2009 Eylül Anneleri

herkese merhaba yeni gününz hayırlara vesile olsun...
uzun süre oldu girmeyeli malum kızımın rahatsızlıgı derken artık girme imkanım olmadı ...Allah a şükür geçti umarım bir daha ömür boyu hastalanmaz...tüm bebişlerde benim kızımda upuzun sağlıklı hayırlı huzur dolu güzel bir ömürleri olur ınşallah tabii bizlerinde öyleki hep yanlarında olalım...
kızlar size 6 cı hastalığı anlatayım ilk 3 gün ates 40 dereceye kadar sürüyor ve ılık duş ıslak tampon vs işe yaramadı her 10 20 dakikada bir yükseldi ateş düşürücü(en etkilisi ateş düşürücüydü...) calpol biraz rahatlatıyor ardından tekrar yükseliyordu ki kızım resmen titriyor sayıklıyor dedede diye ben mahvoldum kan idrar tahlili temiz çıkıyor haberiniz olsun...ilk gün hareketli ikinci gün tamamen huzursuz güçsüz iştahsızlık ile devam ediyor...4 gün sonuna doğru ateş 38 dereceye düştü sonra ani düştü ve 5 ci gün beneklerimiz çıktı 6 cı gün devam etti 7ci gün benekler çok az kaldı...bu zaman diliminde 700gr kaybettik su dahi içmiyor anne sütü tek alıyor ama ne kadar alsada ateş üstüne hava sıcak hepsıni harcadı sanırım...Allah,ıma sonsuz şükürler olsun geçti ama 4 dr gördü 2 farklı antibiyotik 3 farklı ateş düşürücü verdiler...kesinlikle antibiyotik kullanmayın ateş düşürücü calpol yada zor durumda kalırsanız paranox...dr lara pek güvenmeyin o anlık duygularımla direk dalıcaktım sizde iyice araştırın mutlaka...
şimdi iştahımız yok ama yinede 2 kaşık da olsa yiyor birde salatalık:DDDbayılıyor...
ve en önemlisi BıR DıŞıMıZ ÇIKTI...pazar günü sabah farkettik nasıl duygulandım anlatamam:...
bu arada baharcım canım aynı konumdayız aşırı bitkinlik ve tükenmişlik var bendede bir kızım beni huzurlu yapıyor bazen tv izlerken acayip seylere ağlıyorum...ve sürekli patlama modundayım biri bişey dese tamam:Dsanırım sıcaklar üstüne tuz biber ekti...

üzüntüleri geride bırakıp birazda gülün bakiiimmmm....

Yolcu müsait bi yerde inmek ister ama dili sürçer:
- Şoför bey mübarek bi yerde inebilir miyim?
- Şu ilerdeki caminin önünde bırakayım teyze seni...

.........Oğlum bu Eminönü'nden geçer mi?
- Yok teyze biz Taksim'e çıkıyoruz.
- Hah tamam oğlum siz gidin ben gelmeyeceğim.

Yolcu:
- Abi Heykel'e çıkıyo mu?
Şoför:
-Yok abi, yanından geçiyo.

Arkadaki aksi teyze öndeki uzun saçlı delikanlıya seslenir:
- Kızım şurdan bir kişi uzatır mısın?
- Ben kız değilim!
- Amaaaan ne bileyim kız mısın dul musun, uzat işte.

Eve gitmek üzere Bakırköy dolmuşu bekliyordum. Sigaramın kalmadığı
aklıma gelince önünde durduğum Tekel bayiine girecekken minibüs geldi.
Apar topar bindim. Şoföre parayı uzatıp,
- Bir Monte Carlo' dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp:
- Abi bu Bakırköy'e gider' diye cevap verdi! ışte o an benim ve
şoförün bittiği andı.

- Mükemmel bir yerde inebilir miyim?
Yolcunun kafası karışık sanırım, kendisi de dolmuşdakilerle birlikte
güler söylediğine şoför kadını indirirken:
- Buyrun size layık değil ama!

Yolcu müsait bi yerde inmek ister ama dili sür çer:
- Müsait bi yerde iner misiniz?
Şoför:
- Niye sen mi kullancan???

Rumeli-Hisarüstü otobüsüyle Taksim'e doğru gidiyoruz. Adamın biri
Beşiktaş dolaylarında gayet aceleci bir tavırla:
- Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim?
Bizim şoför olaya hakim:
- Tabi abi ayıp ettin. Al götür senden kıymetli mi...

