2009 Eylül Anneleri

pahalı olan evim değil meryemcim halılarım evimde iş yok çeyizlik halılarım babam aldı diye özen gösteriyorum o zamanın parasıyla çok para verdik onlara :)))

yok yok evımde çok buyuk dıyorsun yaa ondan dedım neyse sen bızı ıstemıyormusun şimdi gelmeyelımmı yanı onumu anlıyım:)

sen cevap yazrken bende yazmışım :)))

evimin büyüklüğü doğrudur şekerim gelirseniz bana çok dua ediceniz allah yardımcın olsun diye çünkü gelen hep diyoda :)))

demetçi,m sen nerde yaşıyosun ?

ISVICREDE yasiyorum canim 5 yildir ama insan kendi vastanini hic tutmuyorr
ayy zeynep yaa çok guldum demek halıların pahalı:):) şuu çook büyük halıları pahalı evini merak ediyorum. bi dahaki buluşlmayı sende yapalım:)
valiz bulunur yaa bir sonraki uçağa kalmış olabılır. çok uyuz olurum bende böyle seylere..
yurtdışı meselesine gelınce ben hiiç sıcak bakmıyorum kendi adıma ama diğer taraftan bakarsa ne yaparsak bu yaşlarda yaparız ileride ne köy oluruz ne kasaba.iyi bir fırsat olursa ben engel olmazdım hiç sıcak bakmamama ragmen..
bencede oyle yapin bulusma fotolarinida buraya koyun bende merak ediyorum zeynepin 3 katli eviniiiiiiiiiiii zeynep sen kac yasindasin 3 cocuk yapmak istiyordunda merak ettimmmmmm

ne zaman istersen her zaman kapım açık isterse şimdi buyur :))))

ama ciddi ciddi ben evde buluşalım diyorum bi dahakine dışarda olmuyo bi dahaki buluşma işine talibim :))

çok önemli tabi zeynep.şimdiden sonra hersey evladım için. sadece amerika değil heryere evladım ve gelecegı için en ıyı yer neresıyse seve seve.. ben bu ulkede emekle bir yere gelinemeyecegını bılıyorum. elin adamı evladımın emegıne daha fazla saygı gösterecekse evledım kendını daha kıymetlı hıussedecekse benım yasadıgım kendımı ıspatlamak için yaptıgım onlarca sacmalıgı yapmadan bır yerlere gelecekse gercekten doğdugun değil doydugun yer der giderim

bi dakka bi dakka yanlış anlaşılma var benim evim 3 ktlı değil yaw sadece çatı kat iki dairenin yan yana biçimsiz bi şekilde birleşimi :))))),

demetçim ben 3 değil 4 düşünüyodum ama bu aralar 2 ye 3 e indirdim :))) şaka maka nasip kısmet bu işler ama eşim ciddi ciddi 4 tane düşünüyo :))) bu arada yaşım da 20 daha çook gencüm yarışimacı arkadaşara da başarılar dilerim :)))

eşimde senin gibi düşünüyo zaten çaıştığı yerde epey yükseldi ama bi yere kadar bi yerden sonra bu ülkede torpil gerekiyo malesef :(( o yüzden oda yurt dışında çalışmaının kendisine çok şey katıcağını gerye döndüğümüzdede burda daha rahat ediceğini söylüyo bende kararsızım orada tek başıma olmak korkutuyo beni bide annemlere sölemedim duysalar kesin bırakmazlar torunlarından ayrı kalmamak için ama geçen sefer eşimin hayellerini yıktım bu seferde yapamam :(

selam kızlar nasılsınız
dilekcim çok geçmiş olsun tahmin edebiliyorum neler yaşadığını allah hepimizin evladını bütün bebişleri korusun
zeynepcim gözünaydın eşin gelmiş ama gökşenin cicileri bulunur inşallah yurtdışında yaşama işine gelince ilk yıl oldukça zor sonra alışıyosun ben ilk günler hep ağladım ama şimdi alıştım sonuçta 2 yıl sonra döncez bu beni rahatlatıyo bide parası çok iyi tabi türkiyede 1 yılda yapamayacağımız birikimi burda 1 ayda yapabiliyoz çocukların geleceği için ben bu açıdan düşünüyorum peki siz süreklimi kalacaksınız
özlemcim allah yardımcın olsun cnm
bizde bu gece antalyaya uçuyoz gece 3 de kalkıyo uçak tamda çocukların derin uykuda olduğu bi saat yataktan kaldırınca çok ağlıyacaklar daha bavulumuzu hazırlamadımn pffffffffffff gidiyim hazırlayım bariii
türkiyeden net e girebilirmiyim bilmiyorum hepinizi öpüyorum

ece hg canım sağolasın :))

ne kadar kalınır belli değil şu an sadece düşünme aşamasındayız iş tamaıyla ciddiye binince nasıl ne şekilde olur hiç bi bilgim yok yaşayıp görcez :))

sizede ii yolculuklar tatlım inşallah gönlünüzce güzel bi tatil yaparsınız :)))

selam kızlar nasılsınız
dilekcim çok geçmiş olsun tahmin edebiliyorum neler yaşadığını allah hepimizin evladını bütün bebişleri korusun
zeynepcim gözünaydın eşin gelmiş ama gökşenin cicileri bulunur inşallah yurtdışında yaşama işine gelince ilk yıl oldukça zor sonra alışıyosun ben ilk günler hep ağladım ama şimdi alıştım sonuçta 2 yıl sonra döncez bu beni rahatlatıyo bide parası çok iyi tabi türkiyede 1 yılda yapamayacağımız birikimi burda 1 ayda yapabiliyoz çocukların geleceği için ben bu açıdan düşünüyorum peki siz süreklimi kalacaksınız
özlemcim allah yardımcın olsun cnm
bizde bu gece antalyaya uçuyoz gece 3 de kalkıyo uçak tamda çocukların derin uykuda olduğu bi saat yataktan kaldırınca çok ağlıyacaklar daha bavulumuzu hazırlamadımn pffffffffffff gidiyim hazırlayım bariii
türkiyeden net e girebilirmiyim bilmiyorum hepinizi öpüyorum

canimm iyi yolculuklar nasilsin kaan sinan nasil sana hayranim biliyorsun demiiiii

demetcim nerelerdeydin cnm nasılsın erdenay nasıl ösledim seniiiiopuyorumnanaktan

canim kotuyum izin donusu deprasyonundayim offfffffffffffff insanin kendi memleketi gibisi anasi babasi gibi yokkkkkkkkkkkkkk
izindeydim gulummmmmmmm bende seni cok ozledimmmmmmmm

Back
X