Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eveeet bugun cumartesi buralarda kimsecikler olmaz :)))
herkes geziyor gezin canlrım şu 3 günlük dünyada gezin tozun eğlenin arkanıza baktığınızda inşallh hiç bişiden pişmanlık duymssınız :)))
reyhancımmmm burdasın yorgunluğun gitti mi :))
cansucum,
hamilelik testi benim bildigim adetinin gecikmesinden 1 hafta 10 gun sonra bakılırsa daha saglıklı sonuç veriyor.
canım bide bu aralar ayaklandılar yaaa
o yüzdende sık sık uyanmaları olurmuşşş
halil ibrahim bazen hiç gece emmiyo,
bazen 3 kez yaşını doldursunda hayırlısıyla ısrar etmicem su içer uyur napim...
selamssss kızlar nasılsınız
oyyy kıyamam belizime geçmiş olsun gamzecim bizdede tam tersi babası çooook rahatpimpirik olan benim hep ben düşürüyom yaa kaan da ayakkabılığa kafayı sardı 2 dk bıraksam tırıs tırıs doğru ayakkıbılığa gidiyo deli olcam benim gibi temizlik manyağı bi anneye böleee çile çektirilirmi yaa bencede gamze tülaya katılıyorum bu sıcakta yolculuk allah yardımcın olsun cnm senin misafirlerde bitmiyo bi
tülaycım naber cnm iyi eğlenmişsinizdir inşallah
yaa bizim dün bütün kalorifer peteklerini değiştirdiler ev dingonun ahırına dönmüştü ee ikide çocuk gece 1 e kadar temizlik yaptık eşimle allaha şükür temizledik salı gecesi antalyaya gidiyoz yaşasın bıktım usandım burdan ooooh otelde temizlik yemek derdi yokya en çok ona seviniyom ama uçağımız gece 3 te napcez çocuklarla havaalanlarında bilmiyom uykuları bölününce delleniyo bizimkiler artık bütün uçak bizim çocukların çığlıklarıyla uyuyamaz kaanda beşiğinden başka yerde yatamıyo bide bavul hazırlıycam pffffff
amaaaan tülaycım bunların gece uyanmak için hep bi bahaneleri var zaten diş dönme büyüme atağı bitmez bitmezzzz sonra su içmek ister 10 dk sonra çişim geldi der yaptırırsın 10 dk sonra kakam geldi der büyüğümden bahsediyom tabi bu sıralar gece pijamalarını giydiriyom tam yatıyoz anneeeee kakaaaa diye bağırıyo istersen götürme bide 1 saat oturuyo klozettesempatiksalakcinni uyumamak için bahane bitmiyo
saol cnmmmm sanada kolay gelsin çanta bavul yapmak çok zorrr
köy halil ibrahim için çok değişiklik oldu ama hava yağmurluydu çok az bahçede oynadı yavrum....bizim ev içinde ayakkabılık yok Allah tan ama terliklerimi yakalamasın
hemennn yalıyooo heryerde yuvarlarnıyoooo
umarım tatiliniz iyi geçer cnm