• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

uleyynn subelizde keciyse biz napalim.seninkinin masallahi var sakin bebe:emir_bebek:

kızlar geçecek inşallah benim doğa geçen ay coştu bi ara eşime yaa gel bunu sallayalım artık ben bıktım dedim ama sabrettik şimdi yine tekbaşına uyumaca :) az önce uyuya kaldı yine yerde aldım yatağına koydum maşallah diyim ama iki saat rahat uyur.

gamze ikimiz de nurilerden yaka silkiyoz bacım. var bu işte bir keramet :)))
erzurum moduna psikolojimi hazırlamaya çalışıyorum sabah beri ibrahim erkal dinliyom bacım. hadi geeeeeeeeeel erzuruma geeeeeeeeeeeel erzurum yahşi güzeeeeeeeeeeelllll :)))

hahahahahaaa oda iyiymiş beee :)))))
başka şarkı varsa arada değiştir gidipte gelmicen böle giderse korkarım :)))))))))))))))

iyi baharım iyi çok şükür.. geçti artık tamamen bi gün sürdü zaten toplam ateşimiz neyse ki ama boğazlarından iki üç gün doğru düzgün bişey yiyemedi. bide zayıf be bahar daha hala sekiz kilo olacaz düşün yani :)

anasının kızı diyorum yiter mii? :))))
galiba oda sen gibi dellencek ilerde simitlerim olsun kalçam löp löp etsin die :)))

burdayim gamzem burdayim
ama yeni geldim bi son sayfayi okiiim dedim
dunkunun tersine bu da ciksan bile atmiyor boole bi durum olmus

offf ya kilo milo demeyin moralim bozuluyor
meryem sende hava atip durma leeeyn
valla oramdan buramdan kesip yapistircam sana bi dahaki bulusmada

ah canım benim yaaa kilo derdi herkesi gerdi sabah sabah kim çıkardı la bunu valla kırıcam kafasını gözünü ben aynalardan kaçıyom siz gözüme gözüme sokuyonuz yaaaaaaaa :)))))))))))
valla ebrucum site sahibi hepimizi sallıcak ne yapsam size yaranamıyorum die :))))
ben susma hakkımı kullanıyorum enazından bi sonraki delirme atağına kadar :))))

burcu biz senle görüşmeyelim o zaman anam izmite geldiğinde. neyime lazım boğarsın moğarsın :) zira 46 kiloyu görmüş bulunmaktayımda.

46 mıııııııııııııııııııııııı :))))
düşünsenize ben gebeşken tubadan 2 tane ediyomuşum hahahaaaaa :)))))))))

ben de baktım olmuyor hep kucak istiyr uyuttum..şimdi kahvaltımı ypayım..görüşürüz...canım:emir_bebek:

ye şekerim ye güç kuwet lazım bize baksana halimize peşlerinden koşa koşa serseme döndük vallahaaaaaaaaa

baharcim gel anam bosver sen bu meryemi
bi ustune oturmalik cani var zati hala konusuyor :P

ben oturimmiiii lüffen lüfffen bu işe talibim eniyi ben yaparım :)))))))))))

bahar yaa oooo amaa öff:) kızım benimi kovuyon modu :)
ben bilmem mod falan. öle bulaşmıcan çirkefe bak izi kalır işte :)
baharcık sana gülmekten gidemedim yazayım dedim ne şekerrrrsiiinn yaa
ayyy şekerim dimi yaaaa. bunlar fırtına öncesi sinir boşalmaları esincim :)))
kızım site sahibi benim yan site komşum beni atmaz kiii atmaz kiiii :)
diyorsun. siz az daha kaşının bak neler olacak :)
baharcim gel anam bosver sen bu meryemi
bi ustune oturmalik cani var zati hala konusuyor :P
totomuzla döveriz dimi onları ebruşum kız.
üffff doktorda aynısını söylüyo ama neden yaa neden yaa tipi babasına benzemeyi biliyo kilosuda ona benzeesydi o zaman :(
ha hem ekmek kadayıfı yiyeyim hem de kaymaklı olsun diyorsun...
valal gamzecim senin ki yine cabuk uyuyormus
sen bizi gorsen artik her uyku seansimiz krizle bitiyor
once o kriz geciriyor sonra ben
ali efe de akşam uykularına kriz eşliğinde dalıyor gündüz sıkıtısı olmuyormuş bakalım 10 gün başbaşayız ne krizler yaşıcaz meraklardayım :)

kızlar geçecek inşallah benim doğa geçen ay coştu bi ara eşime yaa gel bunu sallayalım artık ben bıktım dedim ama sabrettik şimdi yine tekbaşına uyumaca :) az önce uyuya kaldı yine yerde aldım yatağına koydum maşallah diyim ama iki saat rahat uyur.

