2009 Eylül Anneleri

inşalah eylülcüm geçen seferki buluşmada bende yoktum karşıda olunca gelmem çok zordu kaldı öle zira eşimde tek başına karşıya çoçukla geçme deyince :(

şimdi taksi parasını bile veriyo :))))

zeynepcim o kadar bebekle oturcak bir yer bulmak baya zor biliyorsun ki. hem de herkese yakın olması gerekiyor özellikle emsale. walla en merkezi kolay bulunur burası geldi tatlım. ama değişik fikirler varsa açığız tabi. boğanın orda inersen içeri girer bulursunuz canım. biz de taksiyle gelcez yarın eşim yok. arabasını da alcam ali efenin. boğadan sonra arabayla getircem.

boğadan sonrasını yürümekmi gerekiyo ? sorun değil sora sora yine buluruz da:) optimumdan niye vazgeçtin ? altunizade capitolde olurdu

aynen eylülcüm taksi parası ile olmuyo böle en iyisi araba versinler bize :))

moralim bu konuda zaten bozuk adam arabamızı sattı yenisini almak için şimdi öldürsen vermez bana o arabayı çarparım diye :(

canım optimum kapalı alan diye istemedi kimse. açık hava çay bahçesi fikri daha hoşa gitti sanırım. bi de daha merkezi. boğadan bahariyeye az bişey yürüyon canım. çok yürümek gerekmiyormuş.

tamam canım olmassa bende yürürüm toksa be taksiciye anlatana kadar birbirmize gireriz :)

çünkü aşırı derecede yol cahiliyim eşimi sultançiftlğine götürüyorum diye beşyüzevlere götürmüştüm hala haırlıyorum adam ne sinirlenmişti :))

karşıda diye gelemiyorum eşim gececi olduğu için cumartesi çalışmaya olmayabilirmiş haftasonu boş oldumu çocuktan ayrılmıyo beraber vakit geçirmek istiyo o yüzden karşıda olduğu için kesinlikle göndermem dedi çok uzak çocuk sefil olur bende arabayla trafikte daralırım bu tarafta olunca gidersin götürürüm dedi anlatabildim mi?

sela mkızlar nasılsınız minişler nasıl bişi sorcaktım ya bu güneş lekelerine ne iyi gelir bilen varmuı yüzde oluşan hani kahverengi renkte

yok 1 aylık hamileymişim zor olmadı da farkında değildim yalnız uykum geliyodu kına geceden sonra herkes dedikodu yapıyo yemek yiyelim diyodum yedim hemen uyudum şimdi gülüyoruz bilmeden ne badireler atlattı oğlum kına için kuruyemişleri taşıdım 15-20 kilo falandı çarşıda otobüste düğün hazırlığı neler neler birde nikah stresinde eşimle ufak trafik kazası atlatmamız allah korumuş bizi yani çok şükür

bebekler bi tutundumu kolay kolay bırakmıyolar ama sende bir sürü şey yaşamısıın neyse canım sonuçta evlisin mutlusun bebişinde kucağında allah mutlu etsin sizi bir ömür boyu :))

ben evlendim 1.5 sene istemedik eşim biraz alışalım dedi sağolsun sonrada bıraktım 4. ayda hamile kaldım dr gittim o ay ne yapmam lazım vitamin filan alıyım diye ki zaten çok araştırmıştım folik asit filan almaya başlamıştım o ay da dr um bana yumrtlama ilacı verinde hamile kaldım :)

Back
X