herkese merhaba yeni gününz hayırlara vesile olsun...
uzun süre oldu girmeyeli malum kızımın rahatsızlıgı derken artık girme imkanım olmadı ...Allah a şükür geçti umarım bir daha ömür boyu hastalanmaz...tüm bebişlerde benim kızımda upuzun sağlıklı hayırlı huzur dolu güzel bir ömürleri olur İnşallah tabii bizlerinde öyleki hep yanlarında olalım...
kızlar size 6 cı hastalığı anlatayım ilk 3 gün ates 40 dereceye kadar sürüyor ve ılık duş ıslak tampon vs işe yaramadı her 10 20 dakikada bir yükseldi ateş düşürücü(en etkilisi ateş düşürücüydü...) calpol biraz rahatlatıyor ardından tekrar yükseliyordu ki kızım resmen titriyor sayıklıyor dedede diye ben mahvoldum kan idrar tahlili temiz çıkıyor haberiniz olsun...ilk gün hareketli ikinci gün tamamen huzursuz güçsüz iştahsızlık ile devam ediyor...4 gün sonuna doğru ateş 38 dereceye düştü sonra ani düştü ve 5 ci gün beneklerimiz çıktı 6 cı gün devam etti 7ci gün benekler çok az kaldı...bu zaman diliminde 700gr kaybettik su dahi içmiyor anne sütü tek alıyor ama ne kadar alsada ateş üstüne hava sıcak hepsıni harcadı sanırım...Allah,ıma sonsuz şükürler olsun geçti ama 4 dr gördü 2 farklı antibiyotik 3 farklı ateş düşürücü verdiler...kesinlikle antibiyotik kullanmayın ateş düşürücü calpol yada zor durumda kalırsanız paranox...dr lara pek güvenmeyin o anlık duygularımla direk dalıcaktım sizde iyice araştırın mutlaka...
şimdi iştahımız yok ama yinede 2 kaşık da olsa yiyor birde salatalıkDDbayılıyor...
ve en önemlisi BİR DİŞİMİZ ÇIKTI...pazar günü sabah farkettik nasıl duygulandım anlatamam:...
bu arada baharcım canım aynı konumdayız aşırı bitkinlik ve tükenmişlik var bendede bir kızım beni huzurlu yapıyor bazen tv izlerken acayip seylere ağlıyorum...ve sürekli patlama modundayım biri bişey dese tamamsanırım sıcaklar üstüne tuz biber ekti...
çok geçmiş olsun .dişiniz de hayırlı olsun...