• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

heç yani. erkek gibisi var mı beah. peh peh... paşa onlar paşa...

oldu bile. ahanda gazme hanım şinci napceniz bakalım ben buldum izmirli erkek annesi kendime.

allahıııııımm dibek dövücünün hınk deyicileri şunlara bak yaaaaaaaaaa :)))))))))))

ozaman bende izmir buluşmasında size belizi bööle karşıdan sevdiririm ama nezaman kaka yapar atarım kucağınızaaa :)))))))))))))))
sen şimdi böle dersin sonra gelip halis mulis izmir kızını görünce anasınada dayanamassın kızınadaa :))))))))))) ben biliyorum o sodalı sapığın içinde yumuşacık kedi gibi biri yatıyo :)))))

aneeey herkes kaçıyo esin ebru bahar nireyeeee :)))
e ben burda sap gibi kalıcam yaaaaaaaa :))))))))
beni hiç düşünen yokk :))))))))))

neyse tüm gidenler burda bi gamze var sizi bekleyen haydin bakalım öptük sizi kocamaaaann :)))

hahahahahaaa hakket yaa ayrmazlar bile bizi ciddiye alıp anacım ağız tadıyla kavgadamı edemicez ben kalıcammı şimdi elimde sodalarla akibetim nolucak yaa :))))
bizi kimsenin ciddiye almadığı yalandan kavgamızda ayşenin kaçıp gitmesinden belliydi bacım. ya da iki manyağın arasına girmeye cesaret edemedi arkadaş :))))
allahıııııımm dibek dövücünün hınk deyicileri şunlara bak yaaaaaaaaaa :)))))))))))

ozaman bende izmir buluşmasında size belizi bööle karşıdan sevdiririm ama nezaman kaka yapar atarım kucağınızaaa :)))))))))))))))
sen şimdi böle dersin sonra gelip halis mulis izmir kızını görünce anasınada dayanamassın kızınadaa :))))))))))) ben biliyorum o sodalı sapığın içinde yumuşacık kedi gibi biri yatıyo :)))))

ay onun dötünü yerim ben ya... kız walla gelsin şu remazannn tatili de göreyim hepiciğinizi be ya.

haydin kaçtım gari...

bizi kimsenin ciddiye almadığı yalandan kavgamızda ayşenin kaçıp gitmesinden belliydi bacım. ya da iki manyağın arasına girmeye cesaret edemedi arkadaş :))))

ay onun dötünü yerim ben ya... kız walla gelsin şu remazannn tatili de göreyim hepiciğinizi be ya.

haydin kaçtım gari...

nihahahahaa almeyiler bizi ciddiye almeyileeer :))))
ama öle bizim aramıza heryere girer gibi giremezler ben hak verdim şahsen :))))

işallah gelsin tatil canım heyecanla bekliyoruz siziii :))
kocaman öptükkk....

TDK yabancı kelimelere bulduğu karşılıkları bir kılavuzda topladı.

'Yabancı Sözlere Karşılıklar Kılavuzu'nda yer alan ilginç kelime önerilerinden bazıları

amblem belirtke
anchorman ana haber sun.
aspiratör emmeç
banliyö yörekent
bypass köprüleme
billboard duyurumluk
çip yonga
dart oklama
duayen aksakal
ekspres özel ulak
eküri ahırdaş
gurme tatbilir
happy hour indirim saatleri
kapora güvenmelik
klip görümsetme
light yeğni
lot tutam
metroseksüel bakımlı erkek
migren yarım baş ağrısı
navigasyon yolbul
ordövr yemekaltı
panik ürkü
prime time altın saatler
raket vuraç
reenkarnasyon ruh göçü
self-servis seçal
sürpriz şaşırtı
terör yıldırı
tirbuşon burgu
tribün sekilik
türbülans burgaç
ultrason yansılanım
voleybol uçan top
zapping geçgeç

günadın fıstıklarrr...pembelerimiz hayırlı olsun...oh be neydi dün o öyle...kabus gibi valla ..hala etkisini atamedım üstümden...karmakarışık geliyrdu bana

Back
X