• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

aaaaaaaaaa iyi insan lafın üzerine gelir derler ebruuuuu şimdi seni andım he. bu ali lerin hepsi mi sapıtık olur yahu. bizimki de en iyi ihtimalle 7 de kalkıyor. o da şansımız varsa :)

Valla ebru ne ben cok erken kalkarım nede oglum:) bak o gun erken kalkanların sıpaları hep erken kalkıyor:)

hosbulduk baharcim
evet baya bi cinladi kulaklarim bugun :P

ya 7 bizim icin hayal gibi bisey artik
sabah 5:50 -6 :00 dedin mi ayaktayiz ne bicim is annamadim
gecede 3 kez uyanip deli gibi su iciyor artik
sabah bezini resmen vincle kaldiriyoz altindan o nasil cis oole yaaa

baharcim senin yazdiklarini okudum o sinir bizde coook uzun zamandir var.
ali resmen sinir krizi geciriyor bazen
cok uzuluyorum ama bi gun gecer bunun henuz kisiligiyle alakasi yok felan deyip avutuyorum kendimi

selam ben geldim
yogun israrlarima dayanamayan arkadaslar bana kacak kat ciktilar :P
siteye giris yapabildim ama ne kadar omurlu olur bilmiyorum

nabersiniz bakalim

hg ebru ben de daha iki gün önce sizin temmuz is.buluşmanızın fotolrnı keşfettim bahara huysuz rumuzlu kim diye soruyodum.çooook tatlısınız ya içim gitti valla...

hosbulduk baharcim
evet baya bi cinladi kulaklarim bugun :P

ya 7 bizim icin hayal gibi bisey artik
sabah 5:50 -6 :00 dedin mi ayaktayiz ne bicim is annamadim
gecede 3 kez uyanip deli gibi su iciyor artik
sabah bezini resmen vincle kaldiriyoz altindan o nasil cis oole yaaa

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: gece çektiğiz eziyete değil yanlış anlama..ama çiş ve vinç kelimerin uyumuna gülyrm..ne güzel özetlemişsin:roflol::roflol::roflol:

esincim insallah seninle de gorusuruz bigun
ben temmuz sonu agustos basi bodrumda olcam
insallah bi firsat bulursam gamze ile gorusebilmeyi umuyorum belki sana da uyar hep beraber gorusuruz

çoooooook memnun olurum inan...tuba da bugün gelirim dedi onun da resmini gamzede görmüştüm.insan görünce daha bir keyifleniyor..senin geleceğini geçmişte okumuştum hatta yazmıştım da buna...:)))))))))))))))))

esincim insallah seninle de gorusuruz bigun
ben temmuz sonu agustos basi bodrumda olcam
insallah bi firsat bulursam gamze ile gorusebilmeyi umuyorum belki sana da uyar hep beraber gorusuruz

hatırlıyrum geçmişte görmüştüm 30 tem. -5 ağsts değil mi..dedimya yazmıştım buna..ve tabi görşmek istedğmden unutmadm..ama yazarken sen yoktun topikte sanırım..ben öyle geçmşe bakrken görmştm..

ebru ya ne yapsak bu çocukların uykuları 8e 9a kadar uzar. polata söylesene bi araştırsın araştırmacı eniştemiz. yoksa ruh sağlığım her geçen gün yara alıyor yahu...

ya kizlar burasi ne kadar tenha olmus
kimsecikler yok olanlarda yazmiyor :(
baharcim ne sesin cikmiyor yaw konussana accik

eylul tatile gitmistiniz galiba face de fotolari gormustum kizin cok seker yaaa hele yatakta bi yatisi vardi bayildim

derken yazmissin zaten :)
baharcim simdi polata gore alinin bu kadar sinirli inatci olmasinin sebebi bizim yanimizda yatmamasiymis
biz odasini ekrenden ayirmistik ya
ama bu teorisini curuttuk ali efe hala sizin oda da di mi

ebrucum yazıyorum canım da artık gözümde fer kalmadı desem yeridir. bütün gece cıyak cıyak uyandık. sabahın köründe dikti ayağa. kahvaltı yaptırmadı. öğle yemeğinde onunla ilgilendim yiyemedim. form bisküvileri ile duruyorum ayakta. hayır kilo vercem ondan korkuyom :))))

Back
X