amaannn bebeiklerimize maaşllah hepisine
bircan hakket traş olmalı poyraz çok uzamışş
kestirinde rahat etsn kuzucum çok saıcak artık yaaaa
EVET YA tÜLAY KESTİRCEZ BİRAZCIK ÖNLERDEM KULAKLARDAN
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amaannn bebeiklerimize maaşllah hepisine
bircan hakket traş olmalı poyraz çok uzamışş
kestirinde rahat etsn kuzucum çok saıcak artık yaaaa
teşekkür ederim kızlar çok sağolun...baharcım sorma ne varsa bugünlerde Allah hayırlara çıkarsın...
musyas canım benim iyi yapmışsın valla dışarıda seven bir kısım güzel dua ediyor ama bir kısım yan bakıp Maşallah demeyi bırak laf sokuyorlar kızmı erkekmi diye o deilde kafasında koca toka pembe kırmızı kıyafetlerDDha bide çok zayıf vs vsvs yani Allah a havale ediyorum ne diyim...Bircan valla oğlunun Maşallah saçları falan çok güzel kızımın olsa kestirmem bende,
anlıyorum seni...
bu arada resimleri nasıl büyük koyuyorsunuz kızlar küçük oluyor bendekiler
Hoşgeldin...seninde Regaip Kandilin hayırlara vesile olsun canım benim...
bu arada işte benim keltoş kızımmmm![]()
Teşekkür ederim canım benim çok incesin senin kuzunda Maşallah Allah nazarlardan korusun çok tatlı onun ben bikinisini yerim nasıl şeker yamaşallah subhanallah ne şekersin öyle yerim o keloşuuu çok yakışmış rabbim nazardan korusun![]()
banada ilk kaç yaşında diyo 9aylık diyom aaaa ben yaşında sandım diyo yok diyom sonra ama zayıfmış diyo allahım bi söyledigi digerini tutmuyo diyom içimden donrada kızmı diyoki pespembe giydiriyom bandana kafasında ayakkabıları kurdeleli pespembe körmü ne diyom içimden
Teşekkür ederim canım benim çok incesin senin kuzunda Maşallah Allah nazarlardan korusun çok tatlı onun ben bikinisini yerim nasıl şeker yabizimkisinde henüz almadık iyifikir oldu bende alayım
lcwde çok şeker modeller var cnm buarada mayo almamı doktor tavsiye etmedi ıslak kalıyomuş bakteri olur mikrop kapar kız çocugu dedi ve hasta olur dedi cnm bnmopuyorumnanaktan
ciddimisinkaydirigubbakcemile3 aynı konuşmalar ya o denli kızıyorumki bişeyde diyemiyorum..bide şey var sevende gelip elini tutuyor öpüyor ben alerjisi var desemde tutup opüyorlar hele birde kucaklarına izin vermesem bile alıyorlar ya nasıl kızıyorum o deil çocuk hastalıktan kalktı desem bile he he deyip nasıl mıncıklıyorlar bana inat birbirinin kucağına veriyorlar izinsiz ya ben baska birinin bebeğinin yüzüne bile bakarken çekinerek bakıyorum deil elinden tutmak ve sürekli Maşallah deyip dua ederim ama başkalarında yok bu
AYY ÇOK TATLI OLMUŞ YA KUZUUUU![]()
KIZLAR GÖRENLER BU RESİME SANKİ BİR REKLAM İÇİN ÇEKİLMİŞ BİR POZ GİBİ OLMUŞ DEDİLER
![]()
ben arabasına baglıyorum sıkı sıkı uzaktan baktıklarıyla kalıyo :))opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3iyi fikir bizim buradakiler arabaya dalıyorlar resmen...
kızım uyandım dönücem hemena.s.
özlemcim maşallah kuzuna. biraz küçük resim ama çok cici.
bircan size de maşallah ne güzel aşkla bakmışsınız birbirinize.
paşanın niye bukadar yakışıklı oldugu belli oldu anneye maşallah![]()
ha bircan o küpelerle poyraza çok yaklaşma tavsiye etmiyorum walla eşimin yeğeni bi kere benim kulağımı koparacaktı allahtan küpenin klipsi gevçekmiş küpe çıktı kulağımdan. ben küpe takmayı unuttum walla :)
teeşekkür ederim bircancım senin kuzunda Maşallah çok tatlı Allah herbirimzin bebeklerine uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin...gerçekten reklamlık resim annesiAllah nazarlardan korusun
sen görmedin mi beni dur kendimide koyayım az sonra zemuszemus
anlamazmıyım bircan ya. bu aşk başka aşk. tarifi yok ki. kimseyi sevemem ki onun kadar.evet ya ne kadar güzel duygu Allah herkese yaşatsın aratmasın ya. Önceden Eşim hep önceydi bendne bile önceydi herkesten çok seviyorum derdim hayat sanki onsuz duruyordu onun kadar kimseyi sevemem sanardım taki poyraz doğana kadar anladımki sevebilirmişim hatta eşime karşı hissettiklerim milyonlarca katından bile daha çok seviyorum hayatım yaşamım anlamım nefesim gülüşüm herşeyimmmm ya kelime bulamıyorum anlatmaya ama hepiniz beni çok iyi anlayabilirsiniz opuyorumnanaktan
bizim ki de hep digiturk e gidiyo biz şşşşş yapınca çekiyo elini. ha 1 dk sonra yine el orda biz gene şşşş liyoz o ayrı tabi :)))zaten küpe takmayı çok seviyorum hepside tam asılmalık poyrazda saldırıyor zaten o gün asıldı kulağım kopuyor sandım. dikkat ediyorum ama. bu arada poyraza annem alıştırmış Poyraz hayır deyince yapcağı şeyi yapmıyor ellemiyor bana anlıyor ya