• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

kızlar geçen gün ömrümden ömür gitti kızçem beşikten düştü ama ne düşme beşiğimiz bizim epey yüksek zaten özellikle yükseltim ki tutunup kalkıyo ondna sonra düşer diye ama biizmki beşiğin korumalık örtüsüne basmış oda basamak gibi olmuş ayapının altında başı ağır geldiği için yere düşmüş bi gittim yanına ki dizlerinin üstünde yerde ağlıyo hüngür hüngür :(((( eşim geldi hemen dr gittik dr baktı bu kız da hiç bişi yok cin gibi dedi zaten bu zamanlarda kolay kolay bebklerde düşmeyle problem olmaz dedi burnunun üstü kıp kırmızı halıya sürtmüş gibi allahtan burun kemiği daha oluşmazmış bu yaşlarda :(

gamzecim demekki bugün burada erzurum havası esecek...

hu hu baharrrrrrrrrrrrrrrrrrr bakalım erzurumdan sonra tekrar istanbula adapte olacakmısın....

gamzecim ya benimki dememeye düştü zaten, ama Allahtan çekiştirmi,yor dişleriyle, 1 kez ısırdı ucunu o zaman eline hafifçe vurup hayır dedim ve memeyi ağzından çıkardım, bi daha yapmadı... benim de şuan sütüme maşallah, ne kadar emdiklerini bilemiyorlar dememkki, artık mide kapasitesi doluyo ama uykuya dalarken bizimki farketmediğinden emmeye devam etti, sonra puff boşallttı işte.....

bu arada misafirlerin gelcekti geldiler mi,

eşin hala küsmü bu arada:)

amaaan arayı tam düzelttik dedik beni kızdırdı söylendim yine küstü :)))
sinir etti beni.. aman napim huyu böle artık ne halivarsa görsün :)))))
ya evet çok emdikleri için süt çoğalıyo onlarda uykuya geçerken cork cork emecem diye mideler dolunca kusuyolar....
misafirler içinde beklemedeyim canım.. akşama doğru gelirler işallah....
yaa birazda benim sevdiklerim gelsin yaaaaa of yaaaaaaaaaaa :gitme:laelaelaelaelae

off geçmiş olsun zeynep.... gerçekten insanın ödü patlıyor zaten el kadarlar dertlerini de anlatamıyorla....

ya bu arada rüzgar müzikte çok güzel oynuyor, bacaklarıyla ritim tutup ellerini ve kafasını sallıyor.. ama babamız budruma hiç iyi bakmıyor, o kızını asla oynatmayacakmış, oynayınca ne oalacakki.

gamzecim demekki bugün burada erzurum havası esecek...

hu hu baharrrrrrrrrrrrrrrrrrr bakalım erzurumdan sonra tekrar istanbula adapte olacakmısın....

caanim bahar suan hadi gellllllllllllllllll erzuruma gelllllllllllllllll erzurum yahsiiiiiiiiiiii guzel diyorrrrrr
geldikden sonradaneden geldimmmmmmmm ISTANBULAAAAAAAAAAAA diyecekkkkkkkkkkk

gülay geçmiş olsun yaa insanın eli ayagınba dolaşır. kusması bişey değil istediği kadar kussunda tıkanması kötü tabi:(

oynama deyince bizimki tabiri caizse kapı gıcırtısına oynuyo :))) bi kerek bi kınada beni oynarken gördü o günden beri sürekli müzik duyunca oynuyo bide elleri şıklatmaya çalışması var çok komik :)))

ah zeynep yaaaaa çok geçmiş olsun insan neyden nasıl koruyacağını şaşırıyor bunları off hele ağlamaları yokmu.... kıyamam yaa büyük geçmiş olsun işallah bidaha böyle bişey yaşamazsınız...

evet ülaycım vur bakim ordan davulur hadi geeeel erzuurumaaa geeeeeeeeeeeeeeeell şeklinde halaya ttutuşuyoruz herşey bahar için barış için insanlık içn batsın erzurum :))))))))))))))))))))))))

dmetçiğiiim bizde oldu 4 dene diş... 2 yokarda iki aşarda :))))) tam konya ağzı oldu hee :)))))))))))))))

bizimde 2 altta 2 üstten herşeyi ön tarafta yiyo benim kız mesela meyve püresini yemiyo ama eline meyveyi veriyorum onu ıssıra kemirip yiyo :)) yada bi ben yiyorum bi o yiyo napıyım bende böle meyve yediriyorum :))

ay evet yaa belizdee habire oyun caklarından müzik açıp oynuyo kocamda anasına çekecek diyo.. bide dikkat ediyorum ritm duygusu çok yerinde maşallah babaya çekmemiş yoksa çok fena şeyler olabilirdi :))))))))))))))

gülaycım oynasa nolcakmış :))))
yrıca ona sorcakmı sanki kızıda oynimmi diye :)))
3-4 yaşına geldimi cilvelencek oynicak ozaman varya ençok babası hadi kızım yandan oh oh dicek :)))))))))))))))

özlemcim valla o kaynanandan bana bile gına geldi tatilinizinde içine............... yani.....
ne gıcık yaa git işteee......

bu arada emziren anneler her gün bi kase yoğurt yiyn hem sütün kalitesini hemde sütün kendini arttırıyo ayrıca bebişlere uyku grtiriyo :))) denedim test ettim :)

valla evet yaa hop diyip kaşla göz arasında en olmicak şekilde düşüyolar şaşıp kalıyo insan sen yetişene kadar o uçup ağlamaya başlamış oluyo yaaa.....
evet zeynocum nasılsan eyimisen yahşimisen hoşmusan :)))

yaa ben hergün yoğurt yerim baya baya zaten ama bizim kızda işe yaradığı tartışılır.. dein uyuturken sırf çabuk uyusun diye soydum bezle uyuyo şuan... sıcaktanda sapıttı yavrularımız...

eyiyim gamzem çok şükür :)) ayyy sölemesi ayıp salı günü kuaföre gittim kaş bıyık dirkene bide saçımı boyatıyım didim önceden karemel gölge vardı ayrıca dipleride gelmişti bi de beni çok
solgun gösteriyodu bu sefer koyu kahveye boyattım süper oldu saçlarımıda iyice kısalltım bayağı bi moral oldu zaten kocayla kavgalıydım :))

iki dakika gittim hemen dedikodum dönmüş :) gülaycım demetcim sabah beri psikolojimi hazırlamaya çalışıyorum. ben döneyim yeterki evime ya adaptasyon dert değil :)

Back
X