2009 Eylül Anneleri

kızlar,
bebeği 6.hastalık geçiren annelere birkaç sorum olacak.
okursanız yanıtlarsanız sevinirim.

bu hastalık bulaşıcımıdır?
her bebek mutlaka geçiriyormu?

int.den baktım ama size dr.unuz ne dedi bilmek istedim.

kızlar,
bebeği 6.hastalık geçiren annelere birkaç sorum olacak.
okursanız yanıtlarsanız sevinirim.

bu hastalık bulaşıcımıdır?
her bebek mutlaka geçiriyormu?

int.den baktım ama size dr.unuz ne dedi bilmek istedim.

benim kizimda 6.hastalik gecirdi canim gecmis olsun oncelikle.. hastalik solunum yoluyla bulasiyor yani sadece onun yasinda bebeklere bulasabilir 1 kere gecirince omur boyu bu hastaliga karsi bagisiklik kazaniyor vucudu her bebek gecirmeyebiliyor tehlikeli bir hastalik deil cok sulur sadece atesin cok yukselmesi bebekleri perisan ediyor fitille kontrol altinda tut canim 3,gunu aksami gesmisti kizimda kendi kendine 36 ya dustu ertesi gunde kirmizi kirmizi lekeler oldu gogsunde oda 2 gune kadar gecti allah beterinden korusun

slm kızlar:)

2008 aylül annelerine sordum seneye giymesi için gökşene ayakkabı alıp koyayım diye seneye kaç numara giyer bebişler diye herkes farklı bi numara söledi dolayısıyla bende vazgeçtim sandelet tarzı şeyler alıcam ama :)))

keyfim yok esincim yaaa
yaz bitti eve tıkıldık kaldıkk
eşim çok yoğun oğlum çok mızmız
bunalımdayım sanırımmm :SSS

keyfim yok esincim yaaa
yaz bitti eve tıkıldık kaldıkk
eşim çok yoğun oğlum çok mızmız
bunalımdayım sanırımmm :SSS

atllayın gelin bize denizegideriz..:))) benim oğlum da inan çok mızzz mızzz..üst dişler onu da beni de yedi bitirdi..ah bir de şu eşlerin yoğunluğu yok mu...hele ona söylüyecek söz bulamıyrm...ne söylesem az ..aynı dert bende de var çünkü....

bugün oğlumu dr.a genel kontrle götürdüm.tam 9 ay 11 günlük.74 boy 9.750 kilo..normal dedi...ve asıl dr.un tayini samsuna çıkmış bugün son günüymüş...4 dişimiz var..asabiyet derecesinde sinirimiz ve mızzzzımız var..sizce de değerler normal mi..karşılaştırmak gibi olmasın ama bir yazın ..

veeeeeeeeeeeeeeee...biz dün gamzeyle ufaktan bukuştuk...ben çooooooooooooookkk keyif aldııımm.SU BELıZ şekerler şekeri annesi gibi tabikii...izmir buluşmasını sabırla bekliyorm inşallah bir terslik olmazda ben de gelirim

slm kızlar,

çoğu bebek gibi defne de mızz mızzz 3-4 gündür. hiç birşey yemek istemiyor.
acaba bu aralar çok dışarı çıktık. bize çok gelen giden oldu. düzeni mi bozuldu acaba?
diş falan da yok daha üstleri bekliyoruz. dün gece 1,30 da yattı zorla uyudu.
sabah da 8,30 da kalktı. uykusu var uyumuyor. mızmızlık yapıyor. of yaa offffff...........

bu güzel pazar gününü zehir etmesine izin vermemeliyim kızımın.
zaten hemen alt üst olmaya alışan bir sinir sistemim oluştu.........

neyse..herkese iyi pazarlar.

günaydın kızlar ben mi yanlış görüyorum bu siteye neolmuş böyle ....pembeler gitmiş maviler gelmiş..göz yoruyor alışmam mümkün değil..

Back
X