vaalla ben bi tşhirt aldım napim yaaa idare etsin artık:))))
çok iyi yapmışsın
ben de bi şey alabilsem artık hiç düşünmicem de
bu kararsızlık çok kötü
hiç olmadı tatil öncesi bi sandalet ya da terlik alayım diyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vaalla ben bi tşhirt aldım napim yaaa idare etsin artık:))))
eylül şekerim bulamadın mı bişey? sana katılıyorum. anneler günü ok de babalar günü nedir yani? hamileliği çeken biz, doğuran emziren herşeyi ile ilgilenen biz. adamlar sevmeye yarıyorlar sadece ve biz bunun için onlara hediye mi alıyoruz... fffff mantıksız.
hehhhh bak ne güzel söledin yaaa
sonuna kadar haklısın
hem ayrıca baba olmaları da bizim sayemizde
biz o kadar fedakarlık yapıp taşıyıp besleyip bakmasak onlar nasıl baba olucaklardı ki
o zaman baba olabildikleri için bize teşekkür etmeli ve hediye almalılar
yanlış mıyım???
bence hayır kötükedihüso
ay benim de hediye olayım daha çözülmedi ya. 20 si babalar günü 21 i evlilik yıldönümümüz. buyrun burdan yakın.
eeee yani alma tabi ben almıycam mesela
canım bu arada sana istek gönderdim dün faceden
hüsniye benim adam terlik sandalet vs de giymez, şort da giymez illa çorabı olacak ayağında. fffffffff. şorta alıştırsam mı acaba ya? emrivaki yapayım bi şort aliim ona ben :)
öptüm canım uyandı bile uykusu en fazla yarım saatzaten yok baharcım yanlış anlamışsın yani tabikide kutluycam odun değilim o kadar ama hediye almam yani niye alıyımki ne fenayım dimieylülcüm nasıl da kendimize yontuyoz hemen dimi :)
ececim hg canım kıyamam kuzuma ağlarken mi uyumuş kuzummmm... öp onun gözlerinden benim için. bu arada sen de annene çektirdiklerini mi çekiyormuşsun gülüm ya. babanem de benden çok çekmiş uğraşmış yedirsin diye. babalar anneler günü konusunda sana katılmıyorum canım. amaç kutlamaksa eşim benim anneliğimi ben de onun babalığını kutluyorum. anneler gününde bütün tanıdıklarım bana ulaştı kutladılar o kadar sevindim ki. illa anne evlat arasında dönen bir gün değil bence.
oyyyy daha çok küçükmüşsünüz gerçektenececim bizim resmi evliliğimizin 2.yılı birlikte oluşumuzun 3.yılı doluyor bu sene. küçüğüz daha biz :)
ne biliyim hüsniyecim öyle içini çeke çeke uyumuş kıyamadım işteece neden kızıyon kendine ki canım.. ancak çıkmışsındır banyodan..
ne demek tubacım rahatladıysan çok sevindim bende yemiyo diye üzülüp duruyodum annem beni bi güzel payladı artık daha rahatım sonuçta yemeyi öğrenemeyen bi insan olsaydı sen öğrenemezdin dedi bide bana o kadar bıktırmışım kadıncağızı aç olduğu zaman ver yemezse emzir yada sütünü içir yemeklerden birer lokma alsa doyar zaten ne kadar midesi var dedi annem daha çok şey söyledi ama burda yazmayım şimdi kaydirigubbakcemile3ececim
sagol cnm, bir kez daha olumlu düşünmemi sagladın. muckkk
canım kuzularımız yanımızdaya boşverrrrdaha çok sevgililer günü kutlarsınızkonu hediyelerden açılmışbende eşime bişey almayı düşünmüyorum ona zaten en büyük hediyem kızımız...Allah uzun sağlıklı huzurlu bir ömür versin kızıma...anneler gününde eşimle izmire gitmiştik kızıma bir elbise eşimede 2 gömlek almıştık
DDevlilik yıldönümü sevgililer günü kısacası tüm özel günlerimiz fos oldu bu yıl
![]()
maşallah canım çoooook tatlı banyosunuda yapmış ooooh mis gibibaharcım benim eşimde deniz ve halı saha maçı dışında şort giymez ve sandalet deil giymek yanından geçmez aynılar...
bu arada kızımın resmini ekledim bugün çektim duştan sonra nasıl![]()
ben de seni seviyom tubacım. face te gördüm ne güzel geçmiş tatiliniz canım ya.slm
yemekleri yaptım, evi toparladım. iş bitmiyor ya poff
daha çamaşırlarla yeni ilgilenicem
bi de sizi seviyommmmm :))
canım biz fazla hızlıyız sanırım. ben eşimi uzaktan tanıyordum bir iki senedir. istanbula geldim birkaç günlüğüne iş için evlenme teklifi alıp döndüm :) sonra buraya yerleştim zaten 1 seneye de evlendik.hakket bahar küçükmüşsünüz be.. biz 4 yılı bitirdik geçen hafta.. tanışmamışda 8 yılın içinde.. zaman ne çabuk geçiyo bee.
ya evde giyer kapri falan. dışarda giymiyor deli ediyo beni.bahar yürüyüş pantolonları oluyor ya hani
onların kapri modelleri var bu sene her yerde
bence al bir tane evde giyersin de
rahatlığını farkedince bir daha çıkarmaz üstünden :)
ben resim göremedim yabaharcım benim eşimde deniz ve halı saha maçı dışında şort giymez ve sandalet deil giymek yanından geçmez aynılar...
bu arada kızımın resmini ekledim bugün çektim duştan sonra nasıl![]()
kız ne odunu allah iyiliğini versin. mikropları bıraktın bana mı sardın yoksa :))))öptüm canım uyandı bile uykusu en fazla yarım saatzaten yok baharcım yanlış anlamışsın yani tabikide kutluycam odun değilim o kadar ama hediye almam yani niye alıyımki ne fenayım dimi
oyyyy daha çok küçükmüşsünüz gerçekten