Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir ara avrupa yakası yabancı damat ki ben hala gündüz tekrarlrına taılyrm ne güzeldi değil mi...bugün keyifsizdim diye yaprak dökümünü izlemedim..sezonu da kapatyrmş ama olsun çekemedim..yarın AŞK-ı memnuyu izleyceğim bihterin foyası gün yüzüne çıktğında keyfim gelsin diye...
canım demetin dediği gibi ya emzir ya bıberonla süt yada emzik. Alituna gibi hiç bişey almazsa ver parmagını emsin:)
ay alemsin esin :))) yarın aşkı memnu günü desene. o dizileri ben de izlerdim. zaten evde yaptıgımız en ozel şey dizi izlemek sanırım.
demetcim, hosgeldin memleketine.......
esincim, uçak yolculugu ile ilgili sana daha iyi cevap verebilecek birini bulamazdın :)))
bircancım, başınız sagolsun tatlım. geride kalanlara sabır dilerim.
oğluşuna hastayım zati :) resimler süper maşallah
günaydın en güzel anneler herkese hayırlı günler.. bugün kandil rabbim herkesin dualarını kabul etsin...
bircan poyrazın resimlerini gördüm maşallah ya
çok karakteristik bir yüzü var
ayrıca kuzenin için de çok üzüldüm başınız sağolsun
Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın
sağol tatlım. fotojenik çocuk resimlerde büyük çocuklar gibi çıkıyor
eylülcüm ben sana facede arkaşlar önerdim arkadaşlık teklif ettim inşallah doğrudur kabul ett,nmi:?
ayy evet yaaa bu sabah işe gelince mailime mesajı gelmiş ordan gördüm
şirkette yasaklı olduğu için onaylayamadım
ama akşam eve gider gitmaz kabul edicem
teşekkür ederim
ben de dün akşam dileğin listesinden baktım ama isim soyisim bilmediğim için cesaret edemedim açıkçası
galiba ben eklemişsin canım..eda eylül değilmi..kabul ettim...
günaydınlar bu arada ..
bir sürü ev işi beni bekliyor..ama üstümde ağırlık varya...acaba havalardanmı bilmiyorum...
bu arada ben 2 aydır regl olmadım hala...test de negatif..doktora da gidemedim..cesaretim yok..