Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet yaaa evet anamıyolar... bigün anlıyolardaaa genelde kadınlar ölmüş oluyo yanii :))))
harbi salaklar yaaaaaa....e tabi karısına geçiremediği dişi ve otoriteyi gidip elin eşiftesine geçiriyo adamlar... ayy Allah saklasın en kötü şey hayatta bu yaa....
neeeee demet kimmki benim kocama eşşek dicek???
kızım ben seni kaç kere uyarmadımmı kocama eşşek diyemessin o asla eşşek değil öküzün ayakta durabileni ve toynaksızı demediimi uyarmadımmı yaaa.. lütfen ilişkimize mesafe koyalım bidahada böle ölümcül hatalar istemiyorum duydunmu beniiiiiiiiiiiiiii :roflol::roflol::roflol:
2009, anne, anneleri, büyüme, bebekler, doğum, dogum, eylul, eylül, göğüs ucu yaraları, gaz, gaz sancısı, gazlı bebek, hasta, humana, kilo alımı, kolik, rezene, sancı, sezeryan, sorun, yapmis![]()
yahu bakarmısınız en acılı topic yarışması yapılsa kafadan birinciyiz amma sorunluymuşuzda bugune kadar farketmemişiz beeee :))))))))))))
Kim ne yaptı benim neden bu yapılandan haberim yok. çabuk söyleyin gacılar
tabi yemek yapmadan olmaz :))
bugün neyemek yapıcanız biri fikir versin :))
son posta kalkıyo yetişte gel :)))))))))))gamzem desene treni kaçırdım :roflol: hemen geldim :roflol: