Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın:)
dun oğluşun diş buğdayını yaptık.cok guzel gectı.ve ogluşum aspirini tuttu.dr ya da eczacı olacak herhalde:)herkes hedıyeler alıp da gelmış ogluşuma.bız ıkramları yerken o uyyordu.sonra ıstemeye ıstemeye uyandırdımm pastasını bırlıkte kesmek ıcın.cocuklar diş kurabıyelerıne bayıldılar.co yoruldum ama değdi gercekten.ıyı kı yapmısım dıyorum.ıncı gıbı ıslerı olsun ıns kuzumun..
eda bılmıyorum artık.bakalım o gunlerı goruruz ıns saglıkla.senın rejım nasıl gıdıyor.yaz gelınce daha kolay olmaya basladı dıyet bana.senınkı nasıl gıdıyor
yok canım 59dum en son.soyle 56-57falan olsam daha ıyı olucak.aslında 56dakı halım cok zayıf gelıyor sevmıyorum ama tatılde kılo alacagımı dusunerek oyle ıstıyorum.kı ıstedıgım kıloda kalabıleyım.yoksa yakısanı 58:)
yok canım 59dum en son.soyle 56-57falan olsam daha ıyı olucak.aslında 56dakı halım cok zayıf gelıyor sevmıyorum ama tatılde kılo alacagımı dusunerek oyle ıstıyorum.kı ıstedıgım kıloda kalabıleyım.yoksa yakısanı 58:)
KIZLAR herkese merhaba öncelikle,
ne bu kilolar yahu kıskandırmayın beniiiii bende 77ye takıldım aşağı inemiyorum. üstelik bu ayın 20 sinde abim evleniyor ve ben bu bedene kıyafet beğenmeye çalışıyorum :)
şöle 60 olsam NE İSTERİM Kİ DAHA :)))