2009 Eylül Anneleri

dilekcim çok geçmiş olsun allah korumuş canım yaa bende eylülün kafasına taktığım tokayı elinde oynarken bulmuştum bi kere çok dikkat etmek lazım rabbim yaşatmasın bidaha

dilek çok geçmiş olsun zor bir durum allah korumuş

slm

dilekcim çok geçmiş olsun, tokalara dikkat etmek gerek.
kızıma bu yüzden toka takamıyodum ve hala takamıyorum çünkü alışmadı:)
en iyisimi lastikle saçını bağlamak ilerde nasıl olsa alışır.
ilkyardımı bilmek iyide
kendimize gelince nedense uygulayamıyoruz ellerimiz titriyor işte naparsın:(

selam annişlerrr ay uzun bi ara verdik yine :)))

dilekcim çok çok geçmiş olsun, Allah bi daha yaşatmasın böyle bi olay inş.. ben daha hiç takmıyorum toka kızıma sadece lastiği üç kez sarıyorum antenleri çıkıyor :roflol:
bi kaç kez ağzından toka çıkardım ama bi daha yakınına bile yaklaştırmam...

çok yakın bi arkadaşımı evlendirdik h.sonu, çeyizdi düğündü kızım peirşan oldu ve çok kötü öksürüyor...
doktora götürmedim perebron vermişti daha önce onu veriyor(d)um, çünkü bıktım antibiyotiklerden... ateşi falan yok zaten..
veriyordum dedim çünkü dün cadı nasıl olduysa tüm şişeyi halıma boşaltmış!!!
benim bile kapağını zor açtığım şişeyi nasıl oldu da açtı kafayı yiyecektim.. sadece kalakaldım görünce zaten...
bağırsan çağırsan anlayacak mı? hayır! kabahat sende şişeyi ne bırakıyorsun cadının yanında :roflol:

neyse inşallah diğer herkes iyidir özledik yine sizleri :)))

GÜNAYDINLAR HERKESE
geçmiş olsun dilek...ama bu kadar panik yapma çocuğunda psikolojisini bozabilirsin..

dilekçim geçmiş olsun ben daha yeni gördüm çok dikkt etmek lazım ben zten toka takmıyorum gökşene saçından çekip eline alıyo o yüzden korkuyorum lastiklede toplaymıyorum başı ağrır diye saç bandınıda kafasında tutmuyo oyüzden hiç bişi takmıyoruz allah korumuş defnene suyuda allahım bidaha yaşatmasın inşllah

herkese hayırlı günler dilerim...dilekçim çok çok geçmis olsun Allah göstermesin bebeklerimize çocuklarımıza dert kaza hastalık sıkıntı...Allah uzun sağlıklı ömürler versin...
Bu arada benim eşimde ptesi izne ayrıldı 3 gündürde grip öksürük burun akıntısı baş ağrısı derkene bugün azıcık düzeldi...tatil konusuna gelince tamamen suya düştü eşimin ailesi perşembe burada olucaksempatiksalakcinniölürmüsü öldürürmüsün

selam kızlar nasılsınız
dilekcim çok geçmiş olsun tahmin edebiliyorum neler yaşadığını allah hepimizin evladını bütün bebişleri korusun
zeynepcim gözünaydın eşin gelmiş ama gökşenin cicileri bulunur inşallah yurtdışında yaşama işine gelince ilk yıl oldukça zor sonra alışıyosun ben ilk günler hep ağladım ama şimdi alıştım sonuçta 2 yıl sonra döncez bu beni rahatlatıyo bide parası çok iyi tabi türkiyede 1 yılda yapamayacağımız birikimi burda 1 ayda yapabiliyoz çocukların geleceği için ben bu açıdan düşünüyorum peki siz süreklimi kalacaksınız
özlemcim allah yardımcın olsun cnm
bizde bu gece antalyaya uçuyoz gece 3 de kalkıyo uçak tamda çocukların derin uykuda olduğu bi saat yataktan kaldırınca çok ağlıyacaklar daha bavulumuzu hazırlamadımn pffffffffffff gidiyim hazırlayım bariii
türkiyeden net e girebilirmiyim bilmiyorum hepinizi öpüyorum

Çok teşekkür ediyorum kızlar hepinize... Mervecim Reyyan'a da çok geçmiş olsun bu mevsimde nasıl olurda hasta olmayı başarırlar diyeceğim ama bu sene havalar o kadar değişik ki tabi bizim bile dengemiz bozuluyor o minicik yavruların nasıl bozulmasın. Zehra söylemek o kadar kolay ki bu kadar panik yapma demek, yaşamayan kolay kolay anlayamaz ama rabbim hiç kimseye böyle kötü bir deneyim yaşatmasın. Twilight senin şu kayınvalidene de gıcığım valla hep hevesini kursağında bırakıyor.. alsanaalsanasmile
Zeynepcim seninde eşin gelmiş gözünaydın, inşallah gökşenind cicilerine de en kısa sürede kavuşursunuz. Ececim sizede iyi yolculuklar hayırlısıyla gelin inşallah memleketimize.

