle yapinca su vermeyi deneyin bakalim rahatlatir.balkona cikin kenardan hava alsin.dolasin ayakta kucaginizda.sizin sinirinizi hissediyor onlar.kolay degil ama deneyerek rahatlatmamiz gerek.en son banyoda yikayin yani hep denedim bunlari ondan diyorum.

sorma ya çok üzülüyorum akşam o kadar canım sıkıldı ki bir ara sinir geldi balkona çıktım derin nefes aldım. sonra ağlayasım geldi nasılda yorgundum işler yoğundu anlatamam. kucağımda anneme gidiyor annemden bana geliyor babama gidiyor emekliyor biraz. ama mız mız ağlıyor memesini atıyor ağlıyor veriyorum yine atıyor . sonra koltuklarda sıralıyor ama ağlaya ağlaya ayağıma yatırıyorum uykusu var yok kalkıyor kucağıma yatıyor kafasını bi o tarafa bi bu tarafa ama valla öyle sinir geldiki anlatamam.

inan hepsi geçecek inşallah canım gerçi yerine yeni sorunlar gelecek belki ama en azından iletişim kurabilecğmz karşlklı konuşabilecğmz günler gelecek ya sabırrr:))))

bana bakin bebelere sinir olmayin elimde kalacaksiniz ha.oyle yapinca su vermeyi deneyin bakalim rahatlatir.balkona cikin kenardan hava alsin.dolasin ayakta kucaginizda.sizin sinirinizi hissediyor onlar.kolay degil ama deneyerek rahatlatmamiz gerek.en son banyoda yikayin yani hep denedim bunlari ondan diyorum.

banyo dışındaki söylediklerini denedim zaten ama olmadı
ben de dediğin gibi sinirimi hissetmesin diye babasına verdim
sakinleşince de geri aldım pili bitmişti zaten o şekilde uyutabildim

ayfer benımkı banyodan cıkınca sinir yapıyor ona ne onerırsın:)
valla ben ogluma oldukca sabırlı oldugumu düşünüyorum 6 da evdeyım oda o saatte uyanıyor 10 da yatıyor o saate kadaqr benımle hep. sokaga cıkıyoruz gezıyoruz oynuyoruz aglıyoruz sac bas cekıyoruz. 10 da alituna uyur gerıye anası aglamıs bır meryem kalır:)

hg ayfer ben de yeni geldim sayılr 1 haftadr giremiyrdm

hosbulduk canim ya gecmis olsun hastaymisin bi sayfa beriye bakinca gordum.iyi misin simdi?

meryemcim sonuclar icin girmistim sadece sukur gecici birseymis sevindim rahatladim kuzunun derdi.dilek icinde gozaydini diliyorum tabi.Allah korusun yavrularimizi.

ayfer benımkı banyodan cıkınca sinir yapıyor ona ne onerırsın:)
valla ben ogluma oldukca sabırlı oldugumu düşünüyorum 6 da evdeyım oda o saatte uyanıyor 10 da yatıyor o saate kadaqr benımle hep. sokaga cıkıyoruz gezıyoruz oynuyoruz aglıyoruz sac bas cekıyoruz. 10 da alituna uyur gerıye anası aglamıs bır meryem kalır:)
evet ya malesef calisan anne olmak buyuk bir handikap.sukur su anda calismiyorum.esim dedi zaten sen calissan bu kadar sabirli olmazdin.biraz ani parlarim ben malesef biliyor huyumu.ya 10 yil calistim bekarken ve evlenincede kisa bir sure ama buraya gelince calisma imkanim yok calismadim sukur.umarim donuncede gerek kalmaz.hic kolay degil biliyorum ama onlar calistigimizi evde oldugumuzu yoruldugumuzu anlamiyor ya iste konusuyom bende boyle.banyodan cikinca bizimkide giyinmek istemiyor mizirdaniyorsa ilk once su veriyorum cunku susamis oluyor kendimden pay bicerek buldum bunu.sonrada hemen memeye aliyorum rahatliyor.
banyo dışındaki söylediklerini denedim zaten ama olmadı
ben de dediğin gibi sinirimi hissetmesin diye babasına verdim
sakinleşince de geri aldım pili bitmişti zaten o şekilde uyutabildim

iste yapiyorlar bazen ya sanada hak veriyorum.babalar biraz daha ilgilense daha iyi olacak.babanin ilgisiz olusunada sinirlenip ama icimiza atip bebege yapiyoruz bazen.ne diyim kolay degil yaa.

