2009 Eylül Anneleri

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
evet güzel geçti ama şöyle yapacaksın 15 gün tatil bişeye benzesin. hemen bitiyor....
buna da şükür. herkes gitsin inş. :Saruboceq:

tuba deniz tatili mi yaptınız
biz de 10 gün sonra gidicez
birkaç tiyo versene
mutlaka ne almak lazım yanımıza
ne gibi zorlukları oluyor

baharcım senin için yine ekliyorum canım benim...birinide bu pazar cektik nasılımbayanssulusmile
kızımada Maşallah:nazar:

Son düzenleme:
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
evet güzel geçti ama şöyle yapacaksın 15 gün tatil bişeye benzesin. hemen bitiyor....
buna da şükür. herkes gitsin inş. :Saruboceq:
canım ben tatili bulayım 3 günde de anasını ağlatırım walla :))))
bitanem yanlış anladın sandım bende üzüldüm sevindim şaka olduğunda
kız deli takılıyorum işte. beni bilmiyorsun sanki :) mikroplarla aran nasıl şimdilerde? attın mı azcık azcık kafandan?

ececim bilmiyorum farkındamısın oradaki kıyafetlerim 42 bedeni bizim 38 bedene denk geliyo aradakilerin ne kadar zayıf olduğunu düşünebiliyorum :)))

tubacım valla benim tek derdim sağlığı yerinde olsunda kilosu önemli değil zaten fazlası ii değil hareket edemiyolar ama hiç yemiyo napıcam bilmiyorum dr a iştah açıçı takviye fialn yapsak dedim yaşına kadar gerek yok dedi normaldir dişten dedi ve yolladı bu arada sen hala emziriyomusun .??

özlemcim kızın da sen de süpersiniz canım çok saol tekrar koyduğun için. kızçen azcık asabi poz vermiş sanırım :) bizimki de banyodan çıkmayı sevmiyor en zoru da sonrasında giydirmek. bıraksam salkım saçak dolancak ortada :)

özlemcim kızın da sen de süpersiniz canım çok saol tekrar koyduğun için. kızçen azcık asabi poz vermiş sanırım :) bizimki de banyodan çıkmayı sevmiyor en zoru da sonrasında giydirmek. bıraksam salkım saçak dolancak ortada :)

aynen sorma canım benim ne yaptıysam gülen pozunu yakalayamadım cok kızdı dustayken banakaydirigubbakcemile3tesekkür ederiz teyzesiiiii.....
bide sey sorucam resimleri büyük nasıl ekliyoruz

ececim bilmiyorum farkındamısın oradaki kıyafetlerim 42 bedeni bizim 38 bedene denk geliyo aradakilerin ne kadar zayıf olduğunu düşünebiliyorum :)))

tubacım valla benim tek derdim sağlığı yerinde olsunda kilosu önemli değil zaten fazlası ii değil hareket edemiyolar ama hiç yemiyo napıcam bilmiyorum dr a iştah açıçı takviye fialn yapsak dedim yaşına kadar gerek yok dedi normaldir dişten dedi ve yolladı bu arada sen hala emziriyomusun .??

ben emzirmiyorum canm. devam sütü de zorla içiyor gece 150 ml en çok.
iştah açıcı için bizim dr.da aynısını dedi. farkım yok senden.
bizimki bir de agzında bekletiyo zaten o zaman hiç şansım olmuyo

tubacım tatil resimlerinize baktım şimdi oh ne güzel geçmiş inşallah bizde gideriz :))

inşallah canım ya sagol.

tuba deniz tatili mi yaptınız
biz de 10 gün sonra gidicez
birkaç tiyo versene
mutlaka ne almak lazım yanımıza
ne gibi zorlukları oluyor

valla ilaçları al mutlaka çocugun. ateş ölçer. bolca kıyafet.
digerleri rutin şeyler canım. size şimdiden iyi tatiller cnm.

selam kızlar nasılsınız
bebeler nasıl
bende ızındezım ve son 1 hafta erdenayda hava degısıklıgı olduuu
nezse sızlerı cok ozledım gıreyım bakıyım dedım bagımlılk yapıyor burası yaa

Back
X