2009 Eylül Anneleri

menuyu en son sunda karar kılarak yaptım

z.yaglı yaprak sarma
paçanga boregı
tuzlu mınık sımıtler
patates topları
mayonezlı lahana salatası
fındıklı kurabıye
cremoleli katlar
gül tatlısı
diş kurabıyeleri
pasta
hedik

fıkır olur sıze dedım

Son düzenleme:
tuba tatılden gelmıs
cocoukla zor olmamıs
umarım bızım ıcın de zor olmaz cocukla
meryem sen bızden once gıdıcen sen den de alırız bakalım yorumları
ama sen neyı yapıp neyı yapmamamız gerektıgını de soylersın artık
tubaya sorucaktım rastlayamadım

gunaydın:)
dun oğluşun diş buğdayını yaptık.cok guzel gectı.ve ogluşum aspirini tuttu.dr ya da eczacı olacak herhalde:)herkes hedıyeler alıp da gelmış ogluşuma.bız ıkramları yerken o uyyordu.sonra ıstemeye ıstemeye uyandırdımm pastasını bırlıkte kesmek ıcın.cocuklar diş kurabıyelerıne bayıldılar.co yoruldum ama değdi gercekten.ıyı kı yapmısım dıyorum.ıncı gıbı ıslerı olsun ıns kuzumun..

ohhhh afiyet olsun. Diş budayınızda hayırlı olsun buğday gibi patlasın hepsi inci gibi olsunlar inşallah

eda bılmıyorum artık.bakalım o gunlerı goruruz ıns saglıkla.senın rejım nasıl gıdıyor.yaz gelınce daha kolay olmaya basladı dıyet bana.senınkı nasıl gıdıyor

aaa meryem sızın vlılık yıldonumunuzmuş ay tebrıkler canım nıce nıce yıllar evladınızla huzurla saglıkla mutlu mutlu gecırın ıns.

eda bılmıyorum artık.bakalım o gunlerı goruruz ıns saglıkla.senın rejım nasıl gıdıyor.yaz gelınce daha kolay olmaya basladı dıyet bana.senınkı nasıl gıdıyor

:gitme: yavaaaşşş yavaaaşşş g,d,yor malesef
ama dediğin gibi şimdi daha kolay olmaya başladı
hiç olmazsa akşam yemeğini meyveyle geçiştirebiliyorum
62 de takılmış durumdayım şu anda
ama derdim rakam değil göbek
bi de bu gitse

yaa demin yazıcaktım unuttum
ela senin daha hala ne rejimi yaaa
58 falan olmuştun yanlış hatırlamıyorsam
yiter yaaaa sıfır beden mi olucan başımıza

yok canım 59dum en son.soyle 56-57falan olsam daha ıyı olucak.aslında 56dakı halım cok zayıf gelıyor sevmıyorum ama tatılde kılo alacagımı dusunerek oyle ıstıyorum.kı ıstedıgım kıloda kalabıleyım.yoksa yakısanı 58:)

yok canım 59dum en son.soyle 56-57falan olsam daha ıyı olucak.aslında 56dakı halım cok zayıf gelıyor sevmıyorum ama tatılde kılo alacagımı dusunerek oyle ıstıyorum.kı ıstedıgım kıloda kalabıleyım.yoksa yakısanı 58:)

KIZLAR herkese merhaba öncelikle,
ne bu kilolar yahu kıskandırmayın beniiiii bende 77ye takıldım aşağı inemiyorum. üstelik bu ayın 20 sinde abim evleniyor ve ben bu bedene kıyafet beğenmeye çalışıyorum :)
şöle 60 olsam NE İSTERİM Kİ DAHA :)))

mantıklı aslında
ama kıs kıs kıskanıyoz yaa
şaka bi yana evet 58 bencede iyi olur
hatta tatilde 56 olunca eymene bakıp
aaa bu sizin mi derler senin de koltukların kabarır tavana vurur
heyytt be hayali bile güzel

KIZLAR herkese merhaba öncelikle,
ne bu kilolar yahu kıskandırmayın beniiiii bende 77ye takıldım aşağı inemiyorum. üstelik bu ayın 20 sinde abim evleniyor ve ben bu bedene kıyafet beğenmeye çalışıyorum :)
şöle 60 olsam NE İSTERİM Kİ DAHA :)))

ooyy oy bizim de düğün derdi var işte
nolur ki sanki seneye evlenseler
daha yeni doğum yaptık sayılır :1:

Back
X