esin adet oldunmu ben hala beklemedeyim 12-13 gün geçti tık yok :((((

zeynep sıhhatler olsun güle güle kirlen cnm

yok canım daha bir kere sadece 17 nisanda oldum..hala olmadım..çoğu kişi normal diyor ama test te yaptım çıkmadı..haftaya doktora gidim diyorum ama tekrar muayene falan tırsıyorum..:):)

çok sukur ayfer onemlı vbişey cıkmadı kuzumda.
evet calısan anne olmak zor ama Allah uzun juzun ömürler versın evlatlarımıza. eve döçnerken okadar yorgun oluyorrumkı yolda uyuklaya uyuklaya gidiyorum bazen. ama eve gidpte evladımı görünce ne yorgunluk ne bişey.
benımkıde gıyınmek ıstemıyor canım bırde tam uyku saatı yıkıyorum ben banyoda ıyıce yorulunca hemen uyumak ıstıyor:) dun yıkandı sussun dıye agzına emzık verdım cıplak hemen sallanma pozisyonu aldı:) kafayı dondurdu saga gözleri kapattı bekliyo:)

evet zor gerçekten ayfer
babanın ilgili olması şart gerçekten de
ama şöyle bir gerçek te var ki
baba ilgili de olsa bebekler daha minik oldukları için anne istiyorlar
zaten gecenin bi yarısı mızır mızır bi de babasına gidince bana gelmeye çalışıp iyice ağlıyor
ne yapsan yaranamıyorsun sakinleşmiyor
çelik gibi sinirler lazım
yine de eşim bile şaşırıyor sabrıma
derin bir nefes alıp dişlerimi sıkıp hemen ardından binbir maymunluk yaptığımı görünce hayret ediyor :)
ama buna da şükretmek lazım aslında
sonuçta her zaman bu şekilde olan bebekler de var
bizimki arada bir yapınca daha da sakin olmak gerekli
çalışmaman gerçekten de avantaj bu konuda
ayy özledim ya eve gidince gönülü alıyım bari :)
zaten emziği bıraktı stresli yavru kuşum :)

çok iyi anlıyorum bircan
dün akşam eda da öyleydi
gece 12 de uyandı 2 ye kadar uyutamadım
emzik de almıyor iyice kızıyor
ayaklarımda sallamak değil iki dk durmuyor bile
bağıra bağıra kalkıyor
emerek uyumak istiyor ama uykuya dalamıyor
iyice yara oldu zaten
canımın acısına dayanabildiğim kadar emzirdim ama yine uyutamadım
dediğin gibi öyle bir sinir geliyor ki eşime al şunu dedim yoksa bağırmaya başlicaktım
ama işte onların da bi derdi var keyfinden yapmazlar ki

ya insanın elinden gelen bişiy olmayınca bişiy yapamayınca anlayamayınca çok kötü oluyor

yaziiii.th.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
KIZLAR BUNU MUTLAKA OKUYUN

hosbulduk canim ya gecmis olsun hastaymisin bi sayfa beriye bakinca gordum.iyi misin simdi?

meryemcim sonuclar icin girmistim sadece sukur gecici birseymis sevindim rahatladim kuzunun derdi.dilek icinde gozaydini diliyorum tabi.Allah korusun yavrularimizi.

tatlım benim blgsyr taklmş bir önceki sayfada ben de diyrm niçin kimse yazmıyr bir terslik oldğnu anldm kurcalynca baktmki herkes yazıyr.sağol canım şimdi daha iyiym ama çok zor günlr geçrdm biliyrsun bebek de olnca onlar hastalk mastalık bilmiyr :)))))))))))))))

slm kızlar napıyonuz bakem
yaa bircan geldi ne güzel oldu geçen yılki gibi sabah şekeri ilk günaydın ondan her sabah :))

yaa filiz dün topik açmış ama kimse bişey yazmamış ilk babalar günü ne alacaksınız
ben eşime bardak yaptırmak istiyorum çok çay içer kendisi gamze bilir :)))
ilk baktıgınızda siyah kupa üzerine resim yaptırıyorsun içine sıcak bişey doldurdugunda bardak beyaz oluyor ve resim meydana çıkıyo ( eminim biliyorsunuzdur hepiniz ama anlatayım dedim :) ) yanına yazıda yazılıyor öyle bişey düşündüm ben ne dersiniz

Back
X