selam kızlar

geçmişe pek bakamadım ama DıLEK cim seni okudum. kızına çook geçmiş olsun. diger arkadaslar gibi ben de çok yakaladım defnenin elinde tokayı. oyle bir saçı var ki toka takmadan da olmuyor. çok dikkat etmek lazım. artık ben ufak toka hiç takmıyorum. allah korusun boyle kazalardan..

zeynepcim, oğuzunda almanya dönüşü bavulu kaybolmuştu ama allahtan bulundu. yoksa hakkını almak çok zor, ugrasıyorsun ama yine de alamıyorsun. umarım bulunur, belki de bulundu okumadım.

bugun biraz temizlik yapıcam kardeşim geldi. çok optum sizi

selam kızlar

geçmişe pek bakamadım ama DİLEK cim seni okudum. kızına çook geçmiş olsun. diger arkadaslar gibi ben de çok yakaladım defnenin elinde tokayı. oyle bir saçı var ki toka takmadan da olmuyor. çok dikkat etmek lazım. artık ben ufak toka hiç takmıyorum. allah korusun boyle kazalardan..

zeynepcim, oğuzunda almanya dönüşü bavulu kaybolmuştu ama allahtan bulundu. yoksa hakkını almak çok zor, ugrasıyorsun ama yine de alamıyorsun. umarım bulunur, belki de bulundu okumadım.

bugun biraz temizlik yapıcam kardeşim geldi. çok optum sizi

Çok teşekkür ederim Tubacım. Allah korusun yaa demek sende çok yakaladın bu bıcırıklar yemek yemek istemez, toka yerler:) Evet senin kızının saçları maşallah çok ta uzun, benimkilerde artık toplamazsam gözüne kaçıyor, etraftanda korkuttular şaşı falan olur diye, bende bir sürü toka aldım büyük büyük , takmadan önce bu ay ki doktor kontrolümüzde o doktora götürüp kalite kontrol yaptırıcam.

selam kızlar
dileğim canım çoook geçmişler olsun, hay Allah ne yapcağımızı şaşırcaz desene
bizim cadı henüz kafaya takılan tokaları fark etmiyor , anlayıp el atmaya başlayınca ne yapcaz bilmiyorum, büyüdükçe tehlikelerde büyüyor anlaşılan

çok geçmiş olsun dilek canım ne yaşadıını ne hissettiini tahmin edebiliorum bende geçen gün kızıma yediim şeylerden yediriordum ama benimki çiğnemeden direk yutmaya çalışmış bir baktım yüzü kıpkırmızı oldu gözleri yuvasından fırladı deli gibi öksürüo gibi hırlıo o an hemen yüzü koyun aldım kucağıma elimle sırtına vurdum birkaç kez boğazına kaçan şey çıktı yavrum nasıl korkmuştur ama benim elim ayağım dolaşmıştı ben birde panik atak bir insanımdır ama allah kızıma bir şey olunca bilincimi koruor resmen ... allah tüm bebeklerimizi korusun bu arada kızlar bebeğim ilk dişini patlattı 9 aylığız:D alttan ön dişi teyzeleri...

KIZLAR OĞLUM PAZARTESı GECESıNDNE BERı HASTA DOKTORA GÖTÜRDÜK PAZARTESı ateş ve kusma baktı kadın boğazında bişiy yok ciğerlerinde bişiy yok kulağında bişiy yok ama ateşi var çocğuğun bide kusma enfeksiyondanmış antibiyotik verdi oda çocuğun daha çok midesini bozdu o kadar acı ki anlatamam zimaks içemedi gittik tekrar dün değiştirdi antibiyotiği. bu gün biraz daha iyi. ama çocuğun gözleri bile çökrü hemen ateşliyken resmen ıhh ıhhh deyip sayıkladı yavrum.

KIZLAR OĞLUM PAZARTESİ GECESİNDNE BERİ HASTA DOKTORA GÖTÜRDÜK PAZARTESİ ateş ve kusma baktı kadın boğazında bişiy yok ciğerlerinde bişiy yok kulağında bişiy yok ama ateşi var çocğuğun bide kusma enfeksiyondanmış antibiyotik verdi oda çocuğun daha çok midesini bozdu o kadar acı ki anlatamam zimaks içemedi gittik tekrar dün değiştirdi antibiyotiği. bu gün biraz daha iyi. ama çocuğun gözleri bile çökrü hemen ateşliyken resmen ıhh ıhhh deyip sayıkladı yavrum.