ıstanbul'dayiz... Dolmuşa bindik, dolmuş doldu,tam kalkıcak, elemanın
biri açtı kapıyı. ıçerde tıkış tıkış oturmuşuz, önde 3 kişi arkada 4
... Eleman hala bir umut sordu:
- Kaptan, yer var mı?
Şoför de arkasını dönüp cevap verdi:
- Bilmiyorum, üst kata bi bak bakalım...

Pek dolu olmamasına rağmen minibüs hareke t etmek üzereydi. Tam o anda
kavga ettikleri her hallerinden belli olan iki arkadaş minibüse
bindi.Birbirlerinin yüzüne bile bakmıyorlardı. Çocuklardan biri şoföre
parayı uzattı:
- Abi bir öğrenci bir de hayvan alır mısın?

herkese merhaba yeni gününz hayırlara vesile olsun...
uzun süre oldu girmeyeli malum kızımın rahatsızlıgı derken artık girme imkanım olmadı ...Allah a şükür geçti umarım bir daha ömür boyu hastalanmaz...tüm bebişlerde benim kızımda upuzun sağlıklı hayırlı huzur dolu güzel bir ömürleri olur İnşallah tabii bizlerinde öyleki hep yanlarında olalım...
kızlar size 6 cı hastalığı anlatayım ilk 3 gün ates 40 dereceye kadar sürüyor ve ılık duş ıslak tampon vs işe yaramadı her 10 20 dakikada bir yükseldi ateş düşürücü(en etkilisi ateş düşürücüydü...) calpol biraz rahatlatıyor ardından tekrar yükseliyordu ki kızım resmen titriyor sayıklıyor dedede diye ben mahvoldum kan idrar tahlili temiz çıkıyor haberiniz olsun...ilk gün hareketli ikinci gün tamamen huzursuz güçsüz iştahsızlık ile devam ediyor...4 gün sonuna doğru ateş 38 dereceye düştü sonra ani düştü ve 5 ci gün beneklerimiz çıktı 6 cı gün devam etti 7ci gün benekler çok az kaldı...bu zaman diliminde 700gr kaybettik su dahi içmiyor anne sütü tek alıyor ama ne kadar alsada ateş üstüne hava sıcak hepsıni harcadı sanırım...Allah,ıma sonsuz şükürler olsun geçti ama 4 dr gördü 2 farklı antibiyotik 3 farklı ateş düşürücü verdiler...kesinlikle antibiyotik kullanmayın ateş düşürücü calpol yada zor durumda kalırsanız paranox...dr lara pek güvenmeyin o anlık duygularımla direk dalıcaktım sizde iyice araştırın mutlaka...
şimdi iştahımız yok ama yinede 2 kaşık da olsa yiyor birde salatalık:DDDbayılıyor...
ve en önemlisi BİR DİŞİMİZ ÇIKTI...pazar günü sabah farkettik nasıl duygulandım anlatamam:...
bu arada baharcım canım aynı konumdayız aşırı bitkinlik ve tükenmişlik var bendede bir kızım beni huzurlu yapıyor bazen tv izlerken acayip seylere ağlıyorum...ve sürekli patlama modundayım biri bişey dese tamam:Dsanırım sıcaklar üstüne tuz biber ekti...

geçmiş olsun canım..bizimde 10 gündür sabah akşam antibiyotik vurduyoruz aslında ben istemiyorum çocuğun bacakları süzek gibi oldu artık.ama boynunda lenf bezleri iltihaplanmış ve kabakulak gibi şiş..iğne sayesinde yavaş yavaş iniyor..ve sürekli ishal gibi..son günümüz inş bi daha olmaz..

selam kızlar nasılsınız
resimleri göremedim kaçırdım hemen silmişsiniz:gitme:
baharcım o depresif haller arada benide yokluyo kısa zamanda toparlarsın inşallah canım demet sanırım türkiyede o yüzden giremiyo olabilir 2 haftasonra bugün bizde belek sahillerinde olacağız inşallah güzel bi tatil yapacağız bende çooook bunaldım
özlemcim geçmiş olsun canım allaha şükür atlatmışsınız dişiniz hayırlı olsun darısı başımıza

geçmiş olsun canım..bizimde 10 gündür sabah akşam antibiyotik vurduyoruz aslında ben istemiyorum çocuğun bacakları süzek gibi oldu artık.ama boynunda lenf bezleri iltihaplanmış ve kabakulak gibi şiş..iğne sayesinde yavaş yavaş iniyor..ve sürekli ishal gibi..son günümüz inş bi daha olmaz..

