2009 Eylül Anneleri

hoşbuldum gamzecim :) azcıcık bişiler yaptım ben ev işi manasında. şimdi kalkayım da kalanını yapayım.
ekranım açık. azcık yazın da laflayalım........

hee bu arada size bişi anlatıcam. benim 5 temmuz evlilik yıldönümümdü yani geçtigimiz pazartesi..
koskoca bir 7 yılı devirdik. 8.yılımıza girdik.
kocişim beni yemege goturdu sagolsun. tabi defneyle ne kadar rahat yedik tartışılır...
neyse yemek faslı bitti, çay içiyoruz.... benim bir anda pilim bitti. ama nasıl ayaklarım, kollarım, her yerim agrıyor bi anda çöktüm. sonra başladı karnım agrımaya..
acaba regl mi oldum derken wc ye bi gittim kiii evetttt ta kendisi teşrif etmişler :))
altımda beyaz etek var. acele tarafından eve geldik tabi. çocukla ilk evlilik yıldönümümüz çok romantik bir şekilde sona erdi anlayacagınız :)))))))))))))) ay ne sinir yaa poff :D

ayy bende unuttum yw
herkese hayirli kandiller diliyorum.

gamzecim hosbulduk. biz kismetse 30 temmuzda ordayiz. 4 agustos aksami da donecegiz.
dedemanin devremulku var sanirim ortakent ile gumbet arasinda bi yerdeydi orda kalacagiz. insallah gorusebiliriz cok isterim.

kizlar bende komik bisi anlatayim
dun aksam dugun vardi ya is cikisi kuafore gittim sac makyaj yaptirdim sacim duz oldugu icin farkli olsun diye masa yaptilar aginik topladilar.
sonra eve geldim kapiyi bakicimiz acti. alis benim sesimi duyunca ,cerden nasil heyecanli sesleniyor gulucuk atiyor. sonra iceri girdim ali beni bi gordu gulusu yuzunde dondu kaldi resmen.
nasil saskin saskin bakiyor sonra boyle aglamaya calisiyor aglayamiyor felan acayip oldu cocuk.
heralde diyor ses annemin ama goruntu o degil :)

ebru ali efe de değişik birini görsün ya da bizi değişik bir tipte görsün şaşkın şaşkın bakıyor sonra yanında kim varsa ona bakıyo ne oluyo der gibi. ama o bakışlar gerçekten çok komik.

tubacım çok güldüm vallaha başına gelene kıyamam yaaaa çocuklarla bişiyler yapıyoruz daa nasıl yapıyoruz Allah biliyo :)

canım işallah bir aksilik olmazsa bende o tarihlerde burdayım bende çok görüşmek istiyorum umarım bir aksama olmaz :))))

baharcım sen napıyon bakim işler yoğun deel herhalde bu aralar :))

gamzem işler yoğun değil pek bacım aman dilimi ısırayım :)
bu arada ben de dün meryemin iş yerine uğradım. kahvemi içtim iki kikirdedim geldim. çok iyi geldi canım arkadaşımı görmek.

gamzem işler yoğun değil pek bacım aman dilimi ısırayım :)
bu arada ben de dün meryemin iş yerine uğradım. kahvemi içtim iki kikirdedim geldim. çok iyi geldi canım arkadaşımı görmek.

ayyy keşke bende oleydiiiiiiimm orda kararsız tatilci rolü yapar teee akşama kaa otururdum gelsin çaylaar gitsin kahveleeer :))))))))))))))
bu arada dilini ısır kabanı kaşı tahtaya boynuna at nalı tak :)))))))))))))))) :roflol::roflol::roflol:

al bununla uğraş gamze haaaa :)))))
iş çıkarıyorum sana işte hayatım siz bay & bayan smith olarak bi görüşün tabee :))

slm ben geldim :)))

bu gecede berbat geçti sağolsun gökşen 4 e kadar ayakta tuttu beni en sonunda sızdı kendi kendine :(

bu aralar çoçuklarda huy değiştirme zamanı galiba hep mız mız lar

ooff oofff zeyno sorma dönemimidir nedir mız mızki ne mız mızzzzzz delirticek beniii......
ee nasıl keyiflerrrrrrr

evet evet cumartesi bayaa bi enerji depoladım yaaa..... kocamda saolsun şarj aletimi yaptırdı.... şükür şartlar benden yana.... :))))) sinirimi bozan bazı şeyler oluyo ama neyseki küçük şeylerin sıkıntısıda küçücük oluyo..... bu arada uzun kalacak misafir iptal olmuş çok şüküüüüürrrrrrr :)))))))))

selam kizlar ya bu ara santiyeye gidiyom turkiyeden diger muhendis esleri geldi tatil diye kalabalik iyi oluyor turkce konusuyos en azindan:)herkescikler buradaymis.ya ebru niuckini niye degistin baczimm ayrica cok merak ettik senii

ayferim hoşgeldiiin çok sevindim yeni arkadaşlarının olmasına geçici bile olsa takıl boşver enazından kendi dilini konuşuyosun :)))
ebru diğer isminin şifresini kaybedince bunu almış canım.....
işyerinden bağlanamadığı içi,nde bizden uzak kalmış durumlar böle yanii :))))
sen nasılsın canımm paşanın yeni resimlerini koysana face e özledik yahuuu...

Back
X