2009 Eylül Anneleri

günaydın şekerler
kandiliniz mübarek olsun allahım tekrarını nasip etsin......

Hasta bebişlere geçmiş olsun rabbim şifalarını versin en kısa zamanda toparlansınlar

dilekcim defnenin sonuçlar temiz çıkmış çoook sevindim boşuna üzdün bak kendini canım bnim turp gibi benım kuzum

bircancım maşallah poyraza nasıl büyümüş delikanlı olmuş çok tatlı

evet ya büyüdü kereta

evet canım eda eylül

ev işlerini boşver yaaa keşke ben de evimde olabilsem
iş falan yapmazdım valla
ama işyerinde sıkıyo biraz yapmamak

bi de kan tahlili yaptırsana kafan iyice rahatlasın
ben o konuda psikopatım da biraz
kolay kan alamamalarına rağmen yine de hemen gider kan tahlili yaptırırım :)

aslında doğum doktoruna gitsem daha iyidir de cesaretimi toplarsam inş gidicem..

aynen bana da soruyorlar daha yeni 10. Ayımıza gidik diyorum şaşırıyorlar

kaydirigubbakcemile3
ilk başlarda yürümüyor mu, kaç yaşında diye sorduklarında kızıyordum
ama geçenlerde bi mağazada kadının kucağında bebek gördüm
8,5 aylık dedi
ama edanın yanında o kadar minik duruyor ki
benimki bana bile o an büyük gibi geldi :)
şimdi hak veriyorum öyle diyenlere

dsc6100.jpg

yaramaz sıpam

saol cnm bnm kızlar benim cimcime hala 8kilo takıldı kaldı 2aydır doktorda bulamıyom burda kafama takılıyo bu idrar tahlili kaka tahlili verdik parazt taraması için temiz çıktı ama niye yedigi halde gram almıyo kuşum

kilo konusuna takılmayın diyolar bütün doktorlar sağlıklı olması önemli olan ilk başlarda iyi gidiyolar sonra yaaşlıyo büyümeleri o yüzden bize büyümüyolar gibi geliyo bence

öncelikle herkesin Regaip Kandili hayırlara vesile olsun umarım tüm dilekleriniz en kısa sürede gerçekleşir...
iki kuzuyada Maşallah...ikiside birbirinden tatlı:nazar:kıyamam ya nasıl güzeller...anneleri resimleri silin sonra ne idiği belirsiz kişiler giriyor...

kızlar sormayın ugün üzerimde bir nazarmı var desem biri kötümü düşünüyor desem bilmem aslında dünden beri öyle...dün tam kızın öğlen yemeğini hazırladım tepsiye koydum su içicem bardak düş kırıl tüm yemeğin içine taneler gir emeğim heba oldu...
bugünde sabah koca saklama kabını kolumun kenarı çarptı düşürdüm minik parçalara ayrıldı kaza bela gitti derler bizde:DDDama kötü düşünen biri oldumuda aynısı olur neyse ardından kızımı zor uyuttum geldim çay keyfi yapıcam bardak nasıl devrildi anlamadım göbeğim sezeryan kısımlarım hep yandı Allah tan hemen su ile yıkadım üstüne hematan vurdum gecti azda olsa-tatlicadiarzu-

Back
X