tuba anacim sende aynisin budumun sag tarafiynan senin sol tarafiynan meryemin ustune otursam yeter yaneeee
valla tavsiye etmem yavrum.. kemik bataaaar gene olan senin o güzel butlarına olur :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tuba anacim sende aynisin budumun sag tarafiynan senin sol tarafiynan meryemin ustune otursam yeter yaneeee
uleyynn subelizde keciyse biz napalim.seninkinin masallahi var sakin bebe![]()
gamze ikimiz de nurilerden yaka silkiyoz bacım. var bu işte bir keramet :)))
erzurum moduna psikolojimi hazırlamaya çalışıyorum sabah beri ibrahim erkal dinliyom bacım. hadi geeeeeeeeeel erzuruma geeeeeeeeeeeel erzurum yahşi güzeeeeeeeeeeelllll :)))
iyi baharım iyi çok şükür.. geçti artık tamamen bi gün sürdü zaten toplam ateşimiz neyse ki ama boğazlarından iki üç gün doğru düzgün bişey yiyemedi. bide zayıf be bahar daha hala sekiz kilo olacaz düşün yani :)
burdayim gamzem burdayim
ama yeni geldim bi son sayfayi okiiim dedim
dunkunun tersine bu da ciksan bile atmiyor boole bi durum olmus
offf ya kilo milo demeyin moralim bozuluyor
meryem sende hava atip durma leeeyn
valla oramdan buramdan kesip yapistircam sana bi dahaki bulusmada
burcu biz senle görüşmeyelim o zaman anam izmite geldiğinde. neyime lazım boğarsın moğarsın :) zira 46 kiloyu görmüş bulunmaktayımda.
ben de baktım olmuyor hep kucak istiyr uyuttum..şimdi kahvaltımı ypayım..görüşürüz...canım![]()
baharcim gel anam bosver sen bu meryemi
bi ustune oturmalik cani var zati hala konusuyor![]()
ben bilmem mod falan. öle bulaşmıcan çirkefe bak izi kalır işte :)bahar yaa oooo amaa öff:) kızım benimi kovuyon modu :)
ayyy şekerim dimi yaaaa. bunlar fırtına öncesi sinir boşalmaları esincim :)))baharcık sana gülmekten gidemedim yazayım dedim ne şekerrrrsiiinn yaa
diyorsun. siz az daha kaşının bak neler olacak :)kızım site sahibi benim yan site komşum beni atmaz kiii atmaz kiiii :)
totomuzla döveriz dimi onları ebruşum kız.baharcim gel anam bosver sen bu meryemi
bi ustune oturmalik cani var zati hala konusuyor![]()
ha hem ekmek kadayıfı yiyeyim hem de kaymaklı olsun diyorsun...üffff doktorda aynısını söylüyo ama neden yaa neden yaa tipi babasına benzemeyi biliyo kilosuda ona benzeesydi o zaman![]()
ali efe de akşam uykularına kriz eşliğinde dalıyor gündüz sıkıtısı olmuyormuş bakalım 10 gün başbaşayız ne krizler yaşıcaz meraklardayım :)valal gamzecim senin ki yine cabuk uyuyormus
sen bizi gorsen artik her uyku seansimiz krizle bitiyor
once o kriz geciriyor sonra ben
kızlar geçecek inşallah benim doğa geçen ay coştu bi ara eşime yaa gel bunu sallayalım artık ben bıktım dedim ama sabrettik şimdi yine tekbaşına uyumaca :) az önce uyuya kaldı yine yerde aldım yatağına koydum maşallah diyim ama iki saat rahat uyur.
valal gamzecim senin ki yine cabuk uyuyormus
sen bizi gorsen artik her uyku seansimiz krizle bitiyor
once o kriz geciriyor sonra ben
uleyynn subelizde keciyse biz napalim.seninkinin masallahi var sakin bebe![]()
kızlar Allah dağına göre duman veriyo derler ya :))))
valla ben yapı olarak pek sıkıntıya gelemediğimden huyu güzel oldu kızımın ah bide kendi uyusa.... geçen gece bi alıştırayım dedim ağzıma mıçıldı resmen kusmadık yer bırakmadı daha 5 dk olmadan.... bilmiyorum bu işin sonu nolcak off.... .ok delirdimi kocama satıyorum yetiiiş biz düğüm olduk diye :))))))))))))
burcu geçmiş olsun yaa nedir şu atesten cektıgımız![]()
şimdi bahar bunu yazdın yaa ne diyim auyy şımardım daaa aaklıma takılan sen ne ara yokladın lan beni :):)