2009 Eylül Anneleri

meryemcim benden bir iki kaşık alıyor ama annemden yiyor kaşıkla, benden tabi alıştı elimle yedirilmye, rahatına geliyor.

gülaycım başlkadıysa yer artık. biz orataya karısık yapıyoruz kaşık alıyor ekmek çok sevıyor bende yoğurda banarak yedırıyorum mesela:)

hb. zeynepcim :)))) gökşen nasıl yaramaz kuzu :)) sıralamalar falan_?

ay elle yedirmek falan deyince aklıma geldi...
reyyan hanım ağzına verdiğimi çıkarıp mıncıklıyor yere atıyor (örtü serili yerde, mama sandalyesini bu yüzden istiyorum...)
yerden topluyor ağzına atıyor sonra...
bu amaca hizmet eden iki örtüm var yıka kurut yıka kurut bıktım...
daha önce yoktu böyle bişey ama yaa....

valla esin eğer gelirsen ankaraya bizde buluşalım...

meryemcim bende ayın 26 sında istanbuldayım bakalım benim için de buluşma düzenleyecekmisiniz :9 şaka bir yana istanbula geliyoruz ama rüzgarsız düğün için. beni kiimse rüzgarsız kabul etmez heralde...

merve sağol, şimdilik tek dişliyiyz, zor bela çıkardık tek dişi:)

ayşecim ççok güzel mama sandalyesi,bende dün bkmıştım ancak ben iyi bişey almıştım bunun gibi, şimdi sadece sandalye olrak kullanacağımız bişey istiyorum.. sanırım gülcanda ikeadan almıştı....

bu arada ben rüzgara sabahları tereyağında yumurtanın sarısıyla peyniri karıştırıp pişirip veriyorum, çok sevdi deneyin isterseniz... artık benim kız asla bulamaç istemiyor. uzun zamandır vermiyoruz zaten, bunu çok sevdi....

merve benim kız da eğer toksa ağzına alıyor diliyle itekliyor, sevmediği şeyleri de diliyle itip ağzındayken yere düşürüyor... cin gibiler ya maşallah...

bu arada benim kız tek başına üç adım atıyor, ayakta duruyor 5 saniye tek başına, yaşında yürüyecek sanırım....

mervecim kendisi yemek istiyo ondan öle zamanlarda mesela ekmeğin içini çorbaya batıruyorum tabağa diziyorum o kendi alıp yiyo bende ne yese kar hesabı herşeyi deniyotum taneli yemekelri çok seviyo tanesini yerken bende suyunu yediriorum :))

gökşen hala sıralıyo arada ellerini bırakıyo ama korktuğu için cesaret edemiyo :)

reyyan nasıl geçen fotosunu gördüm yürüteçten sarkmış zilli :))

meryemcim valla şu aldığım vitamin çok işe yaradı, vimi,n c deli gibi terletiyodu rüzgarı, bıraktığımız an terlemesi geçti, yatakta su gibi oluyordu başı ya, inanılmaz derecede, kafasını koyduğu yer göl oluyodu resmen...

ama bu vitamine geçince tak diye kesildi, sadece kafası nemleniyo hafif, kurulayacak kadar değil ama... çok rahatız şimdi ya. demekki o vitamin ona yan etki yaptı, yada anlamadığım şekilde fazlamı geliyodu acaba....

gülaycım rüzgara maşallah bizde nerde 3 adım atmak adım bile atmıyoz korkudan benim kızın canı çok kıymetlide babasına çekmiş herhalde :))

biz emekleyerek her yere gittiğimiz için sorunumuz yok yani ebn yaşında yürüceğini hiç samyorum :)

canım babası hergün yatağının kenarından tutarak rüzgarı 1 saat yürütmeye çalışıyo,, amacımız erken yürümesi değil tabi, ama ayakta durmaya bayılıyo...

geçen hafta yatağından tutunarak adım bile atamıyordu, 1 hafta da günde 1 ssat onu nasıl geliştirdi anlatamam, şimdi çok hızlı sıralıyor, tek başına dikilmeye başladı, adım atmaya da.... öğreniyor işte...benim kız da çok cesaretsiz, adım atıp sonra başaramayacağını sanıp direk oturuyor yada bir yere yaslanmaya çalışıyor...

gülaycım ben hiç bulamaç gibi vermedim yediremedim çünkü..
6. aydan beri elimle ezip veriyordum şimdi sorun yaşıyoruz işte, karnı toksa ı- ıhhh bile yapıyor :roflol: :roflol:
tez zamanda mama sandalyesi alıp eline vereyim kendi yesin diye napiim..
maşallah rüzgara maşallah :)))
reyyan da 2 hafta önce koltuktan koltuğa falan gidiyordu ama babası düşürdü (uyuz!!! :D )
şimdi tekrar başladı, heryere tutunup kalkıyor ve tutmak için yanına gidersek kaçıyor :roflol: :roflol:
canım çıktı yani, tekrar düşüp korkmasın diye heder oldum valla :)))

zeynepcim gökşene de maşallah :))
emekleme deyince, yürümeyi keşfetmeye başladı emeklemeyi öğrendi benim ağır totolu kızım :roflol:
ama yürümek çok erken ayaklandı, zaten yeterince yoruyordu şmdi pestil ediyor :roflol:

evet merve çocuk eğer düşerse korkup ertelermiş, ama mecburen düşecekler boş ver kızma...

bencede sen mama sandalyesi al, elle nereye kadar, çorbayı bile ekmek bana veriyorum, heryer batıyo, tyüzü gözü mahvoluyo.... kaşık daha insancıl :)

bu arada balık yağı olarak eşim aşağıdaki linki yollamış, çalışma arkadaşı yurtdışından getirip veriyormuş çocuğuna, araştırmış en iyisiymiş snaırım..... biz tabi vermiyoruz balık yağı, çünkü rüzgar direk balık yiyor.

kaşıkla yiyor ama babası da ben de masada olacağız ve bizimle yiyecek...
kahvaltıyı da ben de masada oturursam ve ona yedirirsem yiyor...
ama kucağımda çok zor oluyor, kucaktan iniyor, yere koyar koymaz alayım diye ağlıyor...
mama sandalyesi arıyorum işte, 2. el mi alsam diye düşündüm ama emin değilim bundan da....
comfy falan alıcam sanırım...

balık yağı balık yemedikleri zaman m veriliyor_?
et balık tavuk sorunumuz yok şükür, hiç düşünmedim zaten balık yağını da.. güzel yiyor çünkü...

edit: ebruların şirket yasak koymuş sanırım sık girdikleri sitelere, öyle bişeyler gördüm geçen gün...

Son düzenleme:
ne demek gülaycım sen rüzgar yokkende bızımleydın. tabı onunla tadı başkada:) ayarlayabılırsen görüşelim.

kızlar eşim haftaya amerikaya gidicek gelirken ne isteyim ? tommy hılfıger ürünleri ucuzmuş gökşene ciciler alsın diyorum başka ne isteyim?

Back
X