2009 Eylül Anneleri

dilekçim geçmiş olsun ben daha yeni gördüm çok dikkt etmek lazım ben zten toka takmıyorum gökşene saçından çekip eline alıyo o yüzden korkuyorum lastiklede toplaymıyorum başı ağrır diye saç bandınıda kafasında tutmuyo oyüzden hiç bişi takmıyoruz allah korumuş defnene suyuda allahım bidaha yaşatmasın inşllah

hanımlar ben çıkıyorum hazırlanmam lazım, gezmeye gidiyoruz da :)))
2 hafta önce evlenen bi arkadaşım vardı ona gidiyoruz...
dün düşündüm de tüm arkadaşlar patır patır evleniyoruz valla, çok komik geliyor...
Allaha emanet olun kazasız belasız günler sizlerin olsun inşallah :))

hanımlar ben çıkıyorum hazırlanmam lazım, gezmeye gidiyoruz da :)))
2 hafta önce evlenen bi arkadaşım vardı ona gidiyoruz...
Dün düşündüm de tüm arkadaşlar patır patır evleniyoruz valla, çok komik geliyor...
Allaha emanet olun kazasız belasız günler sizlerin olsun inşallah :))

aminnnnnn ne güzel bu saatte evde olmak biz de çalış çalış çalış köle

herkese hayırlı günler dilerim...dilekçim çok çok geçmis olsun Allah göstermesin bebeklerimize çocuklarımıza dert kaza hastalık sıkıntı...Allah uzun sağlıklı ömürler versin...
Bu arada benim eşimde ptesi izne ayrıldı 3 gündürde grip öksürük burun akıntısı baş ağrısı derkene bugün azıcık düzeldi...tatil konusuna gelince tamamen suya düştü eşimin ailesi perşembe burada olucaksempatiksalakcinniölürmüsü öldürürmüsün

özlem geçmişler olsun diyorum zor bi durum allah yardımcın olsun :((

sağol zeynebim Aminnn...valla sinirden gülme krizi tuttu eşim söyleyince ...iki yıldır tatil yüzü görmedim bide senelik izninde bunlar olunca artık kaldıramadım tatilde eziyet cekicem düpe düz tatil hayali kurarken...:delphin:

kızlar sonunda eşim geldi amerikadn sağ salim :)))

ylnız gelirken bavulları kaybolmuş :(( kızımın cicileri hep gitti hber bekliyoruz bulunduğunda eve göndercekler :((

gözünaydınnn..
ya benim de bir keresinde new yorktan dönerken kaybolmuştu..taaa amsterdamdan çıkmıştı...benim de tüm aldıklarım onun içindeydi..

reyhncım eşim bir sürü kıyafet almış gökşene kendinede almış dedim senin kendine aldıklarına değilde kızımın cicilerine üzülürm seninde sölediim gibi baby gap ten almış bir sürü neyse haber bekliyoruz inşallah gelir :))

havaalanında aktarma yapmış bide uçak geç kalkmış rötar yapmış dolayısyla karışmış işler :))

reyhan sana sorayım amerikada yaşamak istermiydin bizim böyle bi durumumuz var ben çok kararsızım :(((

reyhncım eşim bir sürü kıyafet almış gökşene kendinede almış dedim senin kendine aldıklarına değilde kızımın cicilerine üzülürm seninde sölediim gibi baby gap ten almış bir sürü neyse haber bekliyoruz inşallah gelir :))

havaalanında aktarma yapmış bide uçak geç kalkmış rötar yapmış dolayısyla karışmış işler :))

reyhan sana sorayım amerikada yaşamak istermiydin bizim böyle bi durumumuz var ben çok kararsızım :(((

zor bir karar..
ben ilk gittiğimde 20 yaşındaydım..3 ay new yorkta çalıştım..tek başımaydım..ama birçok arkadaşım vardı..ama koşa koşa geri döndüm..
sonra üniversiteyi bitirince gittim californiaya..bir süre de orada çalıştım..zor döndüm..
şu anda imkanım olsa giderim..ama şehirine bağlı..birçok türk var orada..sıkıntı çekmezsin..kızının geleceği için de iyi bir frsat..ancak her isteyene green card vermiyolar..
biraz zor..eşin ne işle uğraşıyor?nereye gitmeyi düşünüyorsunuz?

zeynep sakin ama sakin ulkeni terketmeeeeeeeee turkiye gibi guzel bir yer yokkkkkkkkkkkk
ben baska bir ulkede yasayan olarak sana bunu derimmmmmmm

gunaydin kizlar nasilsiniz bebisler nasilllll

bilgisayar mühendisi reyhanncım green card işini bi şekilde halledebiliyomuş orsını tam olarak anlayamadım newyork filan olur büyük bi ihtimal kalablık bi, şehir am olmassa evmiz daha sakin yerlerde de olabilir

OLMADI BECERİKSİZ BEN BECEREMEDİM BİZ BUNU SÜREKLİ YENİLEMEMİZMİ LAZIM HER YAZDIĞIMIZ DA YAPIŞIRMAK ZORUNDAMIYIMM????.. UFF UFFFFakannehirakannehir

canım benim kaydirigubbakcemile5ayrı sekmede kulanıcı panelini aç ben sana detaylı yol göstereyim aynı durumdaydım bende seni gayet iyi anlıyorum

bilgisayar mühendisi reyhanncım green card işini bi şekilde halledebiliyomuş orsını tam olarak anlayamadım newyork filan olur büyük bi ihtimal kalablık bi, şehir am olmassa evmiz daha sakin yerlerde de olabilir

ben olsam giderdim..kızın ingilizce öğrenir ana dili gibi..çünkü 0-3 yaş arasında hangi dili öğretirsen çocuk onu ana dili olarak benimseyebiliyor..istersen 4 dil öğret..

ayy zeynep yaa çok guldum demek halıların pahalı:):) şuu çook büyük halıları pahalı evini merak ediyorum. bi dahaki buluşlmayı sende yapalım:)
valiz bulunur yaa bir sonraki uçağa kalmış olabılır. çok uyuz olurum bende böyle seylere..
yurtdışı meselesine gelınce ben hiiç sıcak bakmıyorum kendi adıma ama diğer taraftan bakarsa ne yaparsak bu yaşlarda yaparız ileride ne köy oluruz ne kasaba.iyi bir fırsat olursa ben engel olmazdım hiç sıcak bakmamama ragmen..

Back
X