Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanımlar ben çıkıyorum hazırlanmam lazım, gezmeye gidiyoruz da :)))
2 hafta önce evlenen bi arkadaşım vardı ona gidiyoruz...
Dün düşündüm de tüm arkadaşlar patır patır evleniyoruz valla, çok komik geliyor...
Allaha emanet olun kazasız belasız günler sizlerin olsun inşallah :))
aminnnnnn ne güzel bu saatte evde olmak biz de çalış çalış çalış köle
özlem geçmişler olsun diyorum zor bi durum allah yardımcın olsun(
kızlar sonunda eşim geldi amerikadn sağ salim :)))
ylnız gelirken bavulları kaybolmuş( kızımın cicileri hep gitti hber bekliyoruz bulunduğunda eve göndercekler
(
reyhncım eşim bir sürü kıyafet almış gökşene kendinede almış dedim senin kendine aldıklarına değilde kızımın cicilerine üzülürm seninde sölediim gibi baby gap ten almış bir sürü neyse haber bekliyoruz inşallah gelir :))
havaalanında aktarma yapmış bide uçak geç kalkmış rötar yapmış dolayısyla karışmış işler :))
reyhan sana sorayım amerikada yaşamak istermiydin bizim böyle bi durumumuz var ben çok kararsızım((
reyhncım eşim bir sürü kıyafet almış gökşene kendinede almış dedim senin kendine aldıklarına değilde kızımın cicilerine üzülürm seninde sölediim gibi baby gap ten almış bir sürü neyse haber bekliyoruz inşallah gelir :))
havaalanında aktarma yapmış bide uçak geç kalkmış rötar yapmış dolayısyla karışmış işler :))
reyhan sana sorayım amerikada yaşamak istermiydin bizim böyle bi durumumuz var ben çok kararsızım((
zehracım hoşgeldin canım...ticker olmadımıolumunekankayizsmile
OLMADI BECERİKSİZ BEN BECEREMEDİM BİZ BUNU SÜREKLİ YENİLEMEMİZMİ LAZIM HER YAZDIĞIMIZ DA YAPIŞIRMAK ZORUNDAMIYIMM????.. UFF UFFFFakannehirakannehir
bilgisayar mühendisi reyhanncım green card işini bi şekilde halledebiliyomuş orsını tam olarak anlayamadım newyork filan olur büyük bi ihtimal kalablık bi, şehir am olmassa evmiz daha sakin yerlerde de olabilir