• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

Tatlım ya kıyamam sana inşallah ciddi bişiy yoktur. Bu arada Maşallah Defne Kuzuya yemiyor ama kilosu gayet iyi bence endişe etme tatlım. bizimki 3 ayda 650 gram aldı sadece.

evet canım yemiyor gerçekten ama dr.un bize bu ay ekstra verdigi mama takviyeleri vardı. buradan da yazmıştım hatta. onlarla toparladık.. paşama da maşallah :)

Tuba maşallah defne uzun boylu olacak galıba yada o normal benım oglan kısa boylu:) bızde 74 cm olmusuz.

1 yaş kız çocugunun boyu 73 cm olurmuş. bizimki uzun gidiyor. ali tuna da hiç kısa degil bence meryemcim. gayet normal..

günaydın hatunlar. berbat bir gece geçirdik. aliefe 12 ye geliyordu zorla uyuttuk. çırım çırım ağlıyordu. battaniyede salladık ta uyudu. bütün gece ağlayarak uyandı kucağımda uyumak istedi. yatağına bırakınca hemen uyandı falan. sabah ta çok huysuzdu. sürekli mızmız ağlak bir çocuk oldu çıktı ya. doğru düzgün yemiyor da. bir gün mıçsa 2 gün rötar yapıyo sancı çekiyo. babamlar da bugün dönüyor. of psikolojime kamyon çarpmış gibiyim yaaaaa

günaydın hatunlar. berbat bir gece geçirdik. aliefe 12 ye geliyordu zorla uyuttuk. çırım çırım ağlıyordu. battaniyede salladık ta uyudu. bütün gece ağlayarak uyandı kucağımda uyumak istedi. yatağına bırakınca hemen uyandı falan. sabah ta çok huysuzdu. sürekli mızmız ağlak bir çocuk oldu çıktı ya. doğru düzgün yemiyor da. bir gün mıçsa 2 gün rötar yapıyo sancı çekiyo. babamlar da bugün dönüyor. of psikolojime kamyon çarpmış gibiyim yaaaaa

gecmis olsun bahar
ben ayagimi kaldirmisim sen basmissin
nooluyo bunlar anlamiom ne yapsam yaranamiyorum bende nolacak sonumuz

tubacım benim de dizlerde sıkıntı oldu birkaç defa. babam, vücutta kalsiyum vs eksildiğinden güçsüz kalmıştır kemikler alarm veriyordur demişti canım.

burcu ben de bilmiyom canım. eline verdiğim oyuncakları sinirle yere bir atışı var görmen lazım. en sinir olduğum çocuk tipi olacak diye korkuyom walla.

hiç bişey ıolmaz bahar su an onların çok derdı var hergun yenı bişey ögrenıyorlar kafaları dolu.. vucut yorgun. yere yatıp bı kendımızı cekmeye calısalım bak nasıl yorulşuyoruz:) halıyle sınırlenıyorlar.

burcu ben de bilmiyom canım. eline verdiğim oyuncakları sinirle yere bir atışı var görmen lazım. en sinir olduğum çocuk tipi olacak diye korkuyom walla.

ben cok buyuk konusmusum simdi anliyorum asla benim cocugum yapamaz izin vermem dediim herseyi gayet basarili sekilde yapio valla bende laflarimi balli borek gibi yutuyorum

ayni sinir bizdede var bide ciglik atiyo kendini kasio ellerini yumruk yapio filan piskopat gibi birsey olddu benim kizz

meraba kızlar,

bahar benim kız da da var, ağlıyo, sonra hemen gülüyo, tekrar ağlıyo, resmen psikopat gibi burcunun dediği gibi

ama meryeme de hak veriyorum her gün yeni şeyler öğreniyorlar, ağır geliyo onlara

bu arada tubacım maşallah iyi kilo almış, nelere karıştırıyosun o mamalara, bana yazabilirmiisin, olmazsa doktorumla konuşup ben de verecem, benim kız 8200 şuan hala bu ay h,ç kilo almadı. boyu da 70 cm di geçen ay, boyu uzadı gibi geldi,

bircan maşallah poyraz şuan en üst sınırda gidiyo boyda...

bu arada tuba benım oğlumda senın kız gibi kılo alımı süt içme mıktarı ıle orantılı. çok sut içerse çok alıyor..

gülaycım,

fantomalt ve protifar (biri protein, biri karbonhidrat takviyesi) verdik.
eger içerse aptamile karıştırdım. onun dışında yogurt ve kahvaltıya ekledim.
günde en az 3-5 ölçek arası verebilirsin dedi dr. bu şekilde yedirdim canım.
hatta defnenin hiçbir şey yemedigi bir dönem vardı yaklaşık 20 gün kadar..
bu dönemde sadece aptamil ile o da geceleri verdim bu mamadan.
kilo kaybı da olmadı. alması gereken besini bu mamalarla almış oldu.
tabi sen mutlaka dr.a sor yine de. her dr.biliyorsun farklı düşünüyor.

slm arkadaşlar uzun süredir giremedim doğru düzgün sınavdı umre hazırlığıydı (annemler ve kayınvalidemler için) giremedim... herkesler iyidir inşlh meryemcim boğaz çok bela bişey canım akifeymen de geçirdi mahvoldu çocuk tam 4 gün ateşlenmiştik... oyy ... çok kötüydü.. sizede çok geçmiş olsun..
tubacım umarım ters bişey yoktur canım..öpelimde geçsin..:))
eylülcümm hg canım resimlerinize baktımm çok güzel geçmiş tatiliniz belli..
bircancım sen nasılsın..

iyim tatlım ya napam çok yoğun canımızı çıkarıyorlar

Back
X