geçmiş olsun esincim antibiyotik ishal yapıyo maalesef bağırsaktaki yararlı bakterileride öldürüyomuş o yüzden ishal oluyo ve bağışıklığı zayıflıyo antibiyotik verirken ben aktivya yoğurt yediriyorum ölen bakteriler tekrarbağırsağına yerleşsin diye tavsiye ederim

esincim özlemcim çok çok geçmiş olsun kızlar. ay kıyamam bebişlere ya. minicik bedenleri ile nelerle uğraşıyorlar. Allahım bi daha yaşatmasın.
ece hoşgeldin. yine hijyenden dalmışsın olaya. akıllanmıcan mı kızım sen :))

teşekkür ederim canım ...kıyamam kuzuma Allah acil şifalar versin çok çok geçmiş olsun...inan seni çok iyi anlıyorum umarım tez zamanda iyiyleşir bir daha hic bir zaman hastalanmaz kuzucuklar...sende üzülme sakın antibiyotik konusunda zorunlu durum bak bebiş iyi oluyormuş Allah bir daha ilaç kullanmayı gerektirtmez İnşallah...antibiyotik ishal yapıyor canım merak etme aşırı olursa dr kontolünde kesersiniz...
selam kızlar nasılsınız
resimleri göremedim kaçırdım hemen silmişsiniz:gitme:
baharcım o depresif haller arada benide yokluyo kısa zamanda toparlarsın inşallah canım demet sanırım türkiyede o yüzden giremiyo olabilir 2 haftasonra bugün bizde belek sahillerinde olacağız inşallah güzel bi tatil yapacağız bende çooook bunaldım
özlemcim geçmiş olsun canım allaha şükür atlatmışsınız dişiniz hayırlı olsun darısı başımıza

teşekkür ederim teyzesi Allah ıma şükürler olsun atlattık İnşallah bir daha hastalanmaz... ama o günleri ömrüm boyunca unutamam aslaaa...resmen tükendim çok kötüydü...

tatil konusunda benim yerimede eğlen olumunekankayizsmiletüm stresini at canım en güzeli...şimdiden iyi tatiller dilerim...bizim tatile teee temmuza kadar belli deil evde olucaz eşimin izin durumuna bağlı-tatlicadiarzu-

esincim özlemcim çok çok geçmiş olsun kızlar. ay kıyamam bebişlere ya. minicik bedenleri ile nelerle uğraşıyorlar. Allahım bi daha yaşatmasın.

Baharcım teşekkür ederiz Allah bir daha dertlerini hastalıklarını göstermez inşallah...çok zor...canım sende üzülme o tatlı gülümsemen daim olsun hic eksik olmasın olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile3 baharcım napıyım mikroplaraklıma geldikçe delleniyom yaa elimden gelse çocuk parklarınıda domestosluycam yaa bişi sorcam şimdi kızmada ben herdışarı çıkardığımda çocukları yıkıyorum ve peşinden bende duş alıyorum bu günde 2 kez oluyo tabi ben manyakmıyım acaba yoksa normali bumu herdışarı çıktığımızda eve gelince duş almazsak pisiz gibi geliyo eşimde çok sinir oluyo bu davranışlarıma
teşekkür ederim canım ...kıyamam kuzuma Allah acil şifalar versin çok çok geçmiş olsun...inan seni çok iyi anlıyorum umarım tez zamanda iyiyleşir bir daha hic bir zaman hastalanmaz kuzucuklar...sende üzülme sakın antibiyotik konusunda zorunlu durum bak bebiş iyi oluyormuş Allah bir daha ilaç kullanmayı gerektirtmez İnşallah...antibiyotik ishal yapıyor canım merak etme aşırı olursa dr kontolünde kesersiniz...

teşekkür ederim teyzesi Allah ıma şükürler olsun atlattık İnşallah bir daha hastalanmaz... ama o günleri ömrüm boyunca unutamam aslaaa...resmen tükendim çok kötüydü...

tatil konusunda benim yerimede eğlen olumunekankayizsmiletüm stresini at canım en güzeli...şimdiden iyi tatiller dilerim...bizim tatile teee temmuza kadar belli deil evde olucaz eşimin izin durumuna bağlı-tatlicadiarzu-
oyyy kıyamam kuzucuğa bi daha hiç hastalanmaz inşallah canım
tatile gerçekten çoook ihtiyacım var en çokta temizlik ve yemek yapmayacağım için seviniyorum canım temmuza 2 hafta kaldı sabret zaten bizde 30 haziranda gidiyoz

sağolun canım...

3 gündür eymen ishal gibi..daha doğrusu günde bir kere yapıyor ama su gibi sarı renkli...10 gündür sabah akşam antibiyotik iğne vurduruyorum acaba ondanmıdır..yoksa enfeksiyonmu kapmıştır sizce...

geçmiş olsun esin..biraz daha geçmezse yine bir gösterirsin tatlım dr.a.

Back
X