çok geçmiş olsun canım ya bzde bi kaç ay önce yaşamıştım kusma ishal ateş ay ne zor oluo onlar bizim canımız bebeişin işlh en kısa zamanda toparlanır üzmesin anneciğini:):ecrin_bebek:

çok geçmiş olsun canım ya bzde bi kaç ay önce yaşamıştım kusma ishal ateş ay ne zor oluo onlar bizim canımız bebeişin işlh en kısa zamanda toparlanır üzmesin anneciğini:):ecrin_bebek:

inşallah tatlım ama ishal yok şükür. ama onlar hasta olmasın resmen ağladım o kustu ben ağladım o kadar üzülüyoru ki

inşallah tatlım ama ishal yok şükür. ama onlar hasta olmasın resmen ağladım o kustu ben ağladım o kadar üzülüyoru ki
canım seni o kadar ii anlıorumki kızım 6.5 aylıkken hasta oldu ama hasta olduunu daha bilmiorum ateşlenmemişti ve ben panik atak bir insanım salonda oturuoruz kızımda yerde oyun oynuor kendi annemde bendeydi kızım birden deli gibi ağlamaya başladı aldım kucağıma yüzü morardı ve öğürür gibi hareketler yapıo ve gözleri sulandı yuvasından fırladı resmen ve nefes alamıo gibi öğürüo aman tanrımmm nasıl ağlıorum o an çok korktum ve anneme bağırıomuşum annem anlattı snra deli gibi anne yetişşşşşşşşşşşş kızım ölüoooooooooooooo die bağırıomuşum ölüo ölüo die bağırıomuşum sora annem beni tokatladıda kendime geldim kızım sadece kusuomuş artık nasıl zor birşeyse onun için böle bi korku yaşadım ama o gün bana ders oldu artık soğukkanlı olmayı yaşaya yaşaya öğreniorum geceleri başında duruodum ay ne günlerdi ishaldi su içmesi gerekiodu ama ağzına bişi veremiodum of allah ne varsa bana versin diorum ne ağlamıştım hala aklıma geldikçe kanım çekilio gibi oluo... allah kimseye vermesin allah bebeklerimizle korkutmasın bizi annelik o kadar mükemmel bir duyguki böle bi duygu yok bu mutluluğu bu hissi hiçbirşey veremez...:Saruboceq::2:kaydirigubbakcemile3

canım seni o kadar ii anlıorumki kızım 6.5 aylıkken hasta oldu ama hasta olduunu daha bilmiorum ateşlenmemişti ve ben panik atak bir insanım salonda oturuoruz kızımda yerde oyun oynuor kendi annemde bendeydi kızım birden deli gibi ağlamaya başladı aldım kucağıma yüzü morardı ve öğürür gibi hareketler yapıo ve gözleri sulandı yuvasından fırladı resmen ve nefes alamıo gibi öğürüo aman tanrımmm nasıl ağlıorum o an çok korktum ve anneme bağırıomuşum annem anlattı snra deli gibi anne yetişşşşşşşşşşşş kızım ölüoooooooooooooo die bağırıomuşum ölüo ölüo die bağırıomuşum sora annem beni tokatladıda kendime geldim kızım sadece kusuomuş artık nasıl zor birşeyse onun için böle bi korku yaşadım ama o gün bana ders oldu artık soğukkanlı olmayı yaşaya yaşaya öğreniorum geceleri başında duruodum ay ne günlerdi ishaldi su içmesi gerekiodu ama ağzına bişi veremiodum of allah ne varsa bana versin diorum ne ağlamıştım hala aklıma geldikçe kanım çekilio gibi oluo... allah kimseye vermesin allah bebeklerimizle korkutmasın bizi annelik o kadar mükemmel bir duyguki böle bi duygu yok bu mutluluğu bu hissi hiçbirşey veremez...:Saruboceq::2:kaydirigubbakcemile3
AYNEN geçen kusarken remen morardı nefes alamadı ve kusmaktan korkuyo çok ağlıyo böyle sesli sesli öğürüyo yavrum ya

gunaydin kizlar
nasilösiniz bebisler nasil
ya artik ben ikinci bebegi yapmaktan korkuyorum walla buyudukce tehlikeleri artiyor

KIZLAR OĞLUM PAZARTESİ GECESİNDNE BERİ HASTA DOKTORA GÖTÜRDÜK PAZARTESİ ateş ve kusma baktı kadın boğazında bişiy yok ciğerlerinde bişiy yok kulağında bişiy yok ama ateşi var çocğuğun bide kusma enfeksiyondanmış antibiyotik verdi oda çocuğun daha çok midesini bozdu o kadar acı ki anlatamam zimaks içemedi gittik tekrar dün değiştirdi antibiyotiği. bu gün biraz daha iyi. ama çocuğun gözleri bile çökrü hemen ateşliyken resmen ıhh ıhhh deyip sayıkladı yavrum.

canim cok gecmis olsun kiyamam yaaaaaa

Back
X