insallah cabuk gecer anacim.ben kanguru o yavru.yapismis bana ayrilamiyos:)

valal gamzecim senin ki yine cabuk uyuyormus
sen bizi gorsen artik her uyku seansimiz krizle bitiyor
once o kriz geciriyor sonra ben

uleyynn subelizde keciyse biz napalim.seninkinin masallahi var sakin bebe:emir_bebek:

kızlar Allah dağına göre duman veriyo derler ya :))))
valla ben yapı olarak pek sıkıntıya gelemediğimden huyu güzel oldu kızımın ah bide kendi uyusa.... geçen gece bi alıştırayım dedim ağzıma mıçıldı resmen kusmadık yer bırakmadı daha 5 dk olmadan.... bilmiyorum bu işin sonu nolcak off.... .ok delirdimi kocama satıyorum yetiiiş biz düğüm olduk diye :))))))))))))

üf kızlar ya çok kızgınım kocam olacak haine onbeş gündür serdar ortaca bilet al diyorum almadı şimdi yer kalmamış bugün oturmuş alacak yer yok dedi. daha onbeş gün varmış serdar ortaç kimmiş ki yerler mi dolacakmış. boğazlıcam ben bu adamı ya.

kızlar Allah dağına göre duman veriyo derler ya :))))
valla ben yapı olarak pek sıkıntıya gelemediğimden huyu güzel oldu kızımın ah bide kendi uyusa.... geçen gece bi alıştırayım dedim ağzıma mıçıldı resmen kusmadık yer bırakmadı daha 5 dk olmadan.... bilmiyorum bu işin sonu nolcak off.... .ok delirdimi kocama satıyorum yetiiiş biz düğüm olduk diye :))))))))))))

niye kusuyo anlamadım??? yaşasın ya gök gürlüyo yağmur yağacak hemde şakır şakırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

baharcim galiba calistigimiz icin bunlar oluyor
ali de gunduz bakicisiyla super uyuyormus yatagina koyuyorum 1-2 donup uyuyor diyo kiz inanamiyorum
aksam cunku artik aglamaktan nefessiz kalmalar surekli ayaga kalkmalar kendini yere atmalar neler yapiyor anlatamam
deli gibi uykusu var ama yok uyumicak beyefendi
hafta sonu gunduz uykularinda da aynisini yasiyoruz yani bana yapiyor sadece bunun sebebi de ozlemesi heralde
cocukta uyursam yine gider korkusu mu vardir nedir gozunun onunden ayirmiyor beni

ebrucum aynen öyle canım. gece eşimle battaniyede sallıyoz da öyle dalıyo ellerimiz kopuyo ağrıdan ama napalım. beşiğe koyunca gözlerini açıp tepinip ağlamaya başlıyo yine alıyozx battaniyeye. bebekken yapmadığı nazları şimdi yapıyo :) iyice anlamaya başladılar artık ondan canım aslında sevinmemiz lazım biryerde iyi yönde geliştiklerini gösteriyo bu hareketleri.

ama kızlar meryem zayıf evet de arkadaşımın hakkını yiyemem. vücut güzel yani. kupkuru değil. bi iki yokladım ordan biliyom :)
burcucum geçmiş olsun hayatım. neden çıkıyor ki ateşi?

tünaydın ya bu 10. ay sendromumu var nedir acayip coştu ya dün kendi yatağını aşmış bizim yastıklarımızı set yapmıştım onları da aşmış ve yuvarlanmış yere nasıl korktum hiç böyle değildi mahvediyo artık kendini her yere uzanıyo yürüyemiyo bıraksam koşucakmış gibi gidiyo bana tutunup emeklemiyo yürüteçten sıkıldı ne yapıcam bilmiyorum

tubişim bilmiyom yaaa neden böle olduğunu ama zorlaya zorlaya kendini kusturdu gıcık.. bende bidaha yapmasın diye bikaç gün beklicem....

burcu geçmiş olsun yaa nedir şu atesten cektıgımız:(

şimdi bahar bunu yazdın yaa ne diyim auyy şımardım daaa aaklıma takılan sen ne ara yokladın lan beni :):)

yaa bahar sen nassı bi insansın yaa sodayla olmadı elle... senin soyadını alço yapıp bide robdeşambr giydirdikmi bide saçları geriye taradınmı bide o caiiiiwww cuiiiww yapan müzziklerle fon verdikmi sen nuriden daha nuri olursun valla amma potansiyelin varmış beeeeeeee :)))))))))))))

bilmiorum sanirim dis dr gittim bisi yok dedi gonderdi ama bu ates inmiyoo
turkiyeede ki dr sordurdum idrar yolu bakilsin dedi
bu salak caponlara soyledim gerek yok dediler test istedim yapmadilar bunlarin topuna cok guzel seyler yapmak istiyorum
beklicekmisim cumartesiye kadar ates devam ederse gidecekmisim
ohaa ya

meyrem ço afedersin seninde gıçından haberin yok bak millet neler anlatıyo hayatımda böle bişi görmedim :)))))))))))))))))

burcu geçmiş olsun yaa nedir şu atesten cektıgımız:(

şimdi bahar bunu yazdın yaa ne diyim auyy şımardım daaa aaklıma takılan sen ne ara yokladın lan beni :):)

hahhaaaa ben öyle hissettirmeden yoklarım şekerim. ne ka gıcık olsam da sana hakkını yiyemem ogün giymişsin mavişleri bluzleri pek yahşi olmuşsan. (şive kayıyor eyvahlar olsun :)))))

Back
X