aslnda varya annelerimiz falan gelse bebişlere baksalar biz şöyle bir senle arz-ı endam etsek türkbüküne..geceleri mavi de müzik dinleyip gündüzleri bodrumun paparazi olması pek muhtamel beachlerinde keyiflensek..
ah canım yaa öylede benim annem geldimi acaip kapris atıyo sen gezdin ben kaldım die.. gelsede öyle bişeye yanaşamam şahsen

(((
ama o paparazzi olan yerlerde bu kiloyla denize gireceğimi vede camış gibi güneşleneceğim fikri bile tüylerimi havaya tikti :))))))))
şekerim sen gibi olan var olmayan var gel bence ıssız bi koy bulalım :)))))9
ayy kızlar ne var bebelerle gezın valla ben nereye oğlkum oraya kol çantam benım:)
şekerim giderizde burda dolmuşla hayat zor.. otobüs yok sadece dolmuş var taksiler desen kol gibi.... dolmuşlar alakasız yerlere gidiyo filan olmuyo yani.. e götürücek adamda yok tıkılıyosun eve....
çünkü yeri geliyo arabada bile durmuyolar bide denizde neler olur bilmiyorum :)))
selamın hellooooo
ben geldimmmmmm
beni merak eden etmeyen arkidişlerim sagolun :))
ayagımın bir filmini çektiler. şükür bi halt yok ama farkında olmadan bir incinme söz konusu.
buz kompresi ve 2 tane pomad verdi..onları kullanıcam. bu arada yürüyüş yasak dedi.
arada yürüyordum, şimdi ona da ara verdim..off offfffff
geçmişi okudum, gamze gelmiş, çenesi düşmüş yine

(bu hareketi çok sevdim) :roflol: .. sayesinde acık geyik yapılmış :))))))))))))
tubişim canım hoşgeldin sen gelmesen akşama doğru arıcaktım.. geçmiş olsun tatşım dikkat et kendine.. çocuklardan haldır haldır her işe yetişecez diye deliriyoruz sonrada olan bize oluyo...
işallah çabucak iyileşir sahalara döner tarihine yeni goller eklersin canııımm :)))
sevgili saliha inan ben de aynı durumdayım..ücretsiz izin aldım düşün ...bebeğimi yalnız büyütüyrm.kocamda gece geç geliyr hele bu aralar pazar günü de dolu..yani bazen şöyle ne bileyim insan sitres atmak falan istiyor..evim yola yakın ve sabahların bir köründe eğlenceden dönen insancıkların sesini duyuyrm..
ayyyyyy varyaaa bende ambulans sesinden başka bişiy duymuyorum :)))
tepede olmanın cezasını böyle ödüyorum herhalde :)))
kzılar ofistekiler her ay diyete baslıyorlar ve ben bozuyorum:) dun dıyete başlandı.öğlen ton balıgı yedıler ben normalde çok sevmem ama bunlar dıyete baslayınca canım magnum ıstıyor:) ahh magnum vah magnum dedım şimdi hepimiz yiycez:) yiyorlar sonrada çok kötüsün diyorlar:)
çok kötüsün herkes sen gibi kürdan değil bırak kadınceyizleri naparlarsa yapsınlar evde kocana magnum de rahat bırak tombulları :)))
allahım bavul hazırlıyorum, koy koy bitmiyor. kıçımdan ter aktı. şimdi bayıliciimmm

(
nereye yine canım yaaaaa noluyo yaaaa kıskanıyom yaaaaaaa.....

(((((((
tubaaaaaaaaaaaa seni tıkıciiim o bavula yettin gari be tatil tatil... hayır giden var gidemeyen var. kayışı sıyıran var dimi yani.... :))))
eweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttt :))))))))))))))