• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

meryemcim, baharcım sizz hiç merak etmeyin ben sizin yerinize de gezerim anacımm :)))))

esincim, zati oraya gelip de sizinle görüşmeden olmaz şekerim. hatta "gamze ultra herşey dahil resorte"e puan vericez bakalım memnun kalıcazmı :))))))))))) bir gündüz kendilerinin havuzuna bodoslama dalmayı düşünüyorum da :))))))))))

kızlar size iyi sohbetler ben bi pazar yapayım bilen bilir hatayda perpa artık salı günleri kuruluyor.bir ik camasır alıyım.byyyyyyyy

oooohhhhhhh çok severim çarşı pazarı....hadi iyi gezmeler canım haberleşiriz.

bu arada akçay sakin ama denizi falan çok güzel :)

imzamı ben de ne zamandır değiştiricem aslında sıkılmıştım :)

ay havuz diyolar deniz diyorlar yaaaaaaaa. deliricim yaaaaaa.
diğeri de diyeti bozduruyormuş...
aranızda kendimi uzaylı gibin hissetmeye başladım desem :))))

meryem tabi sen zayıf hatunsun, gelsin dondurmalar gitsin kebaplar ohhh.. çok isterdim oyle olmayı yaa... arkadaşlarında anlaşılan dünden razı ayartılmaya :)))

kimse benim yerime gezmesiiinnnn ben gezerimmm kendi hakkımı kendim kullanmak istiyorum tubaa yıllık iznimden düşlermi benım yerıme gezmen:)

ben gidiyorumm bavul hazırlıcam :)))))

hadi bana çok kolay gelsin...size de arkidişlerim tabi :)

ama sizi yanlız bırakmam. eşim bilgisayarını alıcak. oradan durum raporu veririm :kedi: :))))))))

hadi optumm zemuszemus

oohhh meryem sende de bikinili hatun reklamı
bunlar kamera mı koyuyolar bilgisayarlarımıza yaa adamına göre reklam
aaaa ayıptır ama
meryem diyetten anlamadığın belli maşallah
Allah anlamak zorunda da bırakmasın inşallah ... daaa
biz de bişe anlamıyoz zaten yap boz hep aynı yerdeyiz

meryemcim, baharcım sizz hiç merak etmeyin ben sizin yerinize de gezerim anacımm :)))))

esincim, zati oraya gelip de sizinle görüşmeden olmaz şekerim. hatta "gamze ultra herşey dahil resorte"e puan vericez bakalım memnun kalıcazmı :))))))))))) bir gündüz kendilerinin havuzuna bodoslama dalmayı düşünüyorum da :))))))))))

güle güle gez canım haberlerini bekliyruz... ayrıca ben sıranın bodruma gelmesini de sabırsızlkla bekliyrum.gamzede resmini gördümm..çoook şekerdinn tabikizemuszemus

teşekkür ederim esincim. bir sürü kocagöbek toplanmıştık çok komik görünüyorduk o gün. aaaay ay o zaman işimiz çok daha kolaymış meğer :)

tubaaaaaa ben ramazan bayramında ve sonraki hafta izmirdeyim nasipse. siz ayarlamayın bir buluşma da bak ne oluyo.... te o ka :jeyyar:

çook şekerdiniz canım ya sizi öyle görünce içim gitti..ama betül ve huysuz rumuzu çıkaramadım

çook şekerdiniz canım ya sizi öyle görünce içim gitti..ama betül ve huysuz rumuzu çıkaramadım

betül (aussie) uzun süredir girmiyor canım arada face ten görüşüyoruz. huysuz da ebrumuz alişin annesi (çocukyaptım kariyer nanay diye psikopatça bir rumuız aldı kendine son günlerde :)))

Back
X