2009 Eylül Anneleri

canım yeni okudum çok geçmiş olsun.. evet toklar konusunda daha dikkatli olmamız lazım..geçen hafta okulda bize ilkyardım semineri verildi.. en dikkatli dinlediğim kısım boğulmalardı ama o an insanın eli ayağına dolaşır herhalde.. tekrar geçmiş olsun

:sinifsinif::sinifsinif:cnm bnm çok geçmiş olsun inanki gerçekten aklımıza gelmicek olay yaşamış yavrum sizin yaşadıgınız korkuyu okurken bile hissettim rabbim noları bizlere bagışlasın korusun kazadan beladan bidaha yaşatmasın inşallah böyle bi deneyim

Çok teşekkürler kızlar. Hüsniyecim ben o ilkyardım kurslarına iki kez gitmiş olmama rağmen ne yapacağımı bilemedim teorikte öğrenilenler kişinin kendi evladı söz konusu iken o kadar kolay pratiğe geçirilemiyor maalesef, fazlasıyla serinkanlı olmak lazım sanırım. Allah kimseye yaşatmasın böyle şeyler , ama elimin ayağım tamamen boşaldığını hisettim o an.

dilekcim çok geçmiş olsun allah korumuş canım yaa bende eylülün kafasına taktığım tokayı elinde oynarken bulmuştum bi kere çok dikkat etmek lazım rabbim yaşatmasın bidaha

slm

dilekcim çok geçmiş olsun, tokalara dikkat etmek gerek.
kızıma bu yüzden toka takamıyodum ve hala takamıyorum çünkü alışmadı:)
en iyisimi lastikle saçını bağlamak ilerde nasıl olsa alışır.
ilkyardımı bilmek iyide
kendimize gelince nedense uygulayamıyoruz ellerimiz titriyor işte naparsın:(

kızlar sonunda eşim geldi amerikadn sağ salim :)))

ylnız gelirken bavulları kaybolmuş :(( kızımın cicileri hep gitti hber bekliyoruz bulunduğunda eve göndercekler :((

bu arada bişi sormak istiyorum eşim amerikada yaşamak için green card çıkarmk istiyo bana ve kendisine gökşende çifte vatandaş oluyomuş şu an düşünme aşamasındayız ama ne biliyim fikirlerinizi almak istedim daha öncede dubaide yaşama durumumuz vardı eşime çok güzel bi iş teklifi gelmeişti ama o zaman nişanlıydık ve ben yabancı bi yerde yapamayız en azındana evlendikten bi müddet sonra gidelim dedim ve eşim işi reddeti şimdide hep pişmanlık duyuyo :((((

selam annişlerrr ay uzun bi ara verdik yine :)))

dilekcim çok çok geçmiş olsun, Allah bi daha yaşatmasın böyle bi olay inş.. ben daha hiç takmıyorum toka kızıma sadece lastiği üç kez sarıyorum antenleri çıkıyor :roflol:
bi kaç kez ağzından toka çıkardım ama bi daha yakınına bile yaklaştırmam...

çok yakın bi arkadaşımı evlendirdik h.sonu, çeyizdi düğündü kızım peirşan oldu ve çok kötü öksürüyor...
doktora götürmedim perebron vermişti daha önce onu veriyor(d)um, çünkü bıktım antibiyotiklerden... ateşi falan yok zaten..
veriyordum dedim çünkü dün cadı nasıl olduysa tüm şişeyi halıma boşaltmış!!!
benim bile kapağını zor açtığım şişeyi nasıl oldu da açtı kafayı yiyecektim.. sadece kalakaldım görünce zaten...
bağırsan çağırsan anlayacak mı? hayır! kabahat sende şişeyi ne bırakıyorsun cadının yanında :roflol:

neyse inşallah diğer herkes iyidir özledik yine sizleri :)))

merve hg :)
bizde halıya döktük şurubu :( kızıma içirirken ayağı ile tekmeledi sonuç halıya döküldü güzelim yün halım mahvoldu :((

kafamın dolu olduğu nerde belli merve ye reyhan demişim allah sonumu hayır etsin :)))))))

Son düzenleme:
zeynepcim gözün aydın ama cicilerinize üzüldüm :))))
şurubu tekmeleyerek dökmüştü zaten bi kez, halılarımı da yıkamıştım var yaa sanırım ramazan sonu tekrar yıkanacak..
ama bu kez yıkamaya vericem valla uğraşamıcam reyyan hanımla halı mı yıkanır :roflol:
kocan da dönmüş kız neden dalgınsın öyle :)))
kızlar siz de hoşgeldiniz :))

sğolun kızlar yukardada yazdığım üzere amerikada yaşama işini düşünüyorum dün gecede uyuyamadım eşim zaten uyuyamadı saat farkından dolayı adam zombiye dönücek :)))

ondn dalgınım bugun epeyy :)))))

mervecim ben daha halılarımı yeni yıkattım terasımda kadın çağırdım yıkadı bi güzel ben hiç halı yıkamaya vermedim çünkü aşırı yıpratıyolar ve ben bu halılara çok para verdim :)))))))

zeynepcim yurtdışında yaşamak konusunda bi yorum yapamayacağım çünkü her zaman üzülürüm gurbette yaşayan insanlara...
biz de babam yurtdışı görevindeyken tatilde gitmiştik yanında, ama uzun süreli kalmak istemem hiçbir zaman...
hakkınızda hayırlısını versin Rabbim, sizin ve kızınız için...

ben de her zaman kendim yıkıyorum halılarımı ama bu kez yıkatacağım, zaten çok sevmiyorum çok para vermiş olsam da k.validem ısrar etmese almazdım gavur ölüsü gibi ağır...
yıpranırsa da çok sevinirim yani ama henüz 2 senelik malesef :roflol: :roflol:

Back
X