• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

gamze atladım şekerim pardon. gümüldür ve edremit yolcusuyuz bu hafta. ona hazırlanıyorum. anam tatil mi yorgunluk mu belli değil. şimdiden yoruldum yaa

:))))))))
ay vallaha bikere gidiyim yeter diyenlerdenim :)))
bölük börçük tatiller ancak yorgunluk oluyo...
bide izmire gel git bavul bavul bavul bıktım yani oda bende sıkıntı yaratan bi süreç tabi :))))
Allah kolaylık versin yinede güzel geçer işallahh :)

gamze kız bebek başka derken? nedir yani yarın ben gelsem izmire buluşsak benim oğlumu sevmicen demek ki...

sevmicem tişörtümün içine sokup kaçırıcam ben onu amaaaa ahtapot anası bizi zart diye yakalıcağı için buluşma nasıl ve nekadar olcaksa olduğu kadar sevecez artık napalım :))))))

evet yalniz bi daha ki bulusmayi demette yapalim danimarkadaydi di mi
memleket gormus oluruz hem

evet evet canım varsa böle sana hoş gelen biyer biz bavullar elde senden haber bekliyoruz :)))))))))))

gamze ben anladım güzelim sen kız analarını ve kızları daha çok seviyon. öle olsun ne diyim ben büker boynumu bulurum bi oğlan anası kendime izmirden gari.
ebru tam zaman bi yaz kurban oliim.

öpüyorum hepinizi kızlar ben kaçar:)
hoşçakal ali tunayı komacan öppppp sömüüüürrrrrrrrrrrrrrrrr

gamze sen baya performansli bi sekilde emziriyon di mi hala
masallah valla
benim sut bitti biter zaten ali pasa da zarla zorla emiyor
ever canım korkarım üniversitede felanda emecek bazen hiç yememek için direniyo istiyoki hep emsin ama dişlerde çıktı mosmor göğüslerim böle çok zor oldu yaaa :((((
zorluyorum kendimi vallaha emzirirken acıdan.....
ama canı sağolsun yaoacak bişiy yok.....
bizim eve 5 dakikaaaa :) bişeye ihtiyacınız olursa eve gelip alabilirsiniz..
sen gitmiyonmu şikerim hayırdır ? :))))

ebru benim de bitti gibi sütüm. inatla sağıyorum ama yok biberonun dibi anca doluyo o kadarcık.
sağ canım sağ olsun bi damla bile olsa diren napalım bari bukadarcığını alsın..
lactamilk diye bişiy varmış süt arttıran duydunmu?

gamze ben anladım güzelim sen kız analarını ve kızları daha çok seviyon. öle olsun ne diyim ben büker boynumu bulurum bi oğlan anası kendime izmirden gari.
ebru tam zaman bi yaz kurban oliim.
yaaa olurmu yaa canım o benim yaaa :(((((
deme amaa gerçeek sanarlaar :((((
hayır o değil böle iftiraya uğraya uğraya deliricem bigün alacam ellerime soda şişelerini kovalıcam seni bütün ist.da :))))))

yaa varyaaa kalbime ağrılar sokt bu çocuk...
bi baktım ağzı burnu mosmor dudakları ağzı heryeri...
öldüm korkudan..... bişi oldu ağlamadıda filan diyorum ellerim titriyo...
sonra bakıyorum ki mor soğanın kabuğu yenmiş...
inanın ömrümden ömür gitti kalp , iç kanama bilmemne neler yazdım o bikaç saniyede anlatamam.....

hadi gayret canım quantum yap iyilşecem de pozitif ol :)))))
sahalar sensiz napar :))))))
ayrıca sen girmesende defne seni kör topal demez o sahaya sokar bilgin olsun :))))

yahu bunlar böle.... sen bu demeden bunlar buluşmuş oluyolar böle sokağı seven böyle gezen eve dama girmeyen böyle sokağı seven tipler bunlar....... :roflol::roflol:
(ne biri bana kıskanç mı dedi?? kafasını başını yolarım valla iftira atmayın! :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: )

sorma gamze hala hayretler içindeyim...en son buraya geincekti yemeğe kalktım hemencicek paketlenmiş buluşma..

sağ canım sağ olsun bi damla bile olsa diren napalım bari bukadarcığını alsın..
lactamilk diye bişiy varmış süt arttıran duydunmu?

yaaa olurmu yaa canım o benim yaaa :(((((
deme amaa gerçeek sanarlaar :((((
hayır o değil böle iftiraya uğraya uğraya deliricem bigün alacam ellerime soda şişelerini kovalıcam seni bütün ist.da :))))))

canım maaşı humanaya yatırmış biri olarak diyorum ki gidecekse gidiyor. çocuk emmezse pompayla aşk uzun sürmüyor.
beni kendi silahımla vurcen demek ha. kaydirigubbakcemile3
kızım kim ciddiye alacak ya. en fazla aaaaa deliler kavgaya tutuşmuş derler sempatiksalakcinni

baharcim erkek cocukta bi baska oluyo dimi yaaaaa :)
valla benim bi dene daha olsun o da erkek olsun istiyom o derece yaneeee

anaa şunlarada bakın yaaaa nasılda kollektif şirket okuverdiler brden :))))))))
ya anacım amma çarpıttınız beeee süslü püslü cicili bicili kız o anlamda başka dedik sizin oğlunuza bişe demedik beeee :))))))))))))))

baharim evlenmeden once benim kutukte izmirdeydi olabiliyom mu ben istediginden
canım hayırdır kütük mütük :)))))
sen böle diyosan akşamada baltayla kovalarsın artık kendilerini :))))
nasılsa kütük :)))))))))
ah bende benimkini bi kovalasam şöyle elektrikli testereyle... o testere filmlerine taş çıkartırım vallahaaaaaaaaaaaaaaa :)))))))))))

canım maaşı humanaya yatırmış biri olarak diyorum ki gidecekse gidiyor. çocuk emmezse pompayla aşk uzun sürmüyor.
beni kendi silahımla vurcen demek ha. kaydirigubbakcemile3
kızım kim ciddiye alacak ya. en fazla aaaaa deliler kavgaya tutuşmuş derler sempatiksalakcinni

hahahahahaaa hakket yaa ayrmazlar bile bizi ciddiye alıp anacım ağız tadıyla kavgadamı edemicez ben kalıcammı şimdi elimde sodalarla akibetim nolucak yaa :))))

yaa varyaaa kalbime ağrılar sokt bu çocuk...
bi baktım ağzı burnu mosmor dudakları ağzı heryeri...
öldüm korkudan..... bişi oldu ağlamadıda filan diyorum ellerim titriyo...
sonra bakıyorum ki mor soğanın kabuğu yenmiş...
inanın ömrümden ömür gitti kalp , iç kanama bilmemne neler yazdım o bikaç saniyede anlatamam.....

geçmiş olsun canım sana ...inan seni çok iyi anlyrum..bir kere baktım ağznda kırmızı kan gibi dudaklrnda öyle...titredim ben de bir kere ketçapmş...

Back
X