• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

evet ebrucum hepiiz yerlerdeyiz çok şükür :))))
gülayım yanii konu ararken bu kelimeleri yazınca bizi bulabiliyolar :))
evet yaa yapmış mı?
kim habersiz naaptıysa sölesin çabuk :)))))))))))))

saol meryemciim canım kardeşim Allah razı olsun :))))
sadece bana değil hepimize kurban olsunlar bee :)))

kızlar hepücüünüz burdasınız nerdeyse ne güzel yaa :)))))
çok işim var ama bi göreyim dedim, bi iki gündür giremiyorum siteye de....
daha 3 makina çamaşır ve devam eden bi temizliğim var -tatlicadiarzu-
bakırköyde bana eşlik etmek isteyen olursa beklerim :roflol: :roflol:

bi de biri bişey mi yaptı saf saf kaldım burda -tatlicadiarzu-

mervişim hoşgeldinde biz hepimiz bakırköyden canlı bağlantıdayız zaten yoksa sen hala evdemisin haaaaaaa :)))))))))))))

evet yaaa evet anamıyolar... bigün anlıyolardaaa genelde kadınlar ölmüş oluyo yanii :))))
harbi salaklar yaaaaaa....e tabi karısına geçiremediği dişi ve otoriteyi gidip elin eşiftesine geçiriyo adamlar... ayy Allah saklasın en kötü şey hayatta bu yaa....

neeeee demet kimmki benim kocama eşşek dicek???
kızım ben seni kaç kere uyarmadımmı kocama eşşek diyemessin o asla eşşek değil öküzün ayakta durabileni ve toynaksızı demediimi uyarmadımmı yaaa.. lütfen ilişkimize mesafe koyalım bidahada böle ölümcül hatalar istemiyorum duydunmu beniiiiiiiiiiiiiii :roflol::roflol::roflol:

2009, anne, anneleri, büyüme, bebekler, doğum, dogum, eylul, eylül, göğüs ucu yaraları, gaz, gaz sancısı, gazlı bebek, hasta, humana, kilo alımı, kolik, rezene, sancı, sezeryan, sorun, yapmis
11x11progress.gif

yahu bakarmısınız en acılı topic yarışması yapılsa kafadan birinciyiz amma sorunluymuşuzda bugune kadar farketmemişiz beeee :))))))))))))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

harikasiniz bugun varyaaaaaaaaa
oofffffffffffffffffff kizlar ya erdenayin altinlarini bulamiyorum izine gitmeden once koydugum yere bakdim yokkkkkk bikac yere daha bakdim yokkkkkkkkkkkkksinirden agliycam yaaaaaa az biseyde deildi yaaaaaaaaaaaaaa:delphin::delphin::a015:

bugun hiç bi iş yapmıyorum dün akşama kadar eşek gibi çalıştım 4 makina çamaşırı ütüledim etrafı temizledim bugun kendime mola vericem :)))

hg merve :)

kız sakin kafayla bidaha ara Allah korusun azda olsa çokta çocuğun malı onlar yaa... acaba başka biyeremi kaldırdın yada eşin yada kaynanatörünmü elledi?

h.b. zeynepcim sağol :)
adaşın olan komşum tarladan organik organik taze fasulye getirmiş dün sağolsun onu pişirdim..
yanına da köy makarnası yapıcam bi de mercimek çorbası..
tamam daha ne olsun daa :)))

Kim ne yaptı benim neden bu yapılandan haberim yok. çabuk söyleyin gacılar

kızım bizde yapanı arıyoz zati ah bi bulsak.. biri bişi yapmışta kim naapmış :)))))

tabi yemek yapmadan olmaz :))

bugün neyemek yapıcanız biri fikir versin :))

bende badılcan musakka pilav veya barbunya olacak bakalım görecez... akşama doğru iyi olan kazanacak.. sonucu bildiririm :)))

gamzem desene treni kaçırdım :roflol: hemen geldim :roflol:
son posta kalkıyo yetişte gel :)))))))))))

ayyy merve öle bi anlattınki akşama yemeğe sendeyim :))

tatlım bende salı günü fasulye yaptım dün köfte vardı bugun ne yapsam acaba ??

gamze akşama ne pişiriyon gı ??

aman kebap mebap yapamam öle ibraam tatlıses gibi çakarım musakkayı yeyende saolsun yemeyendee :)))

bu arada tatlıses insanı kendince cumhuriyeti Atatürk ü övmüş: eğer cumhuriyet olmasaydı bugun benim adım ABRAHAM SWEETVOICE olurdu :)))))))))))))))))

Back
X