• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

kızlaaaaarr selamlarrr nasılız bakalım varmı geçmiş özeti geçicek bir gönül dostu :))))))))))))

hg gamze canım...ben de yeni girdim bilmiyrm ama eylül tatilden döndü..meryemin kuzusu boğaz enfksynu geçiryrdu bugünn daha iyiymiş..tuba bacağı ağrıyor diye bugün dra gitmiş ben de merak ediyrm çünkü benim de belim ağrıyr korkuyrm dra gitmeye kötü bişey çıkacak diye

bir de benim henüz tanışmadıklarıma denk geldim bir kaç gündür ama henüz tanıştklarımı daha keşfetmeden dalmayayım dedim canım benim

saol esinim canım benim hemende özetleyivermiş arkadaşına kıyamam yaa :))))
nasılsın şekerim ahmet bebiş beyler nasıllarr :))))
bu arada topiğimizdeki ilk ahmet senin oğlun yanılmıyorsam değilmi arkidaşlaaarr :))))
baktım senin söyliyeceğin yokk ben diyim bari yavrucağın adınıda öğrensin millet esincim kızma pliizz :)))))

ayy meryemim canım yaa neden öle diyon eğer gördüsem varya özetini beni dondurmalar dönerler bütün nimetler çarpsın yaaa riciderim neden öle diyonki yaa... :)))))))))))))))))

oğluşun daha iyiymiş şükür yaa.. sevdimi karadut suyunu???
aynı marka şimdide yaban mersini suyu çıkarmış.. belize yediriyodum bide içiricem artık onun arayışındayım şimdi :)))

gamzecim çok fazla içmedi ama 50 cc kadar içmiştir. bende çok sevdım:) gercekten içinde pütürleri falan olması güzel. oğlum iyi sadece iştahsız ama iyi olsunda varsın ıstahsız olsun yavrum

meyremimm vallaha çok sevindim içmesine 50 bi bebek için gayet ii :))))
ama anasında sevmiş işallah bebek anasından fırsat bulur içmeye :)))
esinn nere kaçtın canım yahuu :)

oo gamze hanım ılk ben ozetledım tabı görüştün yaa eski meryemdense yeni esin kankan oldu tamam ya:P

aşkolsun meryem yaa..inan gamze senden öyle tatlı iyi bahsetti ki seni görmesem de kanım ısındı ve görmeyi de çoook arzular oldum seni inşallah buralara yolun düşer de görürüm bunu samimiyetle söylüyruum:))))))))))))))

saol esinim canım benim hemende özetleyivermiş arkadaşına kıyamam yaa :))))
nasılsın şekerim ahmet bebiş beyler nasıllarr :))))
bu arada topiğimizdeki ilk ahmet senin oğlun yanılmıyorsam değilmi arkidaşlaaarr :))))
baktım senin söyliyeceğin yokk ben diyim bari yavrucağın adınıda öğrensin millet esincim kızma pliizz :)))))

ahmet ...oğlumm..arkadaşlar beni yeni tanıdıkları için akıllarını fazla karıştırayım istemedim..çünkü ben de sadece sık yazıştıklarımın kuzucuklrının adlrını bilyrm sadece...şuan kucağmda beraber yazıyrz gamze teyzemize..siz neyapıyrsunuz canım iyimisiniz misafiriniz gittimi...

evet tatlım misafirler gitti şükür :))))
kaldık canikomla başbaşa....
sıcaktan bişiyde yapılmıyo gerçi bizim burası fena esiyo yine...
aslında canım çok şey istiyo ama bizim buradaki ulaşım sorunu yokmu deliriyorum yaa oof offf......

siz nasılsınız canım varmı gelen giden...
bugun sabah bi uyandım eşim salonda te.le konuşuyo.....
kuzenimi artık kimse ısrarla davet edip durdu onlarda tamam tamam dedi milletinde canına minnet tabiiii.... ben gidip bir çaylarını bile içmiyorum ama millet bana doluşuyo ben bu işi anlamış değilim yaa...
aslında benim sorunum kocamın tayfasından birinin gelmesi..... çünkü ellerini göbeklerinde bağlayıp hizmet bekliyolar...
yoksa kendi akrabam yada arkadaşlarım sorun olmuyolar....